«Η ευθύνη σε μας»

«Η ευθύνη σε μας»

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τα μέλη της Λέσχης Φίλων Άρη να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές της Κυριακής, εξέδωσε ο Super 3.

Ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων φιλάθλων των «κίτρινων» καλεί τον κόσμο να δώσει μαζικά το «παρών» στις εκλογικές διαδικασίες της Κυριακής, καθώς όπως αναφέρουν η ευθύνη για το μέλλον της ομάδας ανήκει στο λαό του Άρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Super 3:

Το σκηνικό που στήθηκε καλά εδώ και ένα χρόνο, φτάνει αυτές τις ημέρες στο αποκορύφωμά του…!!! Οι συκοφαντίες και τα ψέματα που πληγώνουν τον ΑΡΗ και εκπορεύονται από τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ, Σκόρδα, έχουν πλέον ξεπεράσει κάθε όριο! 

Το συγκοινωνούν δοχείο μεταξύ των ψηφοδελτίων Στεφανίδη και Σκόρδα, είχε καταδειχτεί από τον SUPER 3 αμέσως μετά από την έκτακτη Γενική Συνέλευση της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, στην οποία ο Σκόρδας έδωσε τη δική του ωραία «παράσταση», προκειμένου να ανεβάσει τους τόνους με τις ύβρεις και τις συκοφαντίες του και, εν συνεχεία, αφού το σχήμα Σκόρδα αποσυρθεί, το σχήμα Στεφανίδη να λειτουργήσει σαν «κυματοθραύστης» και να συλλέξει τις «αρνητικές ψήφους». 

Τις ψήφους, δηλαδή, από Αρειανούς που όντας απροβλημάτιστοι και χωρίς (δυστυχώς) πλήρη ενημέρωση, επηρεάζονται εύκολα από τους τόνους λάσπης που πέφτουν απέναντι στην ΠΑΕ, τη Λέσχη, τον SUPER 3 και αυτός τους ο επηρεασμός μπορεί να τους οδηγήσει σε λανθασμένη νοοτροπία ως προς τον Σύλλογο που όλοι αγαπάμε.

Ο SUPER 3 δεν φοβήθηκε ποτέ, στα 23 χρόνια της ύπαρξής του, να πάρει θέση στα τεκταινόμενα του ΑΡΗ. Άλλωστε, είναι κάτι που θεωρεί χρέος του, απέναντι στην οπαδική του ταυτότητα και περηφάνια. 

Αντιλαμβανόμενοι την ευθύνη που υπάρχει στα χέρια όλων μας για το αύριο του ΑΡΗ, το οποίο όλοι θέλουμε να είναι γεμάτο από καταξίωση και επιτυχίες, ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ SUPER 3 και τα 64 στεγασμένα παραρτήματα του Συνδέσμου, εξέδωσαν προ ημερών ανακοίνωση, μετά από Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία μας, στηρίζοντας την ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ του Θανάση Αθανασιάδη και των συνεργατών του, ως τη μοναδική σοβαρή πρόταση για το μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας και ως το σχήμα που στη διετή διοικητική του παρουσία του στα δρώμενα του ΑΡΗ, άφησε θετικό πρόσημο.

Στις εκλογές της Κυριακής 22/5, η ευθύνη περνάει ολοκληρωτικά σε εμάς, τον Λαό του ΑΡΗ, μέσω της Λέσχης, που γέννησε τη Δημοκρατία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κόντρα στα ψέματα, τη λάσπη και την κατασυκοφάντηση, κόντρα στα συγκοινωνούντα δοχεία και τις νοσηρές πρακτικές που χρησιμοποιούνται σε παρατάξεις της πολιτικής ζωής - και επ’ ουδενί δεν πρέπει να συναινεί κανένας μας να εισβάλλουν στην καθημερινότητα του ΑΡΗ της καρδιάς μας – κόντρα σε όσους έχουν βάλει ΣΤΟΧΟ ΖΩΗΣ να κάνουν το μέγιστο κακό στον ΑΡΗ, εξυπηρετώντας τα δικά τους συμφέροντα και τον προσωπικό τους εγωισμό επειδή ο Σύλλογος προχωράει χωρίς αυτούς, αλλά έχοντάς τους απέναντι, επειδή έτσι το επέλεξαν, κόντρα στις μεθοδεύσεις που στήθηκαν καλά καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, αλλά και πρωτύτερα…

… Ο SUPER 3 καλεί τα χιλιάδες μέλη του και όλο τον Λαό του ΑΡΗ, να συμμετάσχει μαζικά στις αρχαιρεσίες της 22ας Μαΐου, χωρίς να λαμβάνει υπόψη τα οποιαδήποτε «προγνωστικά» δημοσιεύονται σε επίσημα και ανεπίσημα μέσα.

Η απάντηση του ΛΑΟΥ θα δοθεί από τον πιο Δημοκρατικό Θεσμό της Ελλάδας, που κάποιοι συνεχίζουν να απαξιώνουν και να λοιδορούν, καθώς τους έχει αφήσει εκτός «παιχνιδιού» και τους έχει οδηγήσει στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας… 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΑΡΗ – ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ – ΘΕΤΙΚΗ ΨΗΦΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ ΜΑΣ – ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!!!

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ FAMILIA SUPER 3 »



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved