«Μας κυνηγάνε όλοι»

«Μας κυνηγάνε όλοι»

Παράπονα για τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου εξέφρασε ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως κάποιοι θέλουν την ΑΕΚ τελευταία, τονίζοντας πως την κυνηγάνε όλοι.

«Είχαμε διάθεση, φτάσαμε στην αντίπαλη περιοχή ακόμη και όταν παίζαμε με 10 παίκτες. Η ομάδα έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο ακόμη και σήμερα που δεν κερδίσαμε. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Αν μπορούμε να πούμε ότι η ΑΕΚ έχει 1,5 εκατ. κόσμο στην Ελλάδα, καλό θα ήταν να έρθουν στο γήπεδο, γιατί οι παίκτες τα δίνουν όλα. Είμαστε μόνοι εναντίον όλων. Μας κυνηγάνε όλοι. Πήραμε το Κύπελλο και πρέπει να βγούμε τελευταίοι, γιατί κάποιος θα μείνει εκτός Ευρώπης», είπε αρχικά ο Μανόλο Χιμένεθ.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη διαιτησία του Σιδηρόπουλου: «Δεν θέλω να μπω σε διαδικασία σχολιασμού της δουλειάς του διαιτητή. Αν μιλήσω, μπορεί να πω κάτι που ίσως να μετανιώσω αργότερα. Θα δω πολλές φορές ακόμη αυτό παιχνίδι. Δαγκώνω τη γλώσσα μου και δεν λέω τίποτα για τους διαιτητές».

Αναφερόμενος στην εικόνα του αγώνα, ο Ισπανός τεχνικός είπε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία καλή ομάδα, δεν έχω τίποτα εναντίον του. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς και σήμερα αποδείξαμε ότι είμαστε καλύτεροι. Θαυμάζω τον ΠΑΟΚ, όχι όλους τους παίκτες του, έχει πολύ καλό κόσμο και παίκτες και τον σέβομαι».

Για την μέχρι τώρα πορεία της ΑΕΚ στα play off, ο Χιμένεθ τόνισε: «Το μόνο που λέω είναι ότι κάνουμε καλά play off. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό. Κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ και τον Βόλο, γιατί ήμασταν καλύτεροι. Σήμερα χάσαμε δίκαια, ακόμη και με δέκα παίκτες. Απλά αν η ΑΕΚ πάρει τα play off, επαναλαμβάνω, χάνεται μία θέση στην Ευρώπη, για τις ομάδες που παίζουν στη διαδικασία».

Τέλος, αναφορικά με το ποια ομάδα πιστεύει ότι θα τερματίσει στην πρώτη θέση, τόνισε: «Αν τέλειωναν τώρα τα play off θα ήταν ο ΠΑΟΚ. Δεν τέλειωσαν, όμως. Υπάρχουν ακόμη δύο ματς και εμείς θα παλέψουμε σε όλα για τη νίκη. Αν χάσουμε δεν εξαρτάται από εμάς, αν κερδίσουμε, όμως περιμένουμε και το λάθος του ΠΑΟΚ».



Στη διάθεση του κοινού στην Αθήνα το τρόπαιο του Conference League
Στη διάθεση του κοινού στην Αθήνα το τρόπαιο του Conference League
Επιστρέφει στη Φλουμινένσε ο Τιάγκο Σίλβα
Επιστρέφει στη Φλουμινένσε ο Τιάγκο Σίλβα
Βροχερός ο καιρός την Παρασκευή
Βροχερός ο καιρός την Παρασκευή
Πόλο ανδρών: Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Απόλλων Σμύρνης και Πανιώνιος στην τετράδα
Πόλο ανδρών: Ολυμπιακός, Πανιώνιος, Απόλλων Σμύρνης και Πανιώνιος στην τετράδα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved