Ισόπαλο το τελικό τεστ

Ισόπαλο το τελικό τεστ

Στο τελευταίο φιλικό της χρονιάς ο Άρης αναδείχθηκε ισόπαλος (2-2) με τον ΠΑΣ, με τους πιτσιρικάδες να πρωταγωνιστούν για ακόμα μία φορά.

Ο Άρης έκλεισε με ισοπαλία τις φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο γήπεδο των «Ζωσιμάδων» με αντίπαλο τον ΠΑΣ, σε μία αναμέτρηση που το πανηγυρικό κλίμα ήταν αυτό που επικράτησε καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Οι παίκτες από τα τμήματα υποδομής ήταν αυτοί που πήραν στην πλάτη τους την ομάδα, όπως συνήθισαν άλλωστε να κάνουν σε αυτές τις φιλικές αναμετρήσεις, και συνέχισαν το αήττητο σερί τους παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες άργησαν να βρουν ρυθμό στον αγωνιστικό χώρο και ο Άρης δεν μπόρεσε να κάνει την κλασική ευκαιρία με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να προηγηθούν στο 25’ με σουτ του Μπακαγιόκο από τη μεγάλη περιοχή. Ο Άρης έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, ο ΠΑΣ ωστόσο φάνηκε να κρατάει τα ηνία του αγώνα καθώς δεν επέτρεψε στον Άρη να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του. Κι ενώ όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες θα πάνε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα των γηπεδούχων, η ανατροπή του Κασναφέρη στην μεγάλη περιοχή έφερε πέναλτι για τους «κίτρινους» στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου το οποίο εκτελέστηκε από τον Μενδρινό, φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Το δεύτερο ημίχρονο στους «Ζωσιμάδες» βρήκε αμφότερες τις ομάδες στην ίδια αγωνιστική εικόνα, ενώ μετά το πρώτο μισάωρο ο Άρης ανέβασε στροφές και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με το σουτ του Αγγελούδη στο 73’. Η απάντηση από τον ΠΑΣ δεν άργησε να έρθει, καθώς δύο λεπτά αργότερα ο Σκούφαλης ήταν αυτός που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Διούδη διαμορφώνοντας και το τελικό σκορ (2-2).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο, εκτός από τον Παπαζαχαρία, αγωνίστηκε μόνο με παίκτες από την Κ20 αλλά και τον Πέτρο Λένο από την Κ17, ενώ ο Σάκης Τσιώλης χρησιμοποίησε στο παιχνίδι και τον Δημήτρη Κοτσώνη, ο οποίος δοκιμάζεται αυτές τις μέρες από τον 52χρονο τεχνικό.

Άρης: Βελλίδης, Κουλουχέρης, Μίσελ, Κασναφέρης, Μενδρινός, Αραβίδης, Λαζαρίδης, Οικονομόπουλος, Βανγκέλι, Τοπούζης, Γιαννίτσης

Για τον Άρη αγωνίστηκαν επίσης οι: Αγγελούδης, Διούδης, Κοτσώνης, Αγτζίδης, Κουρέλας, Παπαζαχαρίας, Ρένια, Γιώρης, Λένος, Νταμαρλής

ΠΑΣ Γιάννενα: Κηπουρός, Πάντος, Οικονόμου, Μιχαήλ, Κεϊτά, Ανδράλας, Μπακαγιόκο, Ντεβισέντι, Μπουχάν, Κυριάκος, Κώτσιος

Για τον ΠΑΣ Γιάννενα αγωνίστηκαν επίσης οι: Σικαλιάς, Φουρτάδο, Τζάνης, Σκούφαλης, Κουμεντάρης, Βαρτζιώτης, Τζημόπουλος, Μαργαρίτης, Γκέκας, Γκοτζιάς

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ»

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Σάκης Τσιώλης συνεχάρη τον ΠΑΣ Γιάννενα για την άνοδό του, ενώ αναφέρθηκε και στους παίκτες που θα ενσωματωθούν στην πρώτη ομάδα του Άρη. Παράλληλα η ομάδα των Ιωαννίνων τίμησε τόσο τον τεχνικό των «κιτρίνων» όσο και την ΠΑΕ Άρης, της οποίας την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Αντώνης Ζαμπέτας.

«Είναι μια μέρα τιμητική για τον ΠΑΣ γιατί πανηγυρίζει την άνοδό του στη Superleague. Θέλουμε να του ευχηθούμε συγχαρητήρια και καλή επιτυχία, γιατί έτσι πρέπει να κάνει ο Άρης» είπε αρχικά ο τεχνικός του Άρη, ενώ σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι πρόσθεσε: «Όσον αφορά τον Άρη, η ομάδα έκλεισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για φέτος και από ‘δω και πέρα ξεκινάμε να δούμε ποιες αλλαγές χρειάζονται στο ρόστερ, καθώς και τι μπορούμε να κρατήσουμε. Το πιο σημαντικό είναι ότι υπάρχει ταλέντο και ο Άρης μπορεί να επενδύσει σε αυτά τα παιδιά. Η ομάδα έκανε καλή εμφάνιση σήμερα και τώρα πρέπει να δούμε ποιοι ποδοσφαιριστές μπορούν να στελεχώσουν την ομάδα».



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved