«Απαραίτητη η ενότητα»

«Απαραίτητη η ενότητα»

Ευδιάθετος ήταν ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακού Βόλου, όμως δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για τα αγωνιστικά και τα διοικητικά.

«Πραγματικά η ομάδα έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Αυτή ήταν η ομάδα της καρδιάς μου και πήρε μια δίκαιη νίκη. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μπορεί να βγει πρώτος. Έχει μεγάλες δυνατότητες. Βρίσκεται όμως στα κάτω του και δεν υπάρχει ο ενθουσιασμός που έπρεπε να υπάρχει. Βλέπουμε όμως ότι και οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, ενώ κερδίζει η ομάδα και πάει πάρα πολύ καλή, βρίζουν», τόνισε αρχικά ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΚΑΕ.

Σχολιάζοντας τις αποδοκιμασίες των οπαδών, παρά την καλή εμφάνιση, υπογράμμισε: «Είναι ανεξήγητο. Δεν μπορώ να φανταστώ Παναθηναϊκούς, να βρίζουν Παναθηναϊκούς και μάλιστα όταν η ομάδα παίζει τόσο ωραίο ποδόσφαιρο».

Οσο για τα διοικητικά, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος υποστήριξε: «Αν ο Παναθηναϊκός δεν ενωθεί δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι αν μπορεί να ενωθεί ξανά ο Παναθηναϊκός, εγώ πιστεύω ναι, γιατί θυμάμαι πάντα την δοξασία εκ της τέφρας μου αναγεννάμε. Έχουμε πάει στον πάτο και δεν μπορούμε να πάμε παρακάτω. Είμαι εκ φύσεως αισιόδοξος και αυτό οφείλεται στην μεγάλη αγάπη για τον Παναθηναϊκό».

Για το ενδεχόμενο μιας συνάντησης μετόχων, σημείωσε: «Αυτό θα ήταν ευχής έργο. Η ισχύς εν τη ενώσει», ωστόσο δεν προτίθεται να πάρει πρωτοβουλία: «Δεν μπορώ εγώ είναι πολύ δύσκολο και πολύ σπουδαίο να συγκεντρώσουμε τους μεγάλους και οικονομικά εύρωστους Παναθηναϊκούς». Για ενδεχόμενη επιστροφή του Γιάννη Βαρδινογιάννη, είπε: «Να ρωτήσετε τον ίδιο, εγώ δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτόν».

Για τις αποδοκιμασίες προς τη διοίκηση, τόνισε: «Δεν μπορεί κανείς να μην δει την πραγματικότητα. Πρέπει και οι φίλαθλοι να είναι ενωμένοι και να ενισχύουν την ομάδα στα καλά αλλά και στα άσχημα».

Τέλος, κάνοντας μια αναφορά για το έκτο Ευρωπαϊκό που πήρε η ομάδα μπάσκετ, υπογράμμισε: «Έδωσε πολύ μεγάλη χαρά στον κόσμο. Αυτό που έχει γίνει στο μπάσκετ είναι επίτευγμα και μεγάλο άθλος να έχει πάρει μια ομάδα έξι Ευρωπαϊκά. Ο κόσμος θα πρέπει να κάνει το καθήκον του και να σταθεί στο πλευρό της ομάδας»

Νίκας: «Θέμα ψυχολογίας»

Δηλώσεις έκανε και ο Γιώργος Νίκας, οποίος επισήμανε: « Έχουμε ακόμα δύο αγωνιστικές. Αν οι παίκτες παίξουν αυτό που έπαιξαν σήμερα, θα πάμε καλύτερα στα επόμενα δύο ματς. Είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας των παικτών. Όλα τα άλλα θα τα βρούμε», ενώ για τα διοικητικά σχολίασε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Να παίζει καλά και όλα θα πάνε καλά».



Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
Πανέτοιμος για το Game 1, κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ο Ολυμπιακός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved