«Στα χέρια του ΠΑΟΚ η πρωτιά»

«Στα χέρια του ΠΑΟΚ η πρωτιά»

O βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Αλέξης Αλεξίου μίλησε στον «Libero 107,4» για την σημερινή αναμέτρηση στην Τούμπα, τονίζοντας ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» αξίζει την πρώτη θέση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πρόβλημα στις στημένες φάσεις: «Έχει να κάνει με τη συγκέντρωση που έχει όλη η ομάδα. Αν είσαι χαλαρός μπορεί να την πληρώσεις. Όλη η δουλειά είναι στη συγκέντρωση και το man to man. Δικαιολογία δεν υπάρχει, όταν ξέρεις ότι ο αντίπαλος έχει δυνατό σημείο τις στημένες φάσεις. Πρέπει να προσέξεις. Η ΑΕΚ και σήμερα θα είναι ίδια με τα προηγούμενα παιχνίδια. Θα περιμένει τον ΠΑΟΚ στο μισό γήπεδο, ώστε να εκμεταλλευτεί κάποια στημένη φάση. Ο ΠΑΟΚ και με τον Παναθηναϊκό και με τον Βόλο κατά διαστήματα ήταν καλός. Είναι μεγάλη υπόθεση για το σύλλογο να πάει στα προκριματικά του Champions League. Και στο θέμα των χρημάτων. Η ΑΕΚ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο σαν ομάδα, απλώς θέλει προσοχή, γιατί τελευταία έχει πάρει τον αέρα».  

 Για τον εγωισμό που πρέπει να έχουν οι παίκτες: «Είναι και θέμα εγωισμού των παικτών. Η ΑΕΚ δεν είναι καλύτερη ούτε σαν παίκτες ούτε σαν ομάδα από τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ έχει έμπειρους παίκτες και πρέπει να σπάσουν αυτήν την παράδοση που έχει δημιουργηθεί τελευταία».

 Για τη συμμετοχή του Βιεϊρίνια: «Είναι ένα αιμάτωμα και μπορεί να παίξει. Μέσα στο γήπεδο θα ζεσταθεί και δεν έχει πρόβλημα. Αν είναι για να του δημιουργήσει θλάση μπορεί να μην πατάει καλά. Ο Βιεϊρίνια είναι το επιθετικό κομμάτι του ΠΑΟΚ. Μπορεί και παίζει καλά στο ένας εναντίον ενός, καλά, ξέρει να ντριμπλάρει και είναι μεγάλη απώλεια αν δεν παίξει.  Ο Ιβιτς δίνει το ρυθμό και είναι αυτός που πατάει περιοχή, όταν η μπάλα πάει πλάγια».

 Για το αν θα υπάρξει θέαμα σήμερα στην Τούμπα: «Δύσκολα μπορούμε να δούμε θέαμα. Είναι και η εποχή τέτοια με τους ποδοσφαιριστές να έχουν ταλαιπωρηθεί. Μπορούμε να δούμε κάποια καλά διαστήματα. Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να πρεσάρει και να πετύχει κάποιο γκολ γρήγορα».

 Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να βγει πρώτος: «Έχω δει όλα τα παιχνίδια των πλέι και ούτε η ΑΕΚ ούτε ο Παναθηναϊκός είναι καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ. Είναι στα χέρια του. Ο Παναθηναϊκός είναι πάρα πολύ χάλια κι η ΑΕΚ δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ το αξίζουν να βγουν πρώτοι στα πλέι οφ».



Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved