Υπάρχει ζωή στον Αρη…

Υπάρχει ζωή στον Αρη…

Το μεταγραφικό ντεμαράζ του Αρη τα τελευταία εικοσιτετράωρα δείχνει δύο πράγματα: Πρώτον, ότι η διοίκηση της ΠΑΕ είχε τα κατάλληλα αντανακλαστικά και αντέδρασε άμεσα. Και, δεύτερον, ότι υπήρχε ο μεταγραφικός σχεδιασμός και όταν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ξεκίνησε η υλοποίησή του.

Οι ιθύνοντες στην ΠΑΕ, παρά την όποια πίεση υπήρχε, κινήθηκαν συντονισμένα και με μεθοδικότητα και κατάφεραν να φέρουν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ποδοσφαιριστές, που συνδυάζουν την εμπειρία με το ταλέντο, ποδοσφαιριστές που έχουν παραστάσεις από μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Αναμφίβολα οι συστάσεις που τους ακολουθούν είναι πολύ καλές και αυτό που απομένει είναι να εγκλιματιστούν το συντομότερο με την ομάδα και να την βοηθήσουν άμεσα. Πάνω σε αυτό δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η χειμερινή μεταγραφική περίοδος έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες, οι καλές επιλογές είναι σαφώς λιγότερες σε σχέση με το καλοκαίρι και φυσικά το ρίσκο μεγαλύτερο.

Επειδή πολλά γράφτηκαν από την στιγμή που ανακοινώθηκαν οι μεταγραφές, το μόνο που θέλω να προσθέσω είναι ότι ο γνωστός Καστίγιο μπορεί να κάνει άνω κάτω την αντίπαλη άμυνα και να πάρει μόνος του ένα παιχνίδι, ο Μπομπαντίγια, με παραστάσεις από την Μπουντεσλίγκα, είναι ένας πραγματικός «killer» μέσα στην περιοχή, μια «μηχανή» του γκολ, ο Ιάπωνας επιθετικός Σακάτα, για τον οποίο έγινε αρκετή κουβέντα, έχει γεμάτες σεζόν με την προηγούμενη ομάδα του, εμπειρία και πολύ καλό αριστερό πόδι που το χρειάζεται ο Αρης, ενώ ο νεαρός Πορτογάλος μέσος Ντανίλο Περέιρα συγκαταλέγεται στους ανερχόμενους ποδοσφαιριστές στη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου. Και βέβαια να μην ξεχνάμε τον Ισπανό μέσο Κριστιάν Πορτίγια, ο οποίος έσπασε το ρόδι των χειμερινών μεταγραφών.

Όπως έλεγα και στο προηγούμενο άρθρο μου, και μεταγραφές θα γίνουν και το θέμα προπονητή θα κλείσει με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα. Μπορεί οι… μετασεισμικές δονήσεις της παραίτησης Κούπερ να ήταν έντονες και οι ώρες που ακολούθησαν δύσκολες για όλους, όμως αυτό που προέχει είναι η επόμενη μέρα και η σωστή διαχείριση της οποιαδήποτε δύσκολης κατάστασης. Το πρωτάθλημα βρίσκεται σε εξέλιξη, οι βαθμολογικές ισορροπίες είναι πολύ λεπτές και ο Αρης οφείλει –αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής (23/1) με τον Εργοτέλη- να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών και να παραμείνει εντός στόχων.

Για να γίνει αυτό χρειάζεται ηρεμία και καθαρό αγωνιστικό μυαλό. Ο Γιάννης Μιχαλήτσος - ο οποίος, όποτε κλήθηκε από την ομάδα φώναξε «παρών»- στις λίγες προπονήσεις που πρόλαβε να κάνει, προσπάθησε να τονώσει όσο το δυνατόν περισσότερο το ηθικό των «κιτρίνων».

Όσο κι αν κάποιοι προσπάθησαν να φέρουν την καταστροφή και να μηδενίσουν τα πάντα, διαπίστωσαν ότι υπάρχει ζωή στον Αρη…



Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved