«Εναλλακτικές λύσεις»

«Εναλλακτικές λύσεις»

Ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου «Άρης Ενότητα», Παναγιώτης Στεφανίδης, άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα στο θέμα του προπονητή εφόσον η παράταξή του κερδίσει τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής (22/05).

Αίσθηση προκάλεσε η δήλωση που έκανε ο Παναγιώτης Στεφανίδης ο οποίος διεκδικεί την ψήφο των μελών της Λέσχης Φίλων Άρη στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ Άρης.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Άρης Ενότητα» στη συνέντευξη Τύπου που παρέθεση τη Δευτέρα (16/05) υποστήριξε ότι σε περίπτωση που αναλάβει τα ηνία της διοίκησης, ο Σάκης Τσιώλης θα παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας, ενώ σε συνέντευξη που έδωσε την Τρίτη (17/05) στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του Άρη διαφοροποίησε τη θέση του στο συγκεκριμένο θέμα.

«Αν ο κ. Τσιώλης ζητήσει μεταγραφές και εφόσον είναι εφικτό θα προχωρήσουμε σε αυτές. Αν δεν μπορεί ο άνθρωπος με τους όρους που θα θέσει  η ΠΑΕ Άρης, γιατί αυτή είναι το αφεντικό, θα προχωρήσουμε σε εναλλακτικές λύσεις για την θέση του προπονητή» είπε μεταξύ άλλων στον «ΑΡΗΣ FM».

Αναφερόμενος στις αρμοδιότητες του εμπορικού διευθυντή ο κ. Στεφανίδης είπε: «Για εμάς τα δεδομένα που προκύπτουν από την Άρης Εμπορική δεν υπάρχουν.  Όσα είπε ο κ. Βαλογιώργης είναι θέσεις με τις οποίες δεν συμφωνούμε καθόλου. Εμείς αυτό που βλέπουμε είναι η κλειστή μπυραρία , ένα καφέ που υπολειτουργεί και μια μπουτίκ χωρίς έσοδα. Εμείς ερχόμαστε να διοικήσουμε και να ανεβάσουμε και το εμπορικό πρεστίζ του Άρη. Δεν μπορεί να έχει ένα μαγαζί την ταμπέλα του Άρη και να είναι κλειστό. Βλέπω τα μαγαζιά κλειστά και δεν μπορώ να έχω καλή γνώμη. Είμαι με 21 εντός έδρας παιχνίδια και το κλείσαμε το μαγαζί αυτή τη χρονιά. Οι ανακαινίσεις γίνονται το καλοκαίρι , όχι τέτοια περίοδο. Με την Άρης Εμπορική δεν υπάρχει συνεργασία. Ζητάμε πέντε πράγματα και δεν έχουμε πάρει τίποτα.  Φυσικά θα δούμε τα κόστη, αν κάποιοι άνθρωποι προσέφεραν θα τους κρατήσουμε. Έναν θα διώξουμε εφόσον εκλεγούμε διοίκηση, τον κ. Κόντη που έχει κάνει πολλές λάθος κινήσεις και θεωρώ ότι δεν έχει προσφέρει. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον κρατήσουμε, έχει κάνει και πολλές φορές δηλώσεις εναντίον μου και δεν μπορώ να συνεργαστώ μαζί του».

Κλείνοντας, ο Παναγιώτης Στεφανίδης έκανε λόγο για το ζήτημα της επαγγελματικής του ιδιότητας - δικηγόρος στο επάγγελμα - που δεν θα του επιτρέπει να έχει δικαίωμα υπογραφής σε περίπτωση που εκλεγεί, λέγοντας: «Σύμφωνα με τον κώδικα των δικηγόρων μπορώ να διοικήσω. Αν προκύψει κάποιο θέμα, υπάρχει δυνατότητα να ζητήσω άδεια από τον δικηγορικό σύλλογο.  Μπορώ να είμαι πρόεδρος και εφόσον δεν έχω δικαίωμα υπογραφής, θα το έχει ο κ. Φουρλίγκας. Από εκεί και πέρα για την «αβάντα» που τυγχάνω από την εφημερίδα Αθλητικά Νέα, έχω να πω ότι είναι δικαίωμα του καθενός να στηρίζει όποιον θέλει. Και το καλύτερο θα ήταν όλα τα ΜΜΕ να περιστρέφονταν γύρω από τον Άρη».



Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Στο Παγκόσμιο Συλλόγων η Ατλέτικο Μαδρίτης
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved