«Μεγάλο ταλέντο ο Ανάκογλου»

«Μεγάλο ταλέντο ο Ανάκογλου»

Ο πρώην τεχνικός του Πανσερραϊκού, Ντράγκαν Κοκότοβιτς μίλησε για τους Ανάκογλου, Σουμπίνιο, Παπάζογλου και Γεωργιάδη κάνοντας πολύ κολακευτικά σχόλια για τον πρώτο.

«Ο Σουμπίνιο σταθερότητα δεν είχε. Όμως, σε κάποια ματς ήταν πολύ καλός, ήταν ο καλύτερος παίκτης μας. Το παιδί ήρθε ανέτοιμο, χωρίς να έχει κάνει προετοιμασία μαζί μας και δεν προσαρμόστηκε γρήγορα», δήλωσε στην εφημερίδα «ΦΩΣ», ο Σέρβος τεχνικός.

Για τα ατού του Σουμπίνιο: «Είναι ένας παίκτης που έχει άριστη τεχνική, έχει και τα δυο πόδια, έχει καλά στημένα, φάουλ και κόρνερ. Και μπορεί να μαρκάρει! Όποτε θέλει μαρκάρει καλά. Δεν ξέρω αν είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο Champions League. Είναι ένας παίκτης που έχει μέλλον. Έχει ποιότητα και δεν εκπλήσσομαι που αρέσει στον Βαλβέρδε. Είναι παίκτης που τον βοηθάει να έχει συμπαίκτες με ποιότητα, όπως είναι αυτοί του Ολυμπιακού».

Για τον Παπάζογλου: «Δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει άμεσα τον Ολυμπιακό. Είναι ψηλό παιδί, έχει καλά προσόντα. Μπορεί να αγωνιστεί σε τρεις θέσεις και είναι ένας πολύ χρήσιμος παίκτης για τον προπονητή. Θέλει δουλειά στην τακτική».

Για τον Μόισες Ουρτάδο: «Όσο είδα τον Ουρτάδο δεν με εντυπωσίασε. Είναι έμπειρος ποδοσφαιριστής. Θα τον δούμε την νέα χρονιά».

Σχετικά με τον Γιώργο Γεωργιάδη: «Ο Γεωργιάδης είναι πολύ γρήγορος, πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια αλλά θέλει βελτίωση στο μαρκάρισμα».

Για τον Δημήτρη Ανάκογλου, ο Σέρβος τεχνικός δήλωσε: «Ο Ανάκογλου είναι τέσσερα χρόνια πιο μικρός από τον Γεωργιάδη. Είναι σπουδαίο ταλέντο. Αριστεροπόδαρος, με πολύ καλή τεχνική, έχει καλή πάσα, έχει καλό σουτ και τον θεωρώ από τα καλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα. Παίρνει πρωτοβουλίες, έχει θράσος. Μπορεί να γίνει παίκτης για τον Ολυμπιακό αν δουλέψει σωστά. Πατάει και στις δυο περιοχές. Η θέση του είναι σαν αυτή του Ιμπαγάσα, μπροστά από τον αμυντικό χαφ».

Για το πού χρειάζεται ενίσχυση ο Ολυμπιακός ενόψει Champions League: «Έναν καλό τερματοφύλακα. Έναν στόπερ ακόμα καλύτερο από τον Αβραάμ και τον Μέλμπεργκ, να έχει τρεις καλούς για να έχει λύση στον πάγκο. Έναν έμπειρο αριστερό μπακ και έναν σπουδαίο μέσο box to box. Τέλος, αφού ο Βαλβέρδε δεν θέλει τον Μήτρογλου, πρέπει να πάρει έναν σέντερ φορ».

Τέλος για το τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός: «Καλύτερα να πάρουν 3-4 παίκτες καλούς παρά 7-8 μέτριους. Να μην χαλάει η ομοιογένεια της ομάδας. Οι καλοί παίκτες κάνουν την διαφορά στο Champions League».



Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
Σπανούλης: "Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved