«Αγάπη που δεν ξεχνιέται»

«Αγάπη που δεν ξεχνιέται»

Για την αγάπη του για τον Άρη αλλά και τις επερχόμενες εκλογές της Λέσχης Φίλων Άρη, μίλησε ο Νίκος Τσαρούχας.

Ο παλιός πρόεδρος του Άρη, Νίκος Τσαρούχας, με συνέντευξη, που έδωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, τόνισε ότι πάντα θα είναι κοντά στον Άρη. Ενώ, είναι πρόθυμος να βοηθήσει τον αγαπημένο του σύλλογο οποιαδήποτε στιγμή του ζητηθεί.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στο «Αθλητικό Metropolis»:

Στην αρχική του τοποθέτηση ο Νίκος Τσαρούχας είπε: «Είμαι πάντα κοντά στον σύλλογο, συμμετέχω στα όργανα και στην ΠΑΕ ως μέτοχος και στην Λέσχη Φίλων Άρη ως Αρειανός. Επειδή μεγάλωσα στον Άρη, είναι αγάπη που δεν ξεχνιέται εύκολα. Με το ποδόσφαιρο μεγάλωσα και αυτό παρακολουθώ, όπως και όλες τις άλλες εκδηλώσεις του συλλόγου.

Όποτε μπορώ, πηγαίνω στο γήπεδο και αν δεν είχα το οικογενειακό πρόβλημα με την υγεία της συζύγου μου, φέτος, θα έκανα και πολλά ταξίδια. Αν και όποτε το επιστρέψει ο Θεός και γίνει καλά η σύζυγός μου, θα συμμετάσχω και στις εκτός Θεσσαλονίκης εκδηλώσεις του Άρη».

Για την έκτακτη γενική συνέλευση της Λέσχης και τις εντυπώσεις που αποκόμισε από αυτή είπε: «Μέχρι την ώρα που ήμουνα αποκόμισα τις καλύτερες εντυπώσεις. Έλαβα απόψεις από τα υποψήφια διοικητικά σχήματα για την ΠΑΕ Άρης, άκουσα τον απολογισμό της νυν διοίκησης και μετά αποχώρησα. Έφυγα απροβλημάτιστος. Στον Άρη έχω 30 γεμάτα χρόνια διοικητικής προσφοράς και παρουσίας. Από το 1973 έως το 2004. Ως φίλαθλος, φυσικά, από τα παιδικά μου χρόνια.Η Λέσχη είναι ότι καλύτερο. Αρκεί βέβαια να μείνει έξω από τα διοικητικά θέματα. Να παρακολουθεί τα γεγονότα, να συμμετέχει και να διατηρήσει μια ουδέτερη θέση, καθαρά συμβουλευτική, με γνώμονα πάντα το συμφέρον του Άρη».

Σχολιάζοντας τη σημερινή διοίκηση είπε: «Λάθη δεν κάνει μόνο εκείνος που κάθεται σπίτι του, στον καναπέ του. Θέλω να πιστεύω ότι η νυν διοίκηση της ΠΑΕ τα κατάφερε καλά στην διετία της, πέρα από την φετινή αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ήταν μία περίεργη χρονιά. Πήγαμε καλά στην Ευρώπη και άσχημα στην Ελλάδα. Η ομάδα είχε αγωνιστικές διακυμάνσεις, με αποτέλεσμα να χάσουμε αδικαιολόγητα βαθμούς στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Συγχαίρω, επί της ευκαιρίας, και όλους όσους είναι στην ομάδα του μπάσκετ. Πήγα δύο-τρεις φορές στο γήπεδο, αλλά εισέπραξε από τον κόσμο άσχημη συμπεριφορά και δεν ξαναπήγα».

Η ευχή του για τη διοίκηση που θα εκλεγεί από της εκλογές της Κυριακής (22/05): «Θα ευχηθώ καλή δύναμη, καλή επιτυχία και ιδιαίτερη προσοχή στο θέμα των μεταγραφών. Αυτή είναι η συμβουλή μου. Όποιος και αν βγει θα έχει την απόλυτη στήριξη μου, εφόσον μου ζητηθεί φυσικά».

Για το αν θα ψηφίσει την Κυριακή: «Φυσικά και θα ψηφίσω. Μέλη της Λέσχης και μέτοχοι είναι χιλιάδες. Δεν ξέρω ποια ακριβώς θα είναι η διαδικασία. Εγώ θα πάω σαν μέτοχος και ως μέλος φυσικά της Λέσχης, που είμαι ενεργά τακτοποιημένος».



Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
Τζόκοβιτς και Μπονμάτι θριάμβευσαν στα «Όσκαρ» των αθλητών - Αποκάλυψη ο Μπέλιγχαμ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved