Καθάρισε με Μαζνόφ η Κέρκυρα

Καθάρισε με Μαζνόφ η Κέρκυρα


Η αποφασιστικότητα και το πάθος ήταν τα συστατικά, με τα οποία η Κέρκυρα κατάφερε να επικρατήσει της Λάρισας με 1-0.


Οι Φαίακες, έφτασαν δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών, αφού σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι σε κανένα σημείο του αγώνα, δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν τον ρυθμό των αντιπάλων τους.

Το σκορ θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό, αν στο  15΄ο  Αμπάρκιολης, καταλόγιζε το καταφανέστατο πέναλτι (υπέδειξε ότι η μπάλα κατέληξε άουτ), στο οποίο υπέπεσε ο Βελάσκο, ανατρέποντας από πίσω τον Επστάιν. 

Παρά το σοβαρό λάθος του διαιτητή της αναμέτρησης, οι παίκτες του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς αγωνίστηκαν με περίσσιο πείσμα για τη νίκη και τα  κατάφεραν. Ξεπέρασαν μάλιστα, ακόμα και τις δυσκολίες που προέκυψαν από την νεροποντή, η οποία μετέτρεψε σε λίμνη τον αγωνιστικό χώρο από το 55΄και μετά.  

Η Κέρκυρα από το 10ο λεπτό και μετά ανέβασε την απόδοσή της, αναλαμβάνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων.
Οι Φαίακες άσκησαν πίεση στην άμυνα των φιλοξενούμενων, πιέζοντάς τους, πότε από τα αριστερά με τον Επστάιν και πότε από τα δεξιά με τον Γκουστάβο.

Ο ακραίος αμυντικός της νησιώτικης ομάδας, είχε σημαντική συμβολή στην πραγματοποίηση φάσεων στην εστία της ΑΕΛ, αφού είχε συχνές προωθήσεις.
Από την άλλη πλευρά, η Λάρισα δεν είχε φαντασία στο παιχνίδι της κι έτσι δεν κατάφερε να παρακολουθήσει τον ρυθμό των αντιπάλων της.

Αναπόφευκτα περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, περιμένοντας τους παίκτες του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς στην άμυνά της.
Στο 21΄ μάλιστα, ο Νίκος Κωστένογλου, υποχρεώθηκε να διαφοροποιήσει τα πλάνα του, αφού έχασε τον Βελάσκο (έγινε αναγκαστική αλλαγή), βάζοντας τον Ταλ στο δεξί άκρο της άμυνας, και τον Ρομέου στη θέση του αμυντικού μέσου. 

Η ομάδα της Θεσσαλίας, βρήκε τον τρόπο να περάσει τη μεσαία γραμμή και να εκδηλώσει φάση σε δύο περιπτώσεις, χωρίς ωστόσο να ανησυχήσει τον Κωνσταντόπουλο.
Στο 40’ ο Μετίν εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο και δύο λεπτά αργότερα, ο Ιγκλέσιας επιχείρησε το μακρινό σουτ, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε.
Η Κέρκυρα είχε και πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων, επιδεικνύοντας πάθος στο παιχνίδι της και θέληση για την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Παρά το γεγονός ότι από το 55΄και μετά άρχισε να βρέχει, με αποτέλεσμα ο αγωνιστικός χώρος να «βαρύνει», οι Φαίακες είχαν την κατοχή της μπάλας και έβγαιναν σε κάθε ευκαιρία στην επίθεση. Στο 63’ ο Μπόζονταρ Μπάντοβιτς είχε την έμπνευση να περάσει στον αγώνα τον νεοαποκτηθέντα Μαζνόφ, αντί του Τσίγκα.

Ο σκοπιανός επιθετικός έβγαλε ασπροπρόσωπο τον προπονητή του, αφού δέκα λεπτά αργότερα, πέτυχε το γκολ, με το οποίο οι γηπεδούχοι πήραν μια σημαντική νίκη, στην προσπάθεια που κάνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.   

Ο Μαζνόφ θα μπορούσε να είχε πετύχει και δεύτερο γκολ  στο 84΄όταν το σουτ που επιχείρησε, έστειλε την μπάλα να περάσει ελάχιστα άουτ από το δεξί δοκάρι της Λάρισας.

Όπως αποδείχτηκε όμως, έφτασε το δικό του γκολ, το οποίο ήταν το μοναδικό του αγώνα, για να δώσει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στην Κέρκυρα.   
Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, ο Ταυλαρίδης σκόραρε, ο οποίος πανηγύρισε έξαλλα το γκολ, το οποίο όμως αμέσως μετά, ορθώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

ΚΕΡΚΥΡΑ:  Γιώργος  Θεοδώρου



Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved