«Το απόλυτο ως το τέλος»

«Το απόλυτο ως το τέλος»

Την κατάκτηση εννέα βαθμών στα τρία τελευταία παιχνίδια των play off έθεσε ως στόχο του Παναθηναϊκού ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ.

Ο Μοζαμβικανός μέσος του «τριφυλλιού» μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι και υποστήριξε ότι το λάθος των «πρασίνων» ήταν ότι δεν κράτησαν μπάλα μετά το προβάδισμά τους και έχασαν την καλή ψυχολογία που δημιουργήθηκε μετά το γκολ του Λέτο.

Επίσης, ο Σιμάο σχολίασε ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει την θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, αρκεί ωστόσο να κάνει τρεις νίκες στα τρία τελευταία παιχνίδια των play off, ενώ για την προσωπική του απόδοση επισήμανε ότι χρειάζεται περισσότερα παιχνίδια για να εμφανιστεί και ο ίδιος καλύτερος.

«Βγήκαμε νωθρά στο παιχνίδι, όμως καταφέραμε να πετύχουμε γκολ και αυτό ήταν σημαντικό για την ψυχολογία μας. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε την μπάλα και τα καταφέραμε, όμως μετά το γκολ του Ολυμπιακού Βόλου δεν καταφέραμε να παίξουμε όπως έπρεπε και να διατηρήσουμε την αυτοπεποίθηση που είχαμε μετά το γκολ», είπε αρχικά ο Σιμάο.

Στη συνέχεια, ο Αφρικανός άσος πρόσθεσε: «Δεν θεωρώ ότι παίξαμε με λάθος τρόπο, αλλά ότι αντιμετωπίσαμε λάθος τις καταστάσεις μέσα στο παιχνίδι κι αυτό μας στοίχισε πολύ και δεν καταφέραμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Ενώ ανέφερε επίσης πως: «Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο στα play off, έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια και παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Ξέραμε μετά τα δύο παιχνίδια του πρωταθλήματος ότι δεν θα ήταν εύκολο σήμερα να κερδίσουμε, κάτι που φάνηκε και στον αγωνιστικό χώρο».

Για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση, δήλωσε: «Μπορούμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση, όμως δεν πρέπει να χάσουμε κανένα βαθμό ως το τέλος. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα, το μυαλό και την καρδιά μας για να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Το παιχνίδι που ακολουθεί θα είναι κομβικό για εμάς έτσι ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε το στόχο μας».

Τέλος, για την προσωπική του απόδοση τόνισε: «Όσο περισσότερο παίζεις, τόσο καλύτερος είσαι. Μου λείπει η εμπιστοσύνη, αλλά είναι επιλογή του προπονητή το ποιος θα παίζει. Ξέρω ότι μπροστά μου έχω μεγάλους παίκτες όπως ο Κατσουράνης και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, προφανώς και αν δεν παίζεις δεν είσαι καλός αλλά εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω. Είναι θέμα του προπονητή το ποιος θα αγωνίζεται, εγώ δεν έχω να κάνω τίποτα άλλο παρά το να δουλεύω σκληρά».



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved