«Πρόκληση η μεγάλη ομάδα»

«Πρόκληση η μεγάλη ομάδα»

Τα αυτιά του κλείνει ο Ανδρέας Τάτος στις «σειρήνες» των μεγάλων ομάδων που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Ο νεαρός μέσος του Ατρόμητου με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Κόσμος του επενδυτή», εμφανίζεται προσγειωμένος και απόλυτα αφοσιωμένος στην ομάδα του Περιστερίου. Παράλληλα υπόσχεται πως δεν έχει δείξει ακόμα όλες τις δυνατότητες του, εκφράζοντας την πεποίθηση πως μπορεί να φθάσει ψηλά.

Θέτει ως στόχο της ομάδας του τον τελικό του κυπέλλου, αλλά και την κατάληψη ακόμα και της πέμπτης θέσης στο πρωτάθλημα, ενώ δεν ξεχνά να τονίσει τη συμβολή του Γιώργου Δώνη στην εξέλιξή του.

Όσον αφορά το ποδοσφαιρικό του μέλλον o 21χρονος άσος, δεν κρύβει ότι θα ήθελε μια μέρα να δοκιμάσει την εμπειρία του εξωτερικού, βρίσκοντας εξίσου ενδιαφέρουσα την προοπτική μιας μεγάλης ομάδας από την Ελλάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ανδρέα Τάτου:

Φέτος στους αγώνες του Ατρομήτου βλέπουμε έναν καλύτερο και διαφορετικό Ανδρέα Τάτο. Πού οφείλεται αυτό;

«Δούλεψα πολύ καλά στην προετοιμασία και ο προπονητής μου, ο κ. Δώνης, αντάμειψε αυτή τη δουλειά με εμπιστοσύνη και συνεχόμενες συμμετοχές. Οι συμβουλές του και η καθημερινή του καθοδήγηση στις προπονήσεις με έχουν βοηθήσει πολύ. Από εκεί και πέρα, συλλέγω πλέον και εμπειρίες μέσα από κάθε παιχνίδι που μου είναι πολύτιμες».

Πού θεωρείς ότι χρειάζεσαι βελτίωση;

«Καθημερινά δουλεύω πολύ στις αδυναμίες μου. Θεωρώ ότι πρέπει να βελτιώσω τα τελειώματά μου στις φάσεις και να είμαι πιο αποτελεσματικός. Από εκεί και πέρα, το δεξί μου πόδι το χρησιμοποιώ περισσότερο και δουλεύω και σ' αυτό στις προπονήσεις».

Οι δύο κύριοι στόχοι του Ατρομήτου για εφέτος θα πρέπει να είναι λογικά η διάκριση στο Κύπελλο και η γρήγορη σωτηρία. Συμφωνείς;

«Είναι αλήθεια. Μπορούμε να πάμε καλά στο Κύπελλο και να διακριθούμε, αφού έχουμε μία, θεωρητικά πάντα, εύκολη κλήρωση. Ο θεσμός του Κυπέλλου όμως είναι περίεργος, κανείς άλλωστε δεν νίκησε πριν παίξει. Στο πρωτάθλημα πολλά θα κριθούν στα δύο επόμενα παιχνίδια με τον Πανσερραϊκό εκτός και τον Αστέρα Τρίπολης εντός. Αν πάρουμε αυτά τα δύο παιχνίδια, μπορούμε να χτυπήσουμε ακόμα και πρώτη πεντάδα».

Το όνομά σου ακούστηκε τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για ξένους συλλόγους, όπως η Βέρντερ Βρέμης. Σου δίνει έξτρα κίνητρο αυτό;

«Πραγματικά, δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα τώρα μ' όλα αυτά. Αυτό που κάνω είναι να συνεχίζω να δουλεύω και να μένω προσγειωμένος. Δεν το κάνω επειδή έτσι πρέπει, είναι ο χαρακτήρας μου τέτοιος. Άλλωστε νομίζω ότι ακόμα δεν έχω δείξει όλες τις δυνατότητές μου. Έχω, πάντως, φιλοδοξίες και νομίζω ότι μπορώ να φτάσω ψηλά».

Αν είχες να επιλέξεις μεταξύ μίας μεγάλης ομάδας στην Ελλάδα και σε μία μεταγραφή στο εξωτερικό, τι θα έκανες;

«Δεν κρύβω ότι θα ήθελα να δοκιμάσω την εμπειρία του εξωτερικού, να διαπιστώσω από πρώτο χέρι πώς λειτουργούν οι σύλλογοι στις προηγμένες, ποδοσφαιρικά, χώρες. Αλλά από την άλλη, μία μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα θα αποτελούσε πρόκληση. Θα έλεγα ότι και οι δύο προοπτικές είναι εξίσου ενδιαφέρουσες».



Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο λόγος που κοιμάται 5 με 6 φορές τη μέρα
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
EuroLeague: Ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν περί διαιτησίας
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved