Τζεμπούρ: «Μου ταιριάζει ο Θρύλος»

Τζεμπούρ: «Μου ταιριάζει ο Θρύλος»

Την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του ΟΣΦΠ παραχώρησε στην «Εξέδρα» ο Ρέφικ Τζεμπούρ εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν να συνεχίσει την καριέρα του στο Λιμάνι.

Ο Γαλλοαλγερινός τόνισε μεταξύ άλλων:«Ονειρό μου η συμμετοχή στο C.L.», ενώ παράλληλα ο Γαλλοαλγερινός δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον «αιώνιο» αντίπαλο: «Ηθελα να πάω σε πιο δυνατή ομάδα από την ΑΕΚ και αυτή δεν είναι ο ΠΑΟ».

Διαβάστε παρακάω ορισμένα από τα πιο σημαντικά αποσπάσπαμτα της συνέντευξης του Τζεμπούρ στην εφημερίδα «Εξέδρα»:

Πώς προέκυψε ο Ολυμπιακός; Σε εκείνο το φιλανθρωπικό ματς με τον Ζιντάν;

«Οχι βέβαια. Εκείνο το βράδυ απλώς είχαμε δώσει μια χειραψία με τον κύριο Μαρινάκη. Τίποτα άλλο. Ούτε από το δικό μου μυαλό περνούσε τίποτα ούτε από το δικό του φαντάζομαι. Τις τελευταίες μέρες η αλήθεια είναι ότι βρισκόμουν πολύ κοντά σε ομάδες του εξωτερικού.

Ειδικά στη Γερμανία, όπου η Χοφενχάιμ είχε εκφράσει έντονο ενδιαφέρον. Μου τηλεφώνησε όμως ο ατζέντης μου κύριος Καζιάνης, ενημερώνοντάς με ότι με θέλει πολύ ο Ολυμπιακός. Ο κύριος Μαρινάκης. Ενας πραγματικός πρόεδρος (σ.σ.: αυτό μάλλον… σπόντα ακούστηκε).

Και ο κύριος Βαλβέρδε. Εγώ είχα πάντα στο μυαλό μου να πάω σε ένα καλύτερο κλαμπ αν φύγω από την ΑΕΚ. Και η πραγματικότητα είναι ότι ο Ολυμπιακός είναι η πιο δυνατή ομάδα στην Ελλάδα. Που μπορεί να μου προσφέρει ό,τι θέλω. Εγινε η συνάντηση με τον κύριο Μαρινάκη και μου είπε ότι πιστεύει πολύ σε μένα και την αξία μου. Το ίδιο ισχύει και για τον κόουτς, που είναι το πιο σημαντικό για μένα. Συμφώνησα λοιπόν χωρίς δεύτερη σκέψη. Για μένα άλλωστε δεν ήταν θέμα το οικονομικό».

Τι σου προσφέρει αυτή η μεταγραφή;

«Ενα παραπάνω βήμα στην καριέρα μου. Ηθελα να γίνω μέλος στον Ολυμπιακό του Βαλβέρδε. Η φιλοσοφία και ο τρόπος παιχνιδιού της ομάδας μου ταιριάζει απόλυτα. Είναι επιθετικό το παιχνίδι του και εγώ μπορώ να ενταχθώ σε αυτό. Νιώθω ευτυχισμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα μου. Ελπίζω να τον βοηθήσω κι εγώ για να ανέβει ένα επίπεδο παραπάνω ειδικά στην Ευρώπη, γιατί στην Ελλάδα ήδη είναι ο απόλυτος κυρίαρχος».

Θεωρείς δηλαδή ότι του χρόνου θα είσαι στο Τσάμπιονς Λιγκ;

«Είναι το όνειρό μου. Ο δεύτερος μεγάλος προσωπικός στόχος μετά το Μουντιάλ που ήδη συμμετείχα. Είμαι βέβαιος ότι εκεί θα παίξω του χρόνου».

Τι περιμένεις από τη συνεργασία σου με τον Ερνέστο Βαλβέρδε; Ολοι οι παίκτες λένε τα καλύτερα γι' αυτόν...

«Είμαι σίγουρος ότι θα με βοηθήσει πολύ. Είμαι χαρούμενος γιατί πίστεψε σε μένα. Κι εγώ πιστεύω σε εκείνον. Οτι μπορεί να με βοηθήσει, να με βελτιώσει, να με εξελίξει, να με αξιοποιήσει. Γουστάρω τον Θρύλο του Βαλβέρδε και ελπίζω ότι και με τη δική μου προσθήκη η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της».

«Ηθελε να με πάει στον ΠΑΟ»

«Ηθελα, αφού έφυγα από την ΑΕΚ, να βρεθώ σε ένα πιο δυνατό κλαμπ. Και αυτό δεν είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά ο Ολυμπιακός. Μάλλον αυτό είναι που τον πείραξε», σχολίασε ο 26χρονος άσος για την επίθεση που δέχτηκε στα ερτζιάνα από τον πρώην (πλέον), εκπρόσωπό του, Γιάννη Λυπημένο.



Μπαρτσελόνα: Ανανέωσε μέχρι το 2027 ο Κουμπαρσί
Μπαρτσελόνα: Ανανέωσε μέχρι το 2027 ο Κουμπαρσί
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Χάντμπολ: Η αποστολή της Εθνικής για την Ολλανδία
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved