«Θέλω 22-23 παίκτες»

«Θέλω 22-23 παίκτες»

Χαρούμενος που θα ξεκινήσει ο ίδιος την προετοιμασία της ομάδας του Ολυμπιακού εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μέσα από συνέντευξή του.

Ο Βάσκος τεχνικός αναφέρθηκε επίσης και στην συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Champions League τονίζοντας πως «πρέπει να εμφανιστούμε δυνατοί», ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τους οπαδούς των Πειραιωτών, αναφέροντας: «Για μένα είναι πολύ καλό που με αναγνωρίζουν, φωνάζουν το όνομάμου και με θέλουν στην ομάδα. Εγώ κάνω τα πάντα για να τούς ικανοποιώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο «Τσιγκούρι».

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού στον ελληνικό Τύπο με αφορμή τα φιλικά της ομάδας του στην Κύπρο:

Για τα συμπεράσματά του από τα φιλικά της Κύπρου: «Ήταν διαφορετικά αυτά τα φιλικά παιχνίδια και τα χρειαζόμασταν γιατί δεν έχουμε επίσημα ματς πρωταθλήματος. Το επίπεδο προπόνησης είναι τώρα διαφορετικό, γιατί δεν έχουμε την πίεση των επίσημων αγώνων. Οι προπονήσεις ήταν διαφορετικές και φάνηκε η διαφορά μεταξύ των παικτών που δεν είχαν παίξει τον ίδιο αριθμό αγώνων. Ήταν πολύ σημαντικά για μας αυτά τα φιλικά για να κρατήσουμε τους παίκτες μας σε εγρήγορση».

Για τους παίκτες που είναι υπό δοκιμή: «Είναι διαφορετικό να βλέπεις αυτούς τους παίκτες στις ομάδες που έπαιζαν δανεικοί από το να τους βλέπεις εδώ. Είναι διαφορετικό να κάνουν προπονήσεις με τον Ολυμπιακό και είναι καλύτερο γι' αυτούς αλλά και για μας. Μπορεί να έρθουν μαζί μας, να προετοιμαστούν. Δεν ξέρω ακόμα θα δούμε».

Για την προετοιμασία της νέας περιόδου: «Τώρα πρέπει να αποφασίσουμε με τους συνεργάτες μου πόσοι ακριβώς παίκτες θα έρθουν στο Σέεφελντ. Είναι πολλοί παίκτες και τους ξέρουμε. Κάποιοι νέοι θα έρθουν. Θέλω 22-23 παίκτες στο ρόστερ. Είτε είναι 21, είτε 22 μέχρι εκεί».

Για το διάστημα που μεσολαβεί μέχρι το πρώτο παιχνίδι: «Φέτος για εμάς ήταν δύσκολα. Το τελευταίο ματς ήταν στις 17 Απριλίου και το πρωτάθλημα για εμάς έχει τελειώσει ουσιαστικά από τον Μάρτιο. Το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι είναι στις 28 Αυγούστου. Υπάρχουν και τα ματς των εθνικών ομάδων και θα ξεκινήσουμε από τις 4 Ιουλίου την προετοιμασία για ένα ματς τον Αύγουστο. Εχουμε τελειώσει από τον Μάρτιο και το θέλαμε βέβαια αυτό, καθώς στόχος μας ήταν να κατακτήσουμε γρήγορα τον τίτλο».

Για την συμπεριφορά των οπαδών του Ολυμπιακού προς αυτόν: «Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι χαρούμενοι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι οπαδοί είναι χαρούμενοι και είναι λογικό. Η περσινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη, οπότε πρέπει τώρα να ξεκουραστούμε και να το διασκεδάσουμε όλοι. Για μένα είναι πολύ καλό που με αναγνωρίζουν, φωνάζουν το όνομά μου και με θέλουν στην ομάδα. Εγώ κάνω τα πάντα για να τους ικανοποιώ, θέλω ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος την επόμενη σεζόν».

Για το Champions League: «Είναι καλύτερο για την ομάδα ότι η προετοιμασία θα ξεκινήσει με μένα κι έτσι θα έχω την δυνατότητα να φτιάξω την ομάδα. Πρέπει να αποδείξουμε πολλά πράγματα. Γενικά πάντως, πιστεύω ότι το ελληνικό πρωτάθλημα πρέπει να είναι πιο δυνατό για να υπάρχει και μεγαλύτερος ανταγωνισμός. Θα παίξουμε, πάντως, στο Champions League και εκεί πρέπει να είμαστε δυνατοί».



Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Ρέντη: Διάλογος-σοκ ανήλικων συλληφθέντων - Καμαρώνει που τον περιμένουν στις φυλακές Αυλώνα!
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved