«Όλοι έχουν κίνητρο»

«Όλοι έχουν κίνητρο»

Ο Βασίλης Λάκης υποστήριξε ότι και οι τρεις ομάδες που προπορεύονται στα play off, έχουν πιθανότητες και κίνητρο για να κυνηγήσουν την πρώτη θέση.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «NovaΣΠΟΡ Fm» και τόνισε πως παρά τα χθεσινά (12/05) αποτελέσματα δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση στα play off. Σύμφωνα με τον πρωταθλητή Ευρώπης με την Ελλάδα το 2004, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν κίνητρο και οι αγώνες θα συνεχιστούν με αρκετό ενδιαφέρον.

Παράλληλα, ο Βασίλης Λάκης μίλησε για το γεγονός ότι οι ομάδες δεν εμπιστεύονται τους Έλληνες παίκτες, κάτι που κάνει κακό και στην Εθνική ομάδα ενώ δε θέλησε να κάνει προγνωστικά για το ποιος θα πάρει τελικά το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League της επόμενης περιόδου.

«Δεν μπορώ να πω ότι έχουν κριθεί τα πάντα στα πλέι οφ. Είμαστε στη δεύτερη αγωνιστική και στο παρελθόν στα πλέι οφ είχαν κριθεί πολλά πράγματα. Τώρα δεν είναι έτσι, οι περισσότερες ομάδες έχουν ελπίδες και όλα είναι ανοικτά», ήταν τα πρώτα λόγια του Βασίλη Λάκη που στη συνέχεια δήλωσε: «Έχει μείνει πίσω ο Ολυμπιακός Βόλου βέβαια που έκανε καλό πρωτάθλημα, αλλά οι άλλοι τρεις είναι περίπου στα ίδια.. Έχουν κίνητρο και οι τρεις ομάδες. Στο μέγιστο βαθμό είναι ο παράγοντας κίνητρο και για τις τρεις ομάδες».

Για το θεσμό των play off γενικότερα, δήλωσε πως: «Εγώ πιστεύω και το έλεγα και ανέκαθεν, ότι θα πρέπει όλες οι ομάδες να παίρνουν μέρος στα πλέι οφ, όπως γίνεται και στις άλλες χώρες, στην Κύπρο, την Σκωτία. Ο μηχανισμός της ΕΠΟ και αυτοί που τα διοργανώνουν, θα ξέρουν περισσότερα πράγματα από εμάς που απλά σχολιάζουμε. Μου αρέσει να βλέπω ανταγωνιστικά παιχνίδια, όπως το χθεσινό που είχε ενδιαφέρον ως το τελευταίο λεπτό».

Σε ερώτηση για το αν η κόπωση επηρεάζει τις ομάδες, συμπλήρωσε: «Παίζει ρόλο η κόπωση. Η πορεία όλης της χρονιάς, οι τραυματισμοί που είχες, η διαχείριση του προπονητή όλη τη σεζόν. Όλες οι ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι από πλευράς φυσικής κατάστασης, δεν μπορώ να πω ότι βλέπω μεγάλες διαφορές».

Όσο για το γεγονός ότι οι ομάδες δεν εμπιστεύονται Έλληνες παίκτες, σχολίασε: «Στο παρελθόν είχα συμπαίκτες ξένους που ήταν εγνωσμένης αξίας, που μάθαινες από αυτούς. Συνέβη για παράδειγμα στην ΑΕΚ αυτό με τον Σαβέφσκι ή τον Γκαμάρα και με αρκετούς ακόμα που μπορούμε να σκεφτούμε. Από την άλλη δεν μπορούμε να μην αναλογιστούμε ότι όταν δεν παίζουν Έλληνες παίκτες στις μεγάλες ομάδες δε θα πέσει και το επίπεδο της Εθνικής. Ευτυχώς έχουν ανοίξει τα σύνορα και πάνε αρκετά παιδιά στο εξωτερικό. Με αξίωσε ο Θεός και πήγα κι εγώ έξω για να δω τις διαφορές σε όλα τα επίπεδα».

Τέλος, για τα προγνωστικά του ο Βασίλης Λάκης τόνισε: «Θα μιλήσω υποκειμενικά, δε μπορώ να είμαι αντικειμενικός. Θέλω ΑΕΚ. Δεν μπορείς όμως να κάνεις προβλέψεις, υπάρχουν ακόμα αρκετές αγωνιστικές. Θα πρέπει να γίνουν καλά παιχνίδια και να κρίνονται όλα στο γήπεδο. Να μην ξαναγίνουν έκτροπα, να τηρηθούν οι νόμοι αλλιώς θα έχουμε τα ίδια και τα ίδια».



Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved