«Έλαμψε η αλήθεια»

«Έλαμψε η αλήθεια»

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της έκτακτης γενικής συνέλευσης, ο πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Αρη, Γιάννης Γρανούζης μίλησε στον ΑΡΗΣ FM για την διαδικασία, για την πολύ μεγάλη συμμετοχή από τα μέλη, αλλά και για τις στιγμές έντασης που υπήρξαν.

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο που ήταν συγκλονιστικός και μεγαλειώδης. Είδα οικογένειες, ανθρώπους όλων των ηλικιών να παρακολουθούν με τεράστια προσοχή και ευλάβεια την όλη διαδικασία», τόνισε στο ξεκίνημα της τοποθέτησής του και συμπλήρωσε:

«Έγιναν τεράστιες προσπάθειες, προκειμένου σε κάποιες φάσεις να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις. Είδατε πως κύλησε η διαδικασία, ήταν καλά σχεδιασμένη και αποσκοπούσε στην πλήρη ενημέρωση του κόσμου όσο αφορά τα οικονομικά στοιχεία, τον διοικητικό  απολογισμό της Λέσχης, της ΠΑΕ Αρης, τις τοποθετήσεις που έγιναν και τις προγραμματικές δηλώσεις.  Υπήρχε ημερήσια  διάταξη που προέβλεπε τα πάντα. Μάλιστα υπήρχε το σκεπτικό και συζητήθηκε από τους νομικούς, όλες οι ερωτήσεις να  υποβάλλονται γραπτώς για αποφυγή παρεκτροπής του κλίματος και  δημιουργίας εντάσεων. Και έτσι έγινε. Πάνω από 150 γραπτές ερωτήσεις κατατέθηκαν στην προεδρεία, προκειμένου να απαντηθούν».

Για τις στιγμές έντασης που υπήρξαν, σχολίασε:

«Σε μια περίπτωση όπου υπήρξε ένταση, συμμετείχα και εγώ και οφείλω να ζητήσω δημόσια συγνώμη από τον κόσμο του Αρη. Τουλάχιστον εγώ δεν δικαιούμουν να παρεκτραπώ και να ζητήσω άκομψα από τον κ. Σκόρδα να καθίσει κάτω. Βέβαια κι εγώ άνθρωπος είμαι και αν ήταν κάποιος δίπλα μου στο πάνελ και έβλεπε τη σκηνή από κοντά, νομίζω θα καταλάβαινε πως συμπεριφέρθηκα με ταπεινοφροσύνη και ήπιο τρόπο. Υπήρχε κόσμος που πραγματικά  είχε “φουντώσει” και έπρεπε εμείς από την προεδρία να μπορέσουμε να τους συγκρατήσουμε. Ειλικρινά λοιπόν σε κάποια στιγμή και εγώ παρεκτράπηκα, νομίζω πως ο κόσμος θα κατανοήσει πως οι άνθρωποι  έχουν προσωπικότητα και υπάρχουν και κάποια όρια αντοχής και ανοχής στις συνεχόμενες ύβρεις. Όταν κάποιος δέχεται πόλεμο και λάσπη και όταν η λάσπη αυτή καταρρίπτεται με στοιχεία στη γενική συνέλευση και αυτός που κατηγορεί συνεχίζει να λέει τα ίδια πράγματα, νομίζω πως αυτό είναι τραγικό. Το να συνεχίζεις δηλαδή να αποπροσανατολίζεις τον κόσμο. Νομίζω πως ελάχιστοι αποπροσανατολίστηκαν τελικά και αυτό γιατί δόθηκαν απαντήσεις σε πάρα πολλά θέματα».

Σχετικά με την πληρότητα των στοιχείων που παρουσίασε η Λέσχη Φίλων Αρη, απάντησε:

«Την απάντηση για τα στοιχεία την έδωσαν οι  κ. Στεφανίδης και Ιατρού, που ευχαρίστησαν τη Λέσχη και για την υποδοχή που έτυχε του σχήματος τους, αλλά και για τα στοιχεία που έλαβαν. Το μοναδικό  πράγμα που δεν πήραν ήταν η  ανάλυση του ισοζυγίου των τριτοβαθμίων και όσοι έχουν γνώση από λογιστικά ξέρουν ότι πρόκειται για τεράστιες καταστάσεις, καθώς αφορούν δύο έτη και είναι λογικό να μην μπορεί να τα δώσει η ΠΑΕ Αρης. Παρόλα αυτά είναι όλα στη διάθεση τους και μπορούν αν το θελήσουν να τα πάρουν. Αυτό βέβαια  αφορά τα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης, όσον αφορά την εικόνα του τι μέλλει γενέσθαι αύριο στην ομάδα, η Λέσχη φρόντισε και παρουσίασε πλήρη τα στοιχεία και ολοκληρωμένα και έδωσε τη δυνατότητα στα σχήματα ακόμη και σε αυτό του κ. Σκόρδα να είναι ενημερωμένα και να γνωρίζουν τι έσοδα και τι έξοδα θα έχει η ομάδα αν αύριο αυτοί αναλάβουν τη διοίκηση. Δείξαμε σεβασμό και δεν θέλαμε να ρίξουμε λάδι στη φωτιά. Δεν μπήκαμε στη διαδικασία να πούμε πως όταν ανέλαβε  την διοίκηση, ο κ. Αθανασιάδης, η Λέσχη υπό την προεδρία του κ. Ηλιάδη, δεν είχε τη δυνατότητα να δώσει στοιχεία, καθότι δεν είχε λάβει στοιχεία. Για πρώτη φορά γίνεται τέτοια εκτενής ανάλυση και παρουσίαση με σχεδιαγράμματα διότι ο Κυριάκος Χαμουζάς αφιέρωσε τουλάχιστον δύο εβδομάδες σε αυτό. Ακόμη πληρώσαμε ορκωτό λογιστή, προκειμένου να βγάλει και τα δικά του συμπεράσματα με βάση όλα τα οικονομικά στοιχεία».

Ο Γιάννης Γρανούζης απάντησε και στις κατηγορίες αναφορικά με τις εκλογές της ΠΑΕ Αρης πριν από δύο χρόνια:

«Ο θεσμός της Λέσχης δέχεται ένα πλήγμα με αυτές τις κατηγορίες περί νοθείας του αποτελέσματος. Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι αφορούσαν τις προηγούμενες εκλογές, οι οποίες έγιναν προ διετίας για την ΠΑΕ Αρης. Εμείς τότε δεν ήμασταν διοίκηση, αλλά δεν αντιμετωπίζουμε το ζήτημα προσωπικά, γι αυτό μιλήσαμε με τον κ. Βαλεργάκη και μας ξεκαθάρισε πως οι διαδικασίες ήταν πολύ διαφανείς και πως δεν υπήρξε καμία παρατυπία. Στις επικείμενες εκλογές φυσικά και θα ζητήσουμε να έρθουν εκπρόσωποι των σχημάτων για να επιβλέπουν επίσης τις διαδικασίες».



Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Ο Εμανουέλ Μακρόν έπαιξε σε ποδοσφαιρικό αγώνα υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ και συμπαίκτη τον Καρεμπέ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
Premier League: Η τεχνητή νοημοσύνη της DANZ προβλέπει πρωταθλητή, υποβιβασμό και πρώτο σκόρερ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Τα highlights της νίκης τίτλου των «κιτρινόμαυρων» κι οι δηλώσεις Αλμέιδα, Τερίμ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: Ξεκίνημα με «break» οι «ερυθρόλευκοι» | «Διπλό» και για τη Φενέρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved