Αρχίζει να το στρώνει στην Τούμπα

Αρχίζει να το στρώνει στην Τούμπα

Νίκη… Champions League πέτυχε ο ΠΑΟΚ στον Βόλο, επικρατώντας 2-1 του Ολυμπιακού, φτάνοντας τους έξι βαθμούς.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν πιο αποτελεσματικός και φρόντισε να αντέξει στην πίεση των «ερυθρόλευκων» στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτή η νίκη βάζει τους παίκτες του ΠΑΟΚ σε τροχιά… σεντονιού, ενώ έθεσε εκτός διεκδίκησης της πρώτης θέσης τον Ολυμπιακό Βόλου που μετράρει δύο ήττες στα play off.

Οι δύο ομάδες μπήκαν με όρεξη στον αγωνιστικό χώρο, παραταγμένες με επιθετικούς προσανατολισμούς. Ο Ολυμπιακός Βόλου μάλιστα απείλησε στο πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Μόνχε να βγάζει τη σέντρα και τον Μάρτιν να πιάνει την κεφαλιά, όμως ο Χαλκιάς μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την δεξιά πτέρυγα, στην οποία βρισκόταν ο Σαλπιγγίδης, χωρίς να μπορεί να πλησιάσει την εστία του Γιακούποβιτς. Αντίθετα, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν πιο απειλητικοί, με αποκορύφωμα τη φάση του Σολάκη που βρέθηκε απέναντι από τον Χαλκιά, αλλά το πλασέ του ήταν αδύναμο.

Η αναμέτρηση είχε καλό ρυθμό με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να φτάσουν στο γκολ, έστω και με ανορθόδοξο τρόπο. Όμως το γκολ ήρθε για τον ΠΑΟΚ στο 33’. Ο Ελ Ζαρ έκανε τη σέντρα από δεξιά μέσα από την περιοχή, ο Γιακούποβιτς απομάκρυνε, όμως η μπάλα έφτασε στον Βιεϊρίνια, ο οποίος με πλασέ από πλάγια θέση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μάκης Χάβος έριξε στο παιχνίδι τον Φωτάκη, αποσύροντας τον Ελ Ζαρ. Ο Ελληνας μέσος φρόντισε να τον δικαιώσει αμέσως, καθώς στο 54’ έδωσε την μπάλα στον Σαλπιγγίδη, ο οποίος με διπλή προσπάθεια, διπλασίασε τα τέρματα του ΠΑΟΚ. Η απάντηση του Ολυμπιακού Βόλου δεν άργησε να έρθει. Μετά από ένα ακίνδυνο γυριστό σουτ του Σολάκη στο 58’, ήρθε η σειρά του Μάρτιν να γίνει απειλητικός και να καταφέρει να σκοράρει. Στο 63’ ο Μόνχε έστρωσε την μπάλα και ο Αργεντινός επιθετικός με σουτ μείωσε σε 1-2, βάζοντας τους γηπεδούχους ξανά στο παιχνίδι.

Ο Κατσαβάκης έβαλε στο παιχνίδι και τον Νέμεθ, προκειμένου να κυνηγήσει την ισοφάριση, ενώ λίγο αργότερα, ο Χάβος έβαλε στο παιχνίδι τον Μουσλίμοβιτς αντί του Αθανασιάδη, για παλέψει ο ΠΑΟΚ για ένα τρίτο γκολ. Ο Νέμεθ στο 78’ έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση, αλλά από πολύ κοντά μετά από πάσα του Μαρτίν δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Ο Ολυμπιακός Βόλου συνέχιζε να πολιορκεί την εστία του Χαλκιά, ενώ οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά» είχαν παραχωρήσει χώρο στους γηπεδούχους. Στο 89’ο Νέμεθ έχασε και νέα ευκαιρία να ισοφαρίσει, καθώς η κεφαλιά του από το ύψος του πέναλτι πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Χαλκιά.

Το τελικό σφύριγμα του Παμπορίδη βρήκε τον ΠΑΟΚ νικητή και να κάνει όνειρα με... αστέρια.

Θυμηθείτε τον αγώνα λεπτό προς λεπτό από το Onsports, πατώντας ΕΔΩ.



Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
Το πάθος πίσω από τη Νο1 super premium τεκίλα στον κόσμο
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: «Να δώσουμε ο,τι έχουμε, χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ομάδα»
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Ξέφρενο πάρτι στο Μιλάνο για το 20ό πρωτάθλημα της Ίντερ (vids+pics)
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
Παναθηναϊκός AKTOR: Μήνυμα της ΚΑΕ με συστάσεις και... εκπλήξεις προς τον κόσμο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved