Ο Αρης της επόμενης μέρας

Ο Αρης της επόμενης μέρας

Στην έκτακτη γενική συνέλευση της Λέσχης Φίλων Αρη υπήρξαν και προγραμματικές δηλώσεις.

Το Onsports μετέφερε πρώτο τα τεκταινόμενα στην έκτακτη γενική συνέλευση της Λέσχης Φίλων Αρη. Εκτός από τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης της ΠΑΕ και την λεπτομερή ανάλυση της πορείας των οικονομικών και πως διαμορφώνονταν ανά έτος, από την υπαγωγή των «κίτρινων» στο άρθρο 44 μέχρι και την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (θα ολοκληρωθεί στα τέλη του ερχόμενου μήνα), υπήρξε αναφορά και στην επόμενη μέρα της ομάδας.

Να μην ξεχνάμε ότι στις 22 Μαΐου θα στηθούν οι κάλπες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την ανάδειξη του διοικητικού συμβουλίου για την διετία 2011-2013. Από τα τρία υποψήφια διοικητικά σχήματα, προγραμματικές δηλώσεις έγιναν από τα δύο.

Σε ό,τι αφορά το ψηφοδέλτιο «ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ», ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θανάσης Αθανασιάδης, αναφέρθηκε στο ανταγωνιστικό σχέδιο που καταρτίστηκε ενόψει της επόμενης διετίας, με τον προγραμματισμό να έχει ξεκινήσει, ώστε να παρουσιάσει η ΠΑΕ ισοσκελισμένο ισολογισμό.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Αντώνης Ζαμπέτας, μίλησε για την καλοκαιρινή προετοιμασία, όπου το πρώτο στάδιο θα γίνει στο Καρπενήσι, το δεύτερο στο Ζέεφελντ της Αυστρίας, ενώ θα ακολουθήσει η μετάβαση στην Ιταλία για μία σειρά φιλικών με τα έξοδα πληρωμένα και τα τηλεοπτικά να έχουν πουληθεί σε εταιρία. Επίσης αποκάλυψε ότι τις επόμενες μέρες θα βρίσκεται στον «αέρα» η καινούργια ιστοσελίδα της ΠΑΕ με web shop και virtual tour. Προανήγγειλε την σύναψη συνεργασίας για την πώληση ηλεκτρονικών εισιτηρίων, ενώ θα τοποθετηθούν τουρνικέ στις εισόδους του γηπέδου για μεγαλύτερη ασφάλεια και έσοδα. Ακόμη θα αξιοποιηθεί η στέγη του γηπέδου με φωτοβολταϊκά, τα οποία θα αποφέρουν έσοδα 300.000 ευρώ περίπου το χρόνο.

Στα άμεσα σχέδια είναι η κατασκευή προπονητικού κέντρου για τις ομάδες Κ-20 και Κ-17 σε έκταση, που έχει εντοπιστεί στην περιοχή της Αγ. Παρασκευής, ενώ με τη χορηγία του βετεράνου Γιάννη Βένου τα τμήματα υποδομής θα έχουν το δικό τους λεωφορείο για τις μετακινήσεις. Τέλος, αποκαλύφθηκε η συμφωνία που υπάρχει με την εταιρία ένδυσης για την επετειακή φανέλα που θα φορά η ομάδα το 2012 με τον Λευκό Πύργο και τα Κάστρα με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 ετών από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.

Από τον συνδυασμό «ΑΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ», ο επικεφαλής Παναγιώτης Στεφανίδης παρουσίασε ένα θεωρητικό πλάνο διοίκησης στηριζόμενο κυρίως στη μείωση του μπάτζετ, κάτι το οποίο θα σημάνει και αποδυνάμωση του ρόστερ, ώστε να επέλθει θετικό ισοζύγιο. Ο Μιχάλης Ιατρού από την πλευρά του ανέλυσε πως η κατανομή των εσόδων θα γίνει ως εξής: Σε ποσοστό 15% και όχι κάτω από 1.200.000 ευρώ θα δίνονται για παλιές οφειλές, 22% για τα λειτουργικά έξοδα και το υπόλοιπο 63% για το αγωνιστικό μπάτζετ χωρίς του φόρους. Οι Φουρλίγκας και Μυσιρλής παρουσιάστηκαν και αυτοί στον κόσμο παραθέτοντας σε σύντομο χρόνο στοιχεία του βιογραφικού τους.



Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Στην κορυφή της Ευρώπης για 7η φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας - Ιστορικό χρυσό στο Ρίμινι
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Με Πετρούσεφ στην 12άδα για το Game 2 οι «ερυθρόλευκοι»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Με Πετρούσεφ στην 12άδα για το Game 2 οι «ερυθρόλευκοι»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved