Καράογλου: «Τον έριξε η ΕΠΟ»

Καράογλου: «Τον έριξε η ΕΠΟ»


Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης, Θόδωρος Καράογλου μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» και ήταν «λάβρος» στα όσα ανέφερε ενάντια στην ΕΠΟ.

Ο κ. Καράογλου τόνισε πως η ΕΠΟ είναι αυτή που φέρει όλη την ευθύνη για την κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Ηρακλής, θέλοντας τη διάλυση του.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

«Σίγουρα σήμερα ο Σοφοκλής Πιλάβιος δεν θα είναι έτοιμος και είναι προφανές ότι δεν θα κουβαλάει όλους τους φακέλους, όμως εγώ θέλοντας να προλάβω τυχόν αντιδράσεις ήδη καταθέσαμε από χθες επίκαιρη ερώτηση που συνυπογράφουν 17 βουλευτές που ζητάμε πλήρη διαφάνεια και άνοιγμα όλων των φακέλων ώστε να ελέγξει το κοινοβούλιο αν υπήρχε ισότητα και ισονομία.

Η ρήτρα εμπιστευτικότητας ήταν ένα τέχνασμα της ΕΠΟ που έβαλε όλους τους εκπροσώπους να υπογράψουν ένα χαρτί ότι δεν ζητήσουν να δουν τους φακέλους των άλλων ομάδων. Αυτό το ζητάμε όμως οι βουλευτές όπου καταφέραμε σε μισή ώρα να υπογράψουν 17 βουλευτές και θα μπορούσαν να ήταν και 117. Θα ασκηθούν μεγάλες πιέσεις ώστε τα στεγανά και οι σκοτεινοί διάδρομοι της ΕΠΟ να γεμίσουν φως και να μάθουμε τελικά αν ήταν ο μόνο ο Ηρακλής που δεν μπορούσε να πάρει αδειοδότηση και να ξέρουμε ότι υπάρχει ισονομία και διαφάνεια».

Όσον αφορά για το αυτοδιοίκητο στο ποδόσφαιρο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε: «Έχω μιλήσει πολλές φορές με τον Γιώργο Ορφανό που ξέρει πολύ καλά τα θέματα του αθλητισμού. Η συμφωνία με τον κ. Μπλάτερ ήταν να αναλάβει εξ ολοκλήρου η ΕΠΟ την λειτουργία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν ανέλαβα ούτε παραχώρησε καμία αρμοδιότητα να ελέγχει τις ανώνυμες εταιρίες. Δεν είναι δυνατόν δύο δικηγόροι να αποφασίσουν για τις τύχες του Ηρακλή» και πρόσθεσε:

«Είναι μία ώρα μάχη για αυτό τον λόγο δεν αναζητούμε ευθύνες αυτή την στιγμή. Ξέρουμε ότι υπάρχουν ευθύνες από αυτούς που κοίμιζαν τον κόσμο του Ηρακλή και έλεγαν ότι όλα είναι καλά. Δεν μπορούν να κρίνουν δύο δικηγόροι την βιωσιμότητα μίας ΠΑΕ και ουσιαστικά να την γκρεμίζουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Πρώτα πρέπει να δώσουμε την μάχη μας και να δικαιωθούμε και μετά θα αναζητηθούν οι ευθύνες από αυτούς που έλεγαν ότι είναι όλα καλά. Τον Ηρακλή τον έριξε η ΕΠΟ με δική της απόφαση και για την διάλυση του Ηρακλή ψήφισαν οι υπάλληλοι της».



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved