«Στημένο σκηνικό»

«Στημένο σκηνικό»

Στον απόηχο της έκτακτης γενικής συνέλευσης της Λέσχης Φίλων Άρη, ο Super 3 εξαπολύει πυρά προς τον πρώην πρόεδρο, Λάμπρο Σκόρδα.

Συγκεκριμένα στην τοποθέτηση των οργανωμένων οπαδών του Άρη υπάρχουν σαφείς υπαινιγμοί προς τον Λάμπρο Σκόρδα αφήνοντας να εννοηθεί ότι η παράταξη του Παναγιώτη Στεφανίδη έχει συνεργασία με αυτή του πρώην προέδρου.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Super 3:

«Αν δεν κατέβει ο Σκόρδας, 
το σκηνικό ήταν στημένο!!!

Μετά από μια ατμόσφαιρα που καλλιεργήθηκε εδώ και έναν ολόκληρο χρόνο, όπου και χρειάστηκαν ατσάλινα νεύρα και γαϊδουρινή υπομονή για να μην απαντηθούν συκοφαντίες και ξετσίπωτες επιθέσεις, μέχρι και για προσωπικές ζωές ατόμων που δεν άφησαν τον ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ ΚΑΛΙΓΟΥΛΑ να συνεχίσει να… προελαύνει, χρειάστηκαν καινούρια αποθέματα υπομονής, για να μην απαντήσουμε στις προκλήσεις, με τα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΜΟΝΟΠΡΑΚΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΑΝ Σ’ ΕΝΑ (ΚΑΤ’ ΑΥΤΟΥΣ) ΘΕΑΤΡΟ 4.000 ΑΤΟΜΩΝ!!!

Δυο μέρες πριν από τη Συνέλευση της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, είχαμε αναφέρει επίσημα ότι βλέπουμε στημένο σκηνικό, με απόσυρση υποψηφιότητας Σκόρδα και στήριξη σε δικά του παιδιά (Στεφανίδη, Μισιρλή, Ιατρού – για Φουρλίγκα, δεν γνωρίζουμε).

Τώρα, λοιπόν, παραθέτουμε και τις… «αποχρώσες ενδείξεις», γι’ αυτό που λέγαμε τότε και για το οποίο πειστήκαμε τώρα:

Ιατρού – Στην προ διετίας Γενική Συνέλευση της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, είχε αναφέρει δημοσίως ότι στηρίζει την υποψηφιότητα Σκόρδα, ουσιαστικά ανεβαίνοντας στο βήμα για να πει μόνο αυτό.

Μισιρλής – Πέμπτη μεσημέρι δήλωσε με στόμφο στον Σκόρδα δια ραδιοφώνου, «Λάμπρο, είσαι η μόνη λύση», Πέμπτη απόγευμα πήγε με τον Στεφανίδη στη Λέσχη και γράφτηκε μέλος, Παρασκευή μεσημέρι κατέβασε ψηφοδέλτιο με τον Στεφανίδη.

Γεωργιάδης – Δύο χρόνια πριν πραγματοποιούνταν στο σπίτι του οι συναντήσεις μεταξύ του Σκόρδα και των ψηφοφόρων του, ενώ στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση πρότεινε τον Στεφανίδη για την Εφορευτική Επιτροπή.

Στεφανίδης – Στην πρόσφατη δίκη Ζαχουδάνη συνόδευε τον Σκόρδα και ήταν αυτός που κρατούσε τα έγγραφά του, ενώ ο πρώην νομικός του εκπρόσωπος, Κώστας Παπαδόπουλος, παρακολουθούσε από μακριά.

Σκόρδας – Από την εφημερίδα του στηρίζει ανοιχτά το ψηφοδέλτιο Στεφανίδη, με καθημερινές δηλώσεις των υποψηφίων και συνεχή σχόλια συμπαράστασης, τη στιγμή που λοιδορεί, κατηγορεί ψευδώς και πολεμάει το ψηφοδέλτιο Αθανασιάδη, χωρίς ο ίδιος να έχει προχωρήσει σε έστω και… μισή προγραμματική δήλωση για το τι θέλει να κάνει ή να αλλάξει, εφόσον εκλεγεί από το Σώμα των μελών της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ.

Έτσι λοιπόν, θα αισθανθούμε μεγάλη έκπληξη εάν ο Σκόρδας κατέβει τελικά στις εκλογές, όπου και πραγματικά θα μας «αναγκάσει» να παραδεχτούμε ότι κάναμε λάθος!!

ΑΝΤΕ ΧΑΡΑΛΑΜΠΗ, ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΕΥΘΙΞΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΧΗΤΗΣ…!!!

ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ FAMILIA SUPER 3»



Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Η επιστροφή του Δ. Γιαννακόπουλου στο ΟΑΚΑ – Τα φιλιά στα παιδιά του και η αποθέωση του κόσμου
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Κοκκαλάνης εξασφάλισε την πρόκριση για το Παρίσι!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved