Ισόβιος... Κρητικός και τυπικά!

Ισόβιος... Κρητικός και τυπικά!

Στην ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Νίκο Καραγεωργίου για τα επόμενα δύο χρόνια, προχώρησε την Πέμπτη (12/5) η ΠΑΕ Εργοτέλης.

Οι δύο πλευρές είχαν έρθει εδώ και καιρό σε συμφωνία, αλλά το ξαφνικό πρόβλημα υγείας του Απόστολου Παπουτσάκη καθυστέρησε το… τυπικό σκέλος, ήτοι τις υπογραφές των συμβολαίων.

Κάτι τέτοιο έγινε το πρωί της Πέμπτης, όπου είχαμε και την λιτή ανακοίνωση από τους Κρητικούς: «Η ΠΑΕ Διεθνής Ένωσις Εργοτέλης ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Καραγεωργίου για τα επόμενα δύο χρόνια».

«Επενδύει στους ανθρώπους»

Μετά την ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας με τον Νίκο Καραηγεωργίου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, Δημήτρης Παπουτσάκης, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανανέωση, αλλά και στήριξή του προς τον Καβαλιώτη τεχνικό.

«Για ακόμη μια φορά ο Εργοτέλης αποδεικνύει ότι επενδύει στους ανθρώπους και στηρίζει έμπρακτα τους συνεργάτες και βασικούς συντελεστές της μεγάλης προσπάθειας που γίνεται στον σύλλογο. Ο Νίκος Καραγεωργίου είναι ένας από τους συντελεστές αυτούς και για τούτο το λόγο οι συζητήσεις για την ομάδα της νέας περιόδου ξεκίνησαν από εκείνον. Τούτη η ανακοίνωση αποτελεί ουσιαστικά το αποτέλεσμα των συζητήσεων και της συμφωνίας ανάμεσα στον πρόεδρο Απόστολο Παπουτσάκη και τον προπονητή.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Νίκο αφ’ ενός διότι έχει δεθεί με τον Εργοτέλη και το όραμά μας για την ομάδα και θέλει μαζί να το υλοποιήσουμε και αφ’ ετέρου γιατί η συμφωνία μας επιτεύχθηκε στο πλαίσιο των νέων οικονομικών συγκυριών – συνθηκών που επικρατούν στη χώρα και που έχουν πλήξει και το ελληνικό ποδόσφαιρο».

«Σημαντική η εμπιστοσύνη»

Από την πλευρά του, ο Νίκος Καραγεωργίου, ευχαρίστησε τον Απόστολο Παπουτσάκη για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό του, χαρακτηρίζοντάς την σημαντική, ενώ υποσχέθηκε περισσότερη δουλειά, βάζοντας την ομάδα πάνω από το προσωπικό του συμφέρον.

«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και τον πρόεδρο του Εργοτέλη για το γεγονός ότι μου ανέθεσαν και πάλι για τα επόμενα δύο χρόνια τις τύχες της ομάδας. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα η εμπιστοσύνη που μου δείχνει η διοίκηση και κυρίως η οικογένεια Παπουτσάκη.

Τέλος θέλω να υποσχεθώ και να διαβεβαιώσω όλους τους φιλάθλους του Εργοτέλη ότι θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, βάζοντας την ομάδα πάνω από το προσωπικό μου συμφέρον, για να υλοποιεί κάθε χρόνο τους στόχους της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας προπονητής.



Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved