Στις 22 Μαΐου οι εκλογές

Στις 22 Μαΐου οι εκλογές

Περισσότερες από 6 ώρες διήρκησε η έκτακτη γενική συνέλευση της Λέσχης Φίλων Άρη.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα και με περισσότερα από τέσσερις χιλιάδες μέλη πραγματοποιήθηκε στο «Βελλίδειο»η έκτακτη γενική συνέλευση της Λέσχης Φίλων Άρη με βασικό θέμα τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Άρης για την διετία 2011-2013.

Όπως αναμένονταν, το «σώμα» των μελών αποφάσισε οι εκλογές να γίνουν την Κυριακή 22 Μαΐου 2011 από τις 9 το πρωί ως τις 7 το απόγευμα, ενώ δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι ανανεώσουν τη συνδρομή τους ή εγγραφούν μέχρι και 60 ώρες πριν το άνοιγμα της κάλπης, όπως προβλέπει το καταστατικό του φορέα.

Στη γενική συνέλευση έγινε ο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της απερχόμενης διοίκησης, ενώ παρουσιάστηκαν και τα τρία υποψήφια διοικητικά σχήματα. Ήταν μια ζωντανή διαδικασία, όπου κάποιες φορές υπήρξε και ένταση (κάποιοι προσπάθησαν να τη δημιουργήσουν τεχνηέντως), ωστόσο για μία ακόμη φορά αποδείχτηκε ότι ο Άρης έχεις θεσμούς και όργανα. Έγινε μία αναδρομή στην οικονομική χρήση από το 2004 μέχρι σήμερα (πολλά από αυτά τα νούμερα ειπώθηκαν και στη συνέντευξη Τύπου) από τους ανθρώπους της Λέσχης, ενώ έγινε αναφορά στις ανοιχτές δικαστικές υποθέσεις της ΠΑΕ.

Ο πρόεδρος, Θανάσης Αθανασιάδης και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αναφέρθηκαν στο έργο που έγινε κατά τη διάρκεια της διετούς θητείας τους (επίσης πολλά αυτά λέχθηκαν στη συνέντευξη Τύπου).

Στο δεύτερο κομμάτι της γενικής συνέλευσης έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων σχημάτων. Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο συνδυασμός στον οποίο συμμετέχει ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ και νυν ιδιοκτήτης των «Αθλητικών Νέων», Λάμπρος Σκόρδας, ο οποίος αρκέστηκε μόνο στο να εξαπολύσει πυρά τόσο κατά της Λέσχης επί διαδικαστικών θεμάτων όσο και κατά της διοίκησης, επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά αυτά που λέει καθημερινά μέσω των ερτζιανών, χωρίς να προχωρήσει σε καμία προγραμματική δήλωση. Κάτι που όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε την αντίδραση των μελών του φορέα και των ανθρώπων της διοίκησης. Χαρακτηριστικό είναι ότι δεν μίλησε κανείς άλλος από τον συνδυασμό του Σκόρδα σε αντίθεση με το συνδυασμό «ΑΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ» όπου τόσο ο Παναγιώτης Στεφανίδης όσο και οι υπόλοιποι υποψήφιοι του συνδυασμού αναφέρθηκαν σε αυτά που σκέφτονται για την ΠΑΕ.

Τελευταίο χρονικά παρουσιάστηκε και μίλησε το ψηφοδέλτιο του νυν προέδρου Θανάση Αθανασιάδη. Ο ίδιος όσο και τα υπόλοιπα μέλη του ψηφοδελτίου του αναφέρθηκαν στο πώς σκέφτονται την επόμενη μέρα για την ομάδα επαναλαμβάνοντας ότι υπάρχει προγραμματισμός και προοπτική ούτως ώστε ο Άρης να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατός στη συνέχεια προκειμένου να πετύχει τους στόχους του.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το «παρών» στη συνέλευση έδωσε εκπρόσωπος των φιλάθλων της Ατλέτικο Μαδρίτης, ο οποίος στον χαιρετισμό του μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το μοντέλο διοίκησης των «κιτρίνων».



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved