Έθεσαν βέτο για Σισέ

Έθεσαν βέτο για Σισέ

Αντίθετοι κάθετα στο ενδεχόμενο της πώλησης του Τζιμπρίλ Σισέ, εμφανίστηκαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ενιαίου Φορέα, τους οποίους συνάντησε την Τρίτη (10/05) ο Δημήτρης Γόντικας, μετά από αυτούς της ΠΑΛΕΦΙΠ και της «Θύρας 13-1966».

Οι εκπρόσωποι του πιο σκληρού πυρήνα των οπαδών του «τριφυλλιού», αφού ενημερώθηκαν από τον προεδρεύοντα αντιπρόεδρο, ότι δεν υπάρχουν περιθώρια επιλογών και κινήσεων, λόγω της οικονομικής δυσχέρειας που υπάρχει στην ομάδα, έθεσαν βέτο για την πώληση του Γάλλου Σούπερ Σταρ, λέγοντάς του: «Τον Σισέ σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τον πουλήσετε».

Από την πλευρά του, ο Γόντικας υποσχέθηκε ότι θα προσπαθήσει για το καλύτερο, τονίζοντάς τους ωστόσο, ότι δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που να έχουν υψηλή αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, όπως είναι οι Σισέ, Λέτο, Νίνης, Μπουμσόνγκ και Τζόρβας, εξηγώντας το πλάνο που υπάρχει για τις πωλήσεις.

«Στόχος μου είναι να συγκεντρώσω το ποσό των 17 εκατομμυρίων ευρώ, μέσα από πωλήσεις παικτών. Από αυτά τα 12 εκατομμύρια θα διατεθούν για την κάλυψη των εξόδων της ΠΑΕ, και τα υπόλοιπα 5 θα δοθούν για μεταγραφές», είπε ο προεδρεύων αντιπρόεδρος στους οργανωμένους του Ενιαίου φορέα, ενώ ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του για το συγκεκριμένο θέμα, υπογράμμισε: «Θα είναι ιδανικό για την ομάδα αν καταφέρει να προκριθεί στα προκριματικά του Champions League, αλλά είμαι υποχρεωμένος να ακολουθήσω το πλάνο που είναι σχετικό με την έξοδό της στο Europa League. Υπάρχει μεγάλο οικονομικό πρόβλημα. Δεν μπορώ να βρω άλλον τρόπο. Τα χρήματα που υπάρχουν είναι μόνο 256.000 ευρώ του Πολέμη».

Η θέση των οπαδών του «Παναθηναϊκού δεν διαφοροποιήθηκε, τονίζοντας και πάλι ότι σε κάθε περίπτωση ο Σισέ δεν πρέπει να πουληθεί.

Στη συνέχεια, η κουβέντα έφτασε και στο θέμα που αφορά τον τεχνικό διευθυντή. Ο Δημήτρης Γόντικας, είπε πως υπάρχουν κάποιες επιλογές, χωρίς να είναι κάτι ανακοινώσιμο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εάν είναι ξένος θα έχει τη βοήθεια ενός Έλληνα, ο οποίος θα εκτελεί χρέη Γενικού Αρχηγού. Εάν είναι Έλληνας θα έχει και τις δύο αρμοδιότητες. Του τεχνικού διευθυντή και του Γενικού Αρχηγού».

Οι οργανωμένοι απάντησαν πως δεν θέλουν να γίνει επιλογή που σχετίζεται με το παρελθόν, υποδηλώνοντας ουσιαστικά ότι δεν επιθυμούν να προσληφθεί και πάλι ο Βέλιτς.

Αναφορικά στο σκάουτινγκ, ο Γόντικας υποστήριξε πως υπάρχουν λύσεις για κάθε περίπτωση, λέγοντας ότι στόχο αποτελεί η απόκτηση παικτών που θα είναι ικανοί, αλλά παράλληλα πιο φθηνοί.

Στη συζήτηση συμπεριλήφθηκε και το παιχνίδι με την ΑΕΚ για τα play off, με τον Δημήτρη Γόντικα να εφιστά την προσοχή στους οργανωμένους του Ενιαίου Φορέα, προκειμένου η ομάδα να μην γίνει το εξιλαστήριο θύμα, από προκλήσεις που θα οδηγήσουν σε επεισόδια:

«Πρέπει να δείξουμε μεγάλη προσοχή μετά τα όσα έχουν συμβεί. Τα μέτρα έχουν γίνει πολύ αυστηρά. Εμείς θα είμαστε δίπλα στην ομάδα και θα την στηρίξουμε.

Θα κάνουμε τα πάντα για να κυλήσουν όλα ομαλά. Πολύς κόσμος είναι τσαντισμένος με την συμπεριφορά ορισμένων ποδοσφαιριστών το τελευταίο διάστημα, αλλά και αυτοί πρέπει να ξυπνήσουν και να παίξουν ποδόσφαιρο. Ευχόμαστε και ελπίζουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ να πάει καλά και να μην γίνει τίποτα».

Καταλήγοντας, ο Γόντικας ενημέρωσε τους εκπροσώπους του «Φορέα», ότι θα τοποθετηθούν κάγκελα από τη θύρα 35 έως τη θύρα 3 και συμφωνήθηκε ο τομέας Α να περιφρουρηθεί από ανθρώπους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τους οργανωμένους, για να μην υπάρξουν ανεπιθύμητες καταστάσεις με… τζαμπατζήδες.

Συμφωνήθηκε ακόμη να μην υπάρξει μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών του Παναθηναϊκού στο Βόλο, για το παιχνίδι με τον τοπικό Ολυμπιακό.

Όσο για τα εισιτήρια διαρκείας, ο Δημήτρης Γόντικας, είπε, ότι οι φίλοι των «πρασίνων» θα επιβραβευτούν για το περσινό και προπέρσινο ρεκόρ με σημαντικά προνόμια, χωρίς να αναφερθεί σε λεπτομέρειες, αφού ο συγκεκριμένος σχεδιασμός βρίσκεται στο στάδιο της επεξεργασίας.



Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Παναθηναϊκός AKTOR: «Μάρτυρες "καταδρομικής επιχείρησης" εποχής Μπερτομέου - Δείξτε σεβασμό»
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved