Τάντιτς: «Κακός άνθρωπος ο Κοκότοβιτς»

Τάντιτς: «Κακός άνθρωπος ο Κοκότοβιτς»

Πυρά κατά του Ντράγκαν Κοκότοβιτς εξαπέλυσε ο Μπόζινταρ Τάντιτς, μια μέρα μετά τη λύση του συμβολαίου του με τον Πανσερραϊκό.

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής, σε δηλώσεις που έκανε για τον τεχνικό των «λιονταριών», εξακόντισε βέλη εναντίον του, αφού υποστήριξε ότι ήταν εμπαθής μαζί του, χαρακτηρίζοντάς τον κακό άνθρωπο.
«Από το ξεκίνημα της χρονιάς ο Κοκότοβιτς φαινόταν ότι τα είχε βάλει με εμένα και τον Αμπουμπακάρι. Χωρίς να υπάρχει σοβαρός λόγος. Δε το λέω από πικρία.

Αν προσέξει κανείς το πότε αγωνιστήκαμε, το πότε γίναμε αλλαγή θα καταλάβει πάρα πολλά. Στη συνέχεια βέβαια ήρθε και ο τραυματισμός και εκεί κάπου τελείωσαν όλα.

Ο Κοκότοβιτς πέρυσι ήρθε και βρήκε έτοιμη ομάδα. Προετοιμασμένη που απλά χρειαζόταν ψυχολογία. Ένα χρόνο δεν έχει αλλάξει προπόνηση. Κάθε ημέρα ξέραμε τι θα κάνουμε. Απλά δε μιλάει κανείς. Ευτυχώς που ήρθε τώρα ο νέος γυμναστής και κάνουμε κάτι διαφορετικό και έχει γίνει λίγο καλύτερη η προπόνηση.

Μακάρι η ομάδα να πάει καλά, μακάρι η ομάδα να σωθεί είτε με τον Κοκότοβιτς είτε με οποιονδήποτε άλλον. Ας σωθεί ο Πανσερραϊκός», είπε αρχικά ο Τάντιτς και συνέχισε:

«Από το ξεκίνημα της σαιζόν έλεγε ότι χρειαζόταν μεταγραφές. Μόλις ξεκίνησαν οι αγώνες. Έβαζε συνεχώς τους ίδιους 11 παίκτες και δε το λέω μόνο για εμένα.

Μας πρόδιδε όλους όταν έβγαινε συνεχώς μετά τα παιχνίδια και έλεγε ότι θέλω μεταγραφές και ότι με αυτούς τους παίκτες που έχω αυτά μπορώ να κάνω. Αυτοί οι παίκτες κέρδισαν κάποια παιχνίδια και μετά μας μοίραζε μπράβο.

Δε με ενδιαφέρει σαν προπονητής. Νιώθω πως είναι κακός άνθρωπος απλά. Λέει στις συνεντεύξεις τύπου και γράφονται την μια ημέρα στις εφημερίδες ότι δεν έχω παίκτες, δε μου κάνουν και μετά από έναν αγώνα που κερδίσαμε λέει μπράβο. Είναι νορμάλ αυτό;

Είναι βαμμένος με όλα τα χρώματα σαν ένα σπίτι που το βάφεις με πολλές και διαφορετικές μπογιές. Και καλός και κακός και πολλά, πολλά άλλα… Όλες τις προπονήσεις τις ξέρουμε».

Ο 28χρονος μέσος για τη συμπεριφορά του τεχνικού των «λιονταριών» προς τους παίκτες, είπε:

«Τους παίκτες που έρχονται δε τους ξέρει. Δεν τους έχει δει ούτε σε dvd.

Ρωτάει τον Ράντμαν, ρωτάει εμένα, τον Μπέλιτς είναι καλός αυτός; Μπορεί να βοηθήσει;Νιώθω ότι τους κοροϊδεύει όλους. Αυτό που έγινε στον αγώνα με τον Πανιώνιο(τον φώναξε, τον ξαναγύρισε για ζέσταμα κλπ) σίγουρα με πείραξε αλλά είμαι επαγγελματίας. Μπορώ να τα ανεχτώ όλα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν είμαστε σκουπίδια όμως να μη μας κοροϊδεύει. Αυτή είναι η αλήθεια.

Εγώ πίστευω ότι κανένας παίκτης δε γουστάρει τον Κοκότοβιτς. Νομίζω πως όποιον και να ρωτήσεις αυτά θα σου πεί. Απλά δε θέλουν να μιλήσουν.
Με αυτόν τον προπονητή δε ξέρω αν η ομάδα μπορεί να σωθεί. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες αλλά χρειαζόμαστε μεταγραφές. Δυσκολευόμαστε να βάζουμε γκολ, τρώμε εύκολα».

Ο Μπόζινταρ Τάντις, σχολιάζοντας τις επιδόσεις του πρώην προπονητή του, τόνισε:

«Δεν έχει αποτελέσματα και δεν αλλάζει το σύστημα. Το είπε και ο πρόεδρος αυτό. Τόσα χρόνια είναι στο ποδόσφαιρο αυτός. Οι άλλοι πρέπει να του πουν.
Δεν είναι ότι έκανε κακό σε εμένα αλλά στην ομάδα. Υπήρχαν παίκτες που έπρεπε να παίζουν παραπάνω όπως π.χ ο Ανάκογλου. Δεν είναι θέμα ότι ο Τάντιτς δεν έπαιζε. Ο Τάντιτς μπορεί του χρόνου να μην υπάρχει.
Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι ήρεμο. Κάποια παιδιά σκέφτονται όπως εγώ αλλά καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να μιλήσουμε.
Όλα αυτά που σου έχω πει τα έχω πει στους ανθρώπους της ομάδας. Τα έχω πει και στον πρόεδρο για να ξέρουν τι γίνεται στην ομάδα».

Καταλήγοντας, ο Τάντιτς, σχολίασε:

«Μου έλεγε κάθε ημέρα «εγώ δε θέλω να σε αδικήσω, θέλω να σε βοηθήσω» και μετά με μαχαίρωνε πισώπλατα. Μου έλεγε ότι είμαστε πατριώτες, δε θέλω να σε καταστρέψω. Μπορώ μόνο να σε βοηθήσω.
Άλλο προπονητής, άλλο άνθρωπος. Είμαι από 14 χρονών στον δρόμο και δεν έχω συναντήσει τόσο κακούς ανθρώπους.
Δεν είμαστε μια οικογένεια. Γιατί να κράζεις τους παίκτες σου που αύριο θα πρέπει να παίξουν για σένα, για να κερδίσουν και να μείνεις εσύ στην ομάδα;
Την Κυριακή εννοείται ότι θα είμαι στο γήπεδο και θα πανηγυρίσω αν κερδίσει η ομάδα. Δεν έχω και τίποτα καλύτερο να κάνω.
Δε θέλω να έχω καμία σχέση μαζί του και δε θα τον χαιρετήσω όταν θα φύγω όπως όλους τους υπόλοιπους».

ΣΕΡΡΕΣ: Οδυσσέας Δαρνάκας



Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
Euroleague: «Καταιγίδα» η Ρεάλ, εύκολα το 1-0! – Highlights και τηλεοπτικό πρόγραμμα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Μπλόκο» της ΕΛΑΣ στη συγκέντρωση φίλων της «Ένωσης» στο ξενοδοχείο της ομάδας!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο Τερίμ θα περιμένει τον Μπερνάρ μέχρι την τελευταία στιγμή
Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: "Πληγώθηκε" από τα λάθη του και από τους διαιτητές και break η Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved