«Ο ΠΑΟΚ είχε πάθος και θέληση»

«Ο ΠΑΟΚ είχε πάθος και θέληση»

Ο Γιώργος Τουρσουνίδης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού, τη συνέχεια των play off, αλλά και την παρουσία κάποιων παικτών της ομάδας.

Ο βετεράνος άσος του Δικεφάλου, μεταξύ των άλλων τόνισε:
«Ήταν μια σπουδαία νίκη τη Κυριακή και μια πολύ καλή εμφάνιση. Μας άρεσε η ομάδα είχε διάθεση και πήρε μια νίκη που θα την βοηθήσει για τη συνέχεια».

Για τον Μουσλίμοβιτς ανέφερε: «Ο Μουσλίμοβις δεν έχει ξεχάσει σίγουρα τη μπάλα που ξέρει, απλά δεν είναι στα καλύτερα του ψυχολογικά, είναι μια κακή περίοδος για αυτόν. Είναι καθαρά ψυχολογικό νομίζω το πρόβλημα. Στο ποδόσφαιρο όλα χάνονται, αλλά από τέτοιους παίκτες περιμένεις να βάζει τα γκολ, τα οποία έχασε τη Κυριακή. Πιστεύω ένα γκολ θα τον βοηθήσει και ψυχολογικά στη συνέχεια».

Για το τι μπορεί να πετύχει ο ΠΑΟΚ στα play off, δήλωσε: «Νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ βάση της εικόνας που παρουσιάζει, είναι στα χέρια του να κατακτήσει την πρωτιά στα play off. Σαν ομάδα είναι πολύ καλή, είναι δεμένη, ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο. Οι άλλες ομάδες έχουν προβλήματα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Το πιο σημαντικό όμως για μένα είναι η διάθεση που δείχνουν οι παίκτες, έδειξαν και πάθος και θέληση και σε αυτό συνέβαλε και ο προπονητής και ο κόσμος».

Για τον Αθανασιάδη, τόνισε: «Θα πρέπει να βάλει το κεφάλι του κάτω ο Αθανασιάδης και να συνεχίσει να δουλεύει με την ίδια διάθεση. Του αξίζουν συγχαρητήρια για αυτά που προσφέρει. Η δουλειά του είναι το γκολ και την κάνει με τον καλύτερο τρόπο».

Για τον Ελ Ζαρ, ανέφερε: «Ο Ελ Ζαρ ήταν στους διακριθέντες και χρειάζεται η ομάδα τον καλό Ελ Ζαρ. Αξίζει να μείνει στην ομάδα γιατί μπορεί να προσφέρει».

Για τη παρουσία των φίλων του, Χάβο και Ζαγοράκη στην ομάδα, δήλωσε: «Για τον Θόδωρο τι να πω; Είναι πραγματικός ηγέτης, έχει οργανώσει πολύ καλά όλα τα τμήματα, στα αποδυτήρια είναι όλα καλά. Ο Χάβος από τη πλευρά του έδειξε εμπιστοσύνη σε νέα παιδιά, όπως ο Τσουκαλάς και ο Αθανασιάδης και δικαιώθηκε. Νομίζω ότι είναι πετυχημένη η παρουσία του στην ομάδα».

Τέλος, για το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, δήλωσε: «Βλέπω μόνο νίκη στο Βόλο για να έχει αξία και η νίκη επί του Παναθηναϊκού. Η ομάδα είναι καλύτερη, αλλά θα πρέπει να το δείξει στο γήπεδο. Έχει τεράστιες δυνατότητες η ομάδα και δεν έχει να φοβηθεί τίποτα».



Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
Η ανάρτηση της Ελένης Βουλγαράκη για τον Φώτη Ιωαννίδη
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved