Δώνης: «Τα είπα εν ψυχρώ...»

Δώνης: «Τα είπα εν ψυχρώ...»

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, ο Γιώργος Δώνης τόνισε δημόσια ότι δεν πρόκειται ν’ ανακαλέσει τα όσα είπε μετά τον τελικό Κυπέλλου.

Ο τεχνικός του Ατρόμητου, μιλώντας στο NOVAΣΠΟΡ FM, είπε ότι δεν θέλει να πάρει πίσω τα όσα είπε, παρά τον κίνδυνο τιμωρίας του (10.000 πρόστιμο και απαγόρευση εισόδου για έναν μήνα), ενώ στάθηκε και στο πλάνο συμμετοχής πέντε ποδοσφαιριστών ηλικίας 17-21 στην 11άδα της ομάδας του από τη νέα σεζόν.
«Ρωτήθηκα από τον Εισαγγελέα αν ανακαλώ τις δηλώσεις μου και αν τις έκανα εν θερμώ και απάντησα ότι τα είπα εν ψυχρώ και με μεγάλη ωριμότητα. Μπορεί να ακούγεται αστείο, αλλά θα ζητήσω να τιμωρηθώ όπως η Ναόμι Κάμπελ και η Πάρις Χίλτον στην Αμερική, με κοινωνική εργασία.

Η Ελλάδα είναι μια χώρα που είναι δημοκρατική και δεν μπορείς να ταπεινώνεις τον άλλον. Δεν ανακαλώ σε καμία περίπτωση. Είναι ένας τρόπος έκφρασης και δεν είναι το θέμα όσα είπα, αλλά όσα έγιναν», είπε αρχικά και συνέχισε: «Όταν με ρώτησαν οι δικαστές, τι να έκαναν οι σεκιούριτι τους είπα ότι στην Αγγλία αν βρίσεις μόνο από την εξέδρα σε πετάνε έξω και αν μπεις σε βάζουν φυλακή. Ρώτησα αν υπάρχουν κάμερες και μου είπαν ναι, οπότε τους λέω τους αναγνωρίσουν την επόμενη μέρα και να τους βάλουν φυλακή, αλλά μου είπαν ότι το πάω πολύ βαθιά».

Για το μέλλον του στον Ατρόμητο, είπε:
«Έχω συγκεκριμένα πράγματα στο συμβόλαιό μου. Έχω μία ρήτρα για τρεις συγκεκριμένες ομάδες από την Ελλάδα και για τις ομάδες του εξωτερικού, ότι μένω ελεύθερος. Ειδάλλως δεν αλλάζει κάτι».

Για τις φήμες που τον θέλουν ν’ αναλαμβάνει τον Παναθηναϊκό, τόνισε:
«Είναι φήμες. Δεν θέλω να απαντώ σε πράγματα που δεν ισχύουν. Δεν έχει γίνει καμία κίνηση».

Για την εμπειρία του ως προπονητής της ΑΕΚ, δήλωσε:
«Μου έκανε πάρα πολύ καλό η εμπειρία της ΑΕΚ. Είναι διαφορετικό να είσαι σε ομάδα με πιεστικές συνθήκες και να μην την πετυχαίνεις σε καλό τάιμινγκ. Αν αξιολογήσεις αυτή την εμπειρία σωστά, ακόμα και αν δεν είναι καλή, σε βοηθάει για τη συνέχεια. Πλέον ξέρω πολύ καλά τις δυνάμεις μου».

Για τα σχεδιασμό της νέας σεζόν, είπε:
«Τα θέλω μας φέτος ήταν διαφορετικά σε σχέση με αυτά που θα έχουμε την επόμενη σεζόν. Φέτος ήμασταν ομάδα ενός χρόνου. Θέλαμε να διεκδικήσουμε είσοδο στα πλέι οφ και να πάμε όσο πιο μακριά γινόταν στο Κύπελλο. Ωστόσο μας κόστισαν δύο πράγματα, πρώτον ήμασταν αναποτελεσματικοί σε σχέση με τις ευκαιρίες που κάναμε και δεύτερον προσφέραμε πράγματα στον αντίπαλο σε κρίσιμα σημεία του παιχνιδιού στην έδρα μας. Δώσαμε βαρύτητα στο να πάμε στον τελικό, αφού στην έκτη αγωνιστική του 2ου γύρου ήμασταν στην έκτη θέση και λέγαμε μία νίκη θέλουμε για να σωθούμε θα την πάρουμε. Του χρόνου θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με 5 παίκτες από 17-21 χρονών στη βασική ενδεκάδα. Όλοι Έλληνες. Δεν είναι μονόδρομος η επιλογή μας αυτή γιατί κάλλιστα μπορείς να αντικαταστήσεις κάποιους μεγάλους σε ηλικία παίκτες, που δεν θα συνεχίσουν, με εξίσου έμπειρους και μεγάλους σε ηλικία. Όταν θέλεις να «βγάλεις» νέους παίκτες, πρέπει να έχεις υπομονή στο γήπεδο. Το έχουμε σκεφθεί σοβαρά αυτό. Ήδη 10-12 παίκτες δουλεύουν μαζί μας από την ακαδημία και είναι έτοιμοι για την πρώτη ομάδα. Υπάρχει συναίνεση από τον κ. Σπανό. Δεν θα ξεκινούσαμε αυτό το εγχείρημα αν δεν είχαμε το ίδιο πλάνο με τον πρόεδρο».



Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved