«Κάναμε άλματα προόδου»

«Κάναμε άλματα προόδου»

Το γεγονός ότι ο κόσμος του Άρη έχει την τύχη της ομάδας στα χέρα του είναι μεγάλη κατάκτηση σύμφωνα με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Νίκο Παπαδόπουλο.

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΑΡΗΣ FM 92,8» ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη, Νίκος Παπαδόπουλος, αναφέρθηκε κυρίως στις επικείμενες εκλογές στην ΠΑΕ για την ανάδειξη προέδρου, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την κατάσταση που επικρατεί.

Αρχικά λοιπόν τόνισε: «Είναι σημαντική διαδικασία και μια κατάκτηση για τον Άρη να αποφασίζει ο κόσμος του και να λειτουργεί ως ιδιοκτήτης κατά κάποιον τρόπο. Είναι πολύ θετικό για τα ελληνικά δεδομένα αυτό που ισχύει. Αν κάνουμε μια αναδρομή θα δούμε ότι ο Άρης μέσα από πολλά προβλήματα ακόμη και ύπαρξης θα έλεγα, μπόρεσε κι έφτασε σε αυτήν την κατάκτηση. Τα μέλη της Λέσχης Φίλων Άρη δηλαδή να αναλαμβάνουν την ευθύνη για το μέλλον του Συλλόγου τα επόμενα χρόνια. Όλος ο Αρειανός κόσμος θέλει μια σωστή διαδικασία με γνώμονα το συμφέρον του Άρη».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ο Σύλλογος έχει κάνει άλματα προόδου με αφετηρία όταν δόθηκαν μετοχές από τον Τσαρούχα και τον Καραμπέρη, την είσοδο στο άρθρο 44 και την συσπείρωση των οπαδών μετά την άνοδο στην Α' εθνική από των πτώση στην Β' κατηγορία. Όλος ο κόσμος του Άρη βοήθησε. Ο κόσμος θα σκεφτεί την ουσία από τη γενική συνέλευση. Πρέπει να υπάρξει ενημέρωση και λογική ώστε μέχρι την ημέρα των εκλογών μέσα από σωστό διάλογο, ο Αρειανός έχοντας ενημερωθεί σωστά να ψηφήσει αυτό που θέλει».

Επίσης, σχετικά με τους υποψηφίους επεσήμανε: «Θεωρώ υγεία ότι κατεβαίνουν τρία σχήματα. Θα πρέπει να κρατήσουμε ό,τι πρέπει να διορθώσουμε. Ο Άρης έχει προχωρήσει τα τελευταία χρόνια και θα κάνει άλματα ακόμα μεγαλύτερα. Σκοπός είναι να διορθώνουμε τα αρνητικά και λειτουργώντας προς το συμφέρον του Άρη, να προσπαθούμε κάθε χρόνο να είμαστε καλύτεροι. Υπάρχει σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στην διοίκηση και τον κόσμο του Άρη. Οι διοικήσεις προέρχονται από τον κόσμο του Άρη».

Όσο για την επόμενη μέρα, μετά τις εκλογές, υπογράμμισε: «Κοιτάμε μπροστά. Άλλοι φίλαθλοι ζηλεύουν τον Άρη γιατί θα ήθελαν να πάρουν την κατάσταση των Συλλόγων τους στα χεριά τους άλλα δεν μπορούν. Όλα αυτά καλό θα είναι να τα έχουμε κατά νου και να ακούσουμε τις προτάσεις όλων των σχημάτων και μέσω ουσιαστικής κριτικής να αποφασίσουμε. Ο Άρης έχει συνέχεια, δεν σταματά. Η διοίκηση και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ασχολούνται με την καθημερινότητα των θεμάτων της εταιρίας κι όχι μόνο με τις εκλογές».

Κλείνοντας, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τον Ερασιτέχνη: «Η περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη οικονομικά και θα είναι ακόμη δυσκολότερη. Αυτό που θέλουμε εμείς είναι η προσαρμογή σύμφωνα με τα οικονομικά δεδομένα. Ο ΑΣ Άρης έχει και άλλους ρόλους, όπως να δουλεύει σωστά στα τμήματα υποδομής, να βγάζει αθλητές που για τον Σύλλογο είναι μεγάλο κεφάλαιο. Δεν έχουμε κρύψει ότι υπάρχουν προβλήματα αλλά είμαστε όρθιοι ώστε να τα αντιμετωπίσουμε. Ο Ερασιτέχνης έχει πολλαπλό ρόλο. Είμαστε ένας Σύλλογος που θέλουμε να κάνουμε τα μικρά Αρειανάκια καλούς αθλητές και καλούς χαρακτήρες. Στόχος μας είναι να μπολιαστούν με αρχές ώστε να σέβονται τον εαυτό  τους και την κοινωνία».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved