«Θέλει πίστη και προσοχή»

«Θέλει πίστη και προσοχή»

Την πεποίθησή τους πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την πρώτη θέση στα play off, εξέφρασαν με δηλώσεις τους οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Σιδηρόπουλος και Μιχάλης Λεοντιάδης.

Οι δηλώσεις του Σιδηρόπουλου στο «Αθλητικό Metropolis»

«Ο ΠΑΟΚ χθες ήταν αυτός που έπρεπε για να κερδίσει το ματς. Είχε μαζί του έναν καταπληκτικό κόσμο για ακόμα μια φορά. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την διοίκηση και τον πρόεδρο Θόδωρο Ζαγοράκη που πήρε ένα σύλλογο που έκοβε 3.000 εισιτήρια και τώρα έχει 22.000. Χθες κατάφερε να γεμίσει χαρά όλο τον κόσμο. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να συναγωνιστεί σε μπάτζετ ούτε τον Ολυμπιακό ούτε τον Παναθηναϊκό. Για αυτό τον λόγο θα πρέπει να στρέψει την προσοχή του στις εφηβικές ομάδες και να αντλεί από εκεί παίκτες για να αντέχει οικονομικά. Ο χθεσινός ΠΑΟΚ μου άρεσε παρα πολύ».

«Σίγουρα ο ΠΑΟΚ έχει τα φόντα για να κατακτήσει την πρώτη θέση αρκεί να το πιστέψουν όλοι στην ομάδα. Πλέον θέλει προσοχή και σοβαρότητα για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα στον Βόλο. Ο ΠΑΟΚ έχει υλικό έχει παίκτες πρώτης γραμμής όπως είναι οι Κοντρέρας, Γκαρσία, Σαλπιγγίδης, Βιεϊρίνια, Βιτόλο. Ο ΠΑΟΚ έχει αξιόλογους παίκτες. Είχα πει εδώ και καιρό για τους Αθανασιάδη και Τσουκαλά πως πρέπει να προσεχθούν. Ο προπονητής, ο Μάκης Χάβος θα πρέπει να προσέξει όμως να δίνει ίδιες ευκαιρίες στα Ελληνόπουλα με τους ξένους, γιατί αυτά θα τον βγάλουν ασπροπρόσωπο. Τα νέα παιδιά που υπάρχουν στην ομάδα έχουν την δυνατότητα και μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα. Αυτός ο ΠΑΟΚ με τους παίκτες που έχει, τον κόσμο και την πολύ αξιόλογη διοίκηση, μπορεί να πρωταγωνιστήσει».

Οι δηλώσεις Λεοντιάδη στον «Sport103 fm»

«Ο ΠΑΟΚ χθες ήταν καλός μετά το 20λεπτο, μπήκε κάπως νωθρά στο παιχνίδι, τον περίμενα πιο δυνατό από την αρχή αλλά μάλλον φοβήθηκε λίγο το παιχνίδι, καθώς ο Παναθηναϊκός μας είχε κερδίσει εδώ μέσα. Στην συνέχεια, όμως, η απόδοση της ομάδας ανέβηκε και δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε, ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος ενώ ο Παναθηναϊκός δεν μου άρεσε καθόλου, δεν ξέρω τι προβλήματα έχουν, αλλά ήταν κακός. Είναι ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ τώρα να κερδίσει το εισιτήριο για το Champions League, καθώς και ο Βόλος και η ΑΕΚ είναι ομάδες που μπορεί να τις κερδίσει».

Συνεχίζοντας είπε επίσης: «Αν ο ΠΑΟΚ παίξει μπάλα, όπως έδειξε χθες ότι μπορεί να κάνει, μπορεί να τους κερδίσει όλους. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την νίκη και την εμφάνισή τους στο παιχνίδι».

Σχολίασε επίσης πολύ θετικά μια κίνηση του κ. Χάβου: «Η εσωτερική αλλαγή που έκανε ο κ. Χάβος στο 14ο λεπτό και έφερε τον Βιεϊρίνια δεξιά, κέρδισε το ματς για τον ΠΑΟΚ χθες. Από εκεί και πέρα, ο Παναθηναϊκός δεν είχε καμία τύχη, η κίνηση αυτή άλλαξε την ροή του αγώνα και έφερε την νίκη, είχε πολλά προβλήματα ο Παναθηναϊκός στην αριστερή πλευρά».

Εκθείασε επίσης τον Αντελίνο Βιεϊρίνια: «Το έχω πει πολλές φορές, αν παίζει καλά ο Βιεϊρίνια ανεβαίνει όλος ο ΠΑΟΚ, αν δεν παίζει καλά ο Βιεϊρίνια, όλος ο ΠΑΟΚ δεν είναι καλά. Ο Βιεϊρίνια και ο Σαλπιγγίδης στα πλάγια είναι η δύναμη του ΠΑΟΚ».

Για το παιχνίδι στον Βόλο, ο κ. Λεοντιάδης ανέφερε: «Είναι δύσκολο το παιχνίδι στον Βόλο, ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα και ας μη παρασυρθεί κανείς επειδή κερδίσαμε εύκολα στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερη ομάδα και αν παίξει μπάλα θα κερδίσει. Η απόδοση της ομάδας με έχει κάνει αισιόδοξο».

Τέλος, για την ενδεχόμενη κούραση της ομάδας τόνισε: «Η ομάδα ξεκουράστηκε για 20 μέρες και αυτό την βοήθησε πολύ. Χθες είδαμε τους παίκτες να τρέχουν πολύ και να πιέζουν, μου θύμισαν τον περσινό ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι θα μπορέσουν οι παίκτες να βγάλουν όλα τα παιχνίδια χωρίς να κουραστούν».



Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Σούπερ προσφορά* από το Pamestoixima.gr για τη σημερινή μάχη του Παναθηναϊκού στη Euroleague
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Παντρεύεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι - Πού θα γίνει ο γάμος (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved