«Δεν προκάλεσαν πρόβλημα»

«Δεν προκάλεσαν πρόβλημα»

Στην μικρή προσέλευση των οπαδών της ΑΕΚ αλλά και στο γεγονός πως δεν δημιούργησαν κανένα πρόβλημα, στάθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης, στην συνέντευξη Τύπου, που ακολούθησε του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, στάθηκε στον τρόπο που αγωνίστηκαν οι παίκτες του, αλλά και στους λίγους… πιστούς.

«Κάναμε ένα καταπληκτικό παιχνίδι σήμερα. Ακόμα κι αν το αποτέλεσμα ήταν πολύ μικρό. Το σκορ εννοώ. Κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ήταν από τα καλύτερα που έχουμε κάνει», ανέφερε αρχικά ο Ίβηρας προπονητής.

Και συνέχισε: «Πιθανόν το δεύτερο ημίχρονο, επειδή τρέξαμε πολύ στο πρώτο, κατεβάσαμε την ένταση. Αλλά σε όλο το παιχνίδι είχαμε την κατοχή, το κοντρόλ του αγώνα, τελειώματα, φάσεις. Ήταν ένα αρκετά ολοκληρωμένο παιχνίδι για μας. Έχει μεγάλη αξία αυτό γιατί ήρθε μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου. Αντιμετωπίσαμε μία καλή ομάδα που μας είχε κερδίσει 4-0 εδώ.

Είχαμε μία εβδομάδα μπροστά μας και είχαμε μία ενδεκάδα που θέλαμε να έχουμε. Δεν είχαμε απουσίες, αν εξαιρέσουμε τον Σκόκο. Συγχαρητήρια στους παίκτες και τους λιγοστούς φιλάθλους. Σε αυτούς τους πιστούς που βρέθηκαν εδώ στο ΟΑΚΑ. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την παρουσία τους. Δεν γίνεται να παίζουμε συνέχεια... τελικούς. Και είναι σημαντικό ότι δεν προκάλεσαν κανένα πρόβλημα».

Για το αν η ΑΕΚ είναι φαβορί για την πρώτη θέση στα play off, ανέφερε: «Νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός ξεκινούσε ως φαβορί. Ξεκινούσε με 3 βαθμούς αυτός και έναν εμείς. Με την ομιλία που είχαμε πριν το ματς, επισήμανα στους παίκτες μου ότι με νίκη σήμερα εμείς θα είμαστε μπροστά. Πρέπει να κρατήσουμε αυτό τον έλεγχο και αυτή την ευθύνη. Το παιχνίδι της Πέμπτης θα είναι δύσκολο. Αλλά πιστεύουμε στις δυνάμεις μας».

Αναφορικά με τον τραυματισμό του Νίκου Λυμπερόπουλου, τόνισε: «Αύριο θα δούμε. Ελπίζουμε να μην είναι σοβαρό. Είχε έναν τραυματισμό στο γόνατο που τον κράτησε καιρό εκτός, όταν ήρθα τον Οκτώμβρη. Είναι ένας παίκτης που προσφέρει πολλά και ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό».

Τέλος, για την απόδοση του Λεονάρντο και αν είναι ικανοποιημένος, υποστήριξε: «Πολύ! Η δουλειά ανταμείβεται. Οι συνθήκες στον τελικό δεν ευνόησαν να παίξει. Ήταν στην αποστολή γιατί δουλεύει πολύ καλά. Θέλω να ξεχωρίσω το πρώτο του ημίχρονο. Είναι αυτός ο Λεονάρντο που έχω πολλές απαιτήσεις. Που τον πιέζω καθημερινά. Τον περίμενα καιρό...

Στα πρώτα μου παιχνίδια ήταν βασικός. Θέλω να έχει την ίδια φιλοδοξία που έχει το τελευταίο διάστημα. Το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα δώρο για τη δουλειά που έκανε. Όπως σκληρά δουλεύει ο Λεονάρντο έτσι κάνουν και οι Μπερνς, Αργυρίου, Νταντόνο, Έντερ.

Δεν θα πω όλα τα ονόματα, αλλά αυτό είναι το μεγαλείο αυτής της ομάδας. Όλοι παλεύουν. Από παίκτες που εργάζονται και τους ζητάω παραπάνω. Όταν σταματήσουν να δουλεύουν θα φύγουν από μένα. Όταν είναι καλά και κερδίζουν θα το λέω. Γι' αυτό είμαστε εδώ και επαγγελματίες, για να τα δίνουν όλα».



Basketball Champions League: Πάει για ιστορική πρόκριση το Περιστέρι - Game 3 με Βόννη | Ώρα, κανάλι
Basketball Champions League: Πάει για ιστορική πρόκριση το Περιστέρι - Game 3 με Βόννη | Ώρα, κανάλι
Euroleague: Βγαίνει ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR - Μάχη Μακάμπι με Μπασκόνια
Euroleague: Βγαίνει ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού AKTOR - Μάχη Μακάμπι με Μπασκόνια
Μεταγραφές, Γιουβέντους: Περιζήτητος ο Ραμπιό
Μεταγραφές, Γιουβέντους: Περιζήτητος ο Ραμπιό
Ολυμπιακή Φλόγα: Περήφανος ο Ντούσκος - «Ήταν κάτι ξεχωριστό, κουβάλησα όλους τους Έλληνες»
Ολυμπιακή Φλόγα: Περήφανος ο Ντούσκος - «Ήταν κάτι ξεχωριστό, κουβάλησα όλους τους Έλληνες»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved