Πρώτη πτήση για Ch. League!

Πρώτη πτήση για Ch. League!

Ο ΠΑΟΚ μπήκε με το δεξί στα play off, κέρδισε 2-1 τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και εκμηδένισε το προβάδισμα των «πρασίνων».

Πλέον, οι δύο ομάδες ισοβαθμούν, έχοντας από 3 βαθμούς σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα και συνεχίζουν από την ίδια βάση τη «μάχη» για την έξοδό τους στο Champions League.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε πιο δυνατά το παιχνίδι, ήταν πιο αποφασισμένος από τον αντίπαλό του και πιο σταθερός στις κινήσεις του μέσα στο γήπεδο. Είχε την κατοχή της μπάλας στο ξεκίνημα του αγώνα και ήθελε να απειλήσει την εστία του Χαλκιά, ωστόσο δεν έβρισκε τον τρόπο.

Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ θέλησε να εκμεταλλευτεί τις μεγάλες αμυντικές αδυναμίες που έδειξε ο Ιωαννίδης στο αριστερό άκρο της άμυνας του Παναθηναϊκού. Έτσι, έριξε το βάρος του στις επιθέσεις από τη δεξιά πλευρά του, κυρίως με τον Βιεϊρίνια, δημιουργώντας προβλήματα στην «πράσινη» άμυνα.

Το παιχνίδι στα πρώτα 30 λεπτά του είχε καλό ρυθμό, χωρίς όμως να γίνει κάποια μεγάλη ευκαιρία. Ωστόσο, στη συνέχεια οι δύο ομάδες... κάθισαν και ενδεχομένως να περίμεναν το ημίχρονο, προκειμένου να ανασυνταχθούν.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν και πάλι πιο δυνατά το δεύτερο μέρος, δημιουργώντας δύο αξιόλογες φάσεις με τους Νίνη και Χριστοδουλόπουλο, όμως ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που έφτασε στο γκολ. Πριν καλά καλά προλάβει ο Παναθηναϊκός να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα του αγώνα, έχοντας από το 55' τον Γκοβού στο γήπεδο αντί του Μαρίνου, οι γηπεδούχοι από το 57' βρέθηκαν σε θέση οδηγού.

Για να γίνει αυτό χρειάστηκε να βάλει το... κεφάλι του και ο Βύντρα. Ο διεθνής αμυντικός σε μια προσπάθειά του να διώξει την μπάλα από την περιοχή, την έστρωσε στον Αθανασιάδη, ο οποίος αν και μικρός, έχει δείξει ότι δεν συγχωρεί και έχοντας το ένστικτο του... killer, έκανε το 1-0.

Από το 65' ο Παναθηναϊκός έγινε πιο επιθετικός. Ο Σιμάο πέρασε στον πάγκο και στη θέση του μπήκε ο Καραγκούνης, ο οποίος κλήθηκε να οργανώσει το παιχνίδι της ομάδας του και να δώσει έναν καλύτερο ρυθμό, ίσως και λίγο από το πάθος του.

Ωστόσο, δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα από τα τρία. Αντίθετα, ο ΠΑΟΚ έφτασε στο 75' σε ένα δεύτερο γκολ, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη. Όλα τα... λεφτά στο 2-0 δεν ήταν το τελείωμα του σκόρερ Ελ Ζαρ, αλλά η μπάλιά-τρύπα του Βιεϊρίνια, που έβγαλε τον Μαροκινό σε θέση βολής.

Ο Παναθηναϊκός αποδείχθηκε σκληρός για να πεθάνει και στο 79' ο Σισέ, με ακόμη ένα γκολ του τη φετινή σεζόν, τον έβαλε και πάλι στο παιχνίδι, δίνοντας νέο ενδιαφέρον. Στο 87' ο Μουσλίμοβιτς είχε μεγάλη, τεράστια, ευκαιρία για να τελειώσει το ματς, αλλά δεν τα κατάφερε στο τετ α τετ που είχε με τον Τζόρβα.

Έστω και χωρίς ένα τρίτο γκολ, ο ΠΑΟΚ πήρε τη σπουδαία νίκη και μπήκε για τα καλά στο κόλπο της 1ης θέσης των play off.

Θυμηθείτε LIVE την αναμέτρηση λεπτό προς λεπτό όπως σας την προσέφερε το Onsports, πατώντας ΕΔΩ



Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Βεζένκοφ: «Είναι δύσκολα στο ΝΒΑ αλλά έκανα την σωστή επιλογή»
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
Πέτυχαν με μαχαίρι ποδοσφαιριστή στην Κολομβία - Κοίταζε έντρομη η βοηθός (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved