Κυριακή κοντή γιορτή…

Κυριακή κοντή γιορτή…

Από την στιγμή που ανακοινώθηκαν από την Λέσχη Φίλων Αρη τα υποψήφια διοικητικά σχήματα που θα συμμετάσχουν στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Αρης, ο χρόνος έχει αρχίσει πλέον να μετράει αντίστροφα…

Τρία, λοιπόν, είναι τα ψηφοδέλτια, τα οποία θα διεκδικήσουν την ψήφο των μελών του φορέα στις αρχαιρεσίες, που θα γίνουν –κατά πάσα πιθανότητα- στις 22 Μαΐου.

Θεωρώ, παρότι για μια ακόμη φορά κινδυνεύω κάποιοι να με χαρακτηρίσουν «χουντικό» και «βορειοκορεάτη» -άλλωστε οι δημοσιογράφοι που βρισκόμαστε στον ΑΡΗΣ FM έχουμε… συνηθίσει στις προσωπικές επιθέσεις και την στοχοποίηση, σε τέτοιο σημείο που τα… σκάγια να παίρνουν και τα άλλα Μέσα που εργαζόμαστε- ότι στις επικείμενες εκλογές υπάρχει καθαρό φαβορί.

Και αυτό δεν είναι άλλο από τον συνδυασμό «ΑΡΗΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» με επικεφαλής τον Θανάση Αθανασιάδη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης στην καινούργια προσπάθεια έχει συνοδοιπόρους σχεδόν όλα τα μέλη του νυν διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, οι οποίοι έχουν να καταθέσουν ένα σημαντικό έργο στην τελευταία διετία. Κατά γενική ομολογία έκαναν μια μεγάλη προσπάθεια για να νοικοκυρέψουν την ομάδα, προκειμένου όχι μόνο να καταφέρει να επιβιώσει σε μια πολύ δύσκολη εποχή, αλλά να μπορεί να κοιτάξει με αισιοδοξία την επόμενη μέρα.

Δίπλα τους οι κ.κ. Παπαϊωάννου, Πόππης και Ορφανίδης, τρεις σοβαροί άνθρωποι και επιχειρηματίες -όπως ανέφερα και στην προηγούμενη τοποθέτησή μου- οι οποίοι αποφάσισαν να συμπλεύσουν σε αυτήν την καινούργια προσπάθεια.

Το όνομα-έκπληξη της τελευταίας στιγμής ήταν ο γνωστός επιχειρηματίας, Ευστράτιος Ευγενίου, το εγκώμιο του οποίου έπλεκε πριν από δύο χρόνια ο Σκόρδας, χαρακτηρίζοντάς τον σοβαρό άνθρωπο.

«Η αλήθεια είναι ότι είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία με τον κ. Αθανασιάδη τα τελευταία δύο χρόνια. Πρόκειται για μια διοίκηση, η οποία έχει δουλέψει πολύ σκληρά τα τελευταία δύο χρόνια και έχει δείξει έργο. Αυτό ήταν που εκτίμησα και αποφάσισα να πάρω μέρος σε αυτήν την προσπάθεια». Τάδε έφη, Ευστράτιος Ευγενίου.

Τυχαίο και αυτό; Δεν νομίζω…

Σε ό,τι αφορά τα άλλα δύο υποψήφια σχήματα, ο τετραμελής συνδυασμός «ΑΡΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑ», αποτελείται από ανθρώπους, οι οποίοι σε παλαιότερες τοποθετήσεις τους –είτε σε γενικές συνελεύσεις είτε στα ερτζιανά- έδειχναν να γέρνουν προς την πλευρά του πρώην προέδρου της ΠΑΕ, ωστόσο –όπως αφήνουν να φανεί- ο συνδυασμός τους αποτελεί τον… άλλο δρόμο.

Για τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ και νυν ιδιοκτήτη των «Αθλητικών Νέων» και το οικογενειακό ψηφοδέλτιο, ουδέν σχόλιο. Απλά, να θυμίσω –έτσι για να μην ξεχνιόμαστε- ότι σε παλαιότερες ραδιοφωνικές τοποθετήσεις του έλεγε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να ασχοληθεί ξανά με τα κοινά της ΠΑΕ και το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει για αυτόν…

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του…

Άλλωστε, Κυριακή, κοντή γιορτή…

Καλή τύχη, στους καλούς ανθρώπους…

Υ.Γ. Ένα είναι το σίγουρο: Και σε αυτές τις εκλογές η Δημοκρατία θα νικήσει. Ο Αρης, πρωτοπόρος όπως πάντα, για μια ακόμη φορά θα δείξει τον δρόμο στους υπόλοιπους…



Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved