Μπουγιουκλής: «Ο Αρης χρειάζεται σέντερ φορ»

Μπουγιουκλής: «Ο Αρης χρειάζεται σέντερ φορ»

Την εκτίμηση πως ο Αρης έχει ανάγκη από έναν σέντερ φορ που θα βάζει τη μπάλα στα δίχτυα έκανε ο Δημήτρης Μπουγιουκλής στον Libero 107,4.

Ο παλιός παίκτης του Αρη και νυν τεχνικός του ΠΑΟΝΕ είπε ακόμα πως ο Νέρι  Καστίγιο θα βοηθήσει την ομάδα, αρκεί να βρίσκεται σε καλή κατάσταση:

«Το πρόβλημα του Άρη είναι καθαρά επιθετικό, ο Νέρι Καστίγιο ήρθε και ήταν μια πολύ καλή κίνηση, αλλά δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται αυτό το διάστημα. Πιστεύω πάντως σε 10 μέρες, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ να είναι σε θέση να αγωνιστεί. Ο Άρης χρειάζεται οπωσδήποτε σέντερ φορ, έναν παίκτη να βάζει την μπάλα στα δίχτυα, η ομάδα έχει σκοράρει μόλις 11 φορές στο φετινό πρωτάθλημα και πρέπει να βελτιωθεί σημαντικά στην επίθεση. Ο Καστίγιο είναι πολύ καλός παίκτης, ελπίζω να προσαρμοστεί γρήγορα και να μπορέσει να βοηθήσει τον Άρη στην προσπάθειά του», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μπουγιουκλής αναφέρθηκε ακόμα στις υψηλές προσδοκίες  του Αρη από τον Εκτορ Ραούλ Κούπερ, οι οποίες διαψεύστηκαν, αφού ο Αργεντίνος προπονητής δεν κατάφερε να αλλάξει «τον ρου της ιστορίας της ομάδας»:

«Περιμέναμε περισσότερα από τον κ. Κούπερ είναι η αλήθεια, πιστέψαμε όλοι ότι μπορεί να αλλάξει τον ρου της ιστορίας της ομάδας. Ο κ. Κούπερ πέτυχε μεγάλες νίκες στην Ευρώπη με την ομάδα, αλλά στο πρωτάθλημα η εικόνα του Άρη ήταν απογοητευτική, είχε ήττες και άσχημες εμφανίσεις ακόμη και στην έδρα του και δυστυχώς, όπως συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, την πληρώνει πάντα ο προπονητής, αυτή είναι η μοίρα των προπονητών».

Επισήμανε πως η κατάσταση είναι τώρα δύσκολη και το βάρος πέφτει στον Μιχαλήτσο που είναι «στρατιώτης της ομάδας»:

«Είναι δύσκολη τώρα η κατάσταση για τον κ. Μιχαλήτσο, που είναι πάντα κοντά στον Άρη, ένας πιστός στρατιώτης της ομάδας. Το παιχνίδι με τον Εργοτέλη είναι δύσκολο, η ομάδα έχει προβλήματα κυρίως στον επιθετικό τομέα. Είναι ένα κομβικό παιχνίδι για τον Άρη και ελπίζω να έχουν κατανοήσει την μεγάλη σημασία που έχει, να παίξουν καλά και να πάρουν την νίκη, ώστε με την βοήθεια του κόσμου την ερχόμενη εβδομάδα με τον ΠΑΟΚ να συνεχίσουν τα καλά αποτελέσματα. Η ομάδα πρέπει οπωσδήποτε να βγει και φέτος στην Ευρώπη».

Είπε ακόμα πως το 4-4-2 που εφάρμοζε ο Κούπερ δεν ταιριάζει στον Αρη και περιμένει πως ο Μιχαλήτσος θα επιχειρήσει να το αλλάξει.

«Πιστεύω ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές στο σύστημα της ομάδας, έχει πολλές απουσίες ο Άρης και πάντα τα συστήματα τα κάνουν οι παίκτες. Ο κ. Κούπερ επέμενε στο 4-4-2 που δεν νομίζω ότι ταίριαζε στην ομάδα, έπρεπε να υπάρχουν 2 επιθετικοί και χαφ που να τρέχουν πολύ, με το ρόστερ αλλά και τις απουσίες που είχε ο Άρης τελευταία η ομάδα δεν μπορούσε να παίξει το σύστημα όπως ήθελε ο κ. Κούπερ. Πιστεύω λοιπόν ότι ο κ. Μιχαλήτσος θα αλλάξει το σύστημα της ομάδας και θα ψάξει να βρει τρόπο να κερδίσει το παιχνίδι. Χρειάζεται την νίκη ο Άρης για να αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας, να βρουν αυτοπεποίθηση οι παίκτες και να αρχίσει να ανεβαίνει η ομάδα στην συνέχεια. Ο κ. Μιχαλήτσος ήταν κοντά στην ομάδα, συνεργαζόταν με τον κ. Κούπερ, ξέρει τι να κάνει και θα το κάνει».

Αναφερόμενος, τέλος, στους Νέους Επιβάτες είπε πως η ομάδα του δουλεύει με νέα παιδιά και εξέφρασε τον προβληματισμό του για το αν θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, καθώς η κατηγορία έχει πολλά προβλήματα:

«Ο ΠΑΟΝΕ είναι ένα ιστορικό σωματείο, έπαιξε πολλά χρόνια στην Γ’ Εθνική και έβγαζε πάντα παίκτες, εδώ ολοκλήρωσα κι εγώ την καριέρα μου. Φέτος δουλεύουμε με πολύ νεαρά παιδιά, έχουμε πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας, αλλά η κατηγορία έχει πολλά προβλήματα, οικονομικά κυρίως και δεν βλέπω πώς θα μπορέσει να ολοκληρωθεί φέτος το πρωτάθλημα, είναι δύσκολα τα πράγματα και το μόνο θετικό είναι αγωνίζονται νεαροί παίκτες στις ομάδες».



Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η ΠΑΕ Βόλος κατήγγειλε τηλεφώνημα Θοδωρή Καρυπίδη σε παίκτη της
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Η Ελλάδα αποχαιρετά την Ολυμπιακή Φλόγα - Το πρόγραμμα της τελετής παράδοσης
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Μπάσκετ Γυναικών: Εύκολα πήγε τη σειρά σε πέμπτο ματς ο Παναθηναϊκός
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Αργεντινή: Ο Τέβες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved