Θετικό το τεστ

Θετικό το τεστ

Ο Άρης πέτυχε μια ακόμη φιλική νίκη (2-1 την Κέρκυρα), με τον Σάκη Τσιώλη να χρησιμοποιεί ποδοσφαιριστές από τις ομάδες Κ-20 και Κ-17.

Νικηφόρο ήταν και το δεύτερο φιλικό παιχνίδι του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Μετά την Βέροια, οι «κίτρινοι» κέρδισαν και την  Κέρκυρα (2-1). Και αυτό το τεστ ήταν θετικό για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ενώ ο Σάκης Τσιώλης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει εκ νέου σχήματα και παίκτες και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Στα αξιοσημείωτα του φιλικού ήταν η συμμετοχή ποδοσφαιριστών τόσο από την πρωταθλήτρια ομάδα Κ-20 όσο και από την Κ-17, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες. Στην 11άδα του πρώτου μέρους χρησιμοποιήθηκαν οι Μιχάλης Γιαννίτσης (στόπερ), Γιάννης Αγτζίδης (αριστερό μπακ), Θανάσης Τοπούζης (φορ).

Στο δεύτερο ημίχρονο ρίχτηκαν στη «μάχη» οι Μπάμπης Οικονομόπουλος (δεξί μπακ), Γιώργος Κατίδης (αμυντικό χαφ), Σωκράτης Διούδης (τερματοφύλακας), Γιάννης Γιαννιώτας (πλάγιος μεσοεπιθετικός), ενώ πήραν το «βάπτισμα του πυρός» οι Απόστολος Τσιπούρας (επιθετικός) και Πέτρος Λένος (πλάγιος μεσοεπιθετικός), βασικά στελέχη της ομάδας Κ-17.

Για την ιστορία, σκόρερ του Άρη ήταν και πάλι οι Χρήστος Αραβίδης με σουτ (11’) και Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις με πλασέ (14’). Αμφότεροι σκόραραν σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Η Κέρκυρα, που αγωνίστηκε με αρκετούς βασικούς, μείωσε στο 72’ με σουτ του Γιάντση.

ΑΡΗΣ: Βελλίδης (56’ Διούδης), Καζναφέρης (46’ Οικονομόπουλος), Γιαννίτσης (46’ Παπαζαχαρίας), Κουλουχέρης (46’ Οριόλ), Αγτζίδης (46’ Μίσελ), Αραβίδης (55’ Λένος), Τόχα (46’ Κατίδης), Φατί (66’ Τσιπούρας), Πορτίγια (26’  Μενδρινός), Τσεσνάουσκις (46’ Ντανίλο), Τοπούζης (55’ Γιαννιώτας).

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Παρασκευαΐδης (65’ Μακρυδημήτρης), Μονιάκης (46’ Κοντοδήμος), Γκουστάβο (59’ Ρίκκα), Μακρής (59’ Γουόρντ), Λαμπρόπουλος (46’ Μίχος), Γραμμόζης (46’ Χαμπλ), Κατσικάς, Ιωάννου (77’ Μάμαλος), Καλαντζής (76’ Δεινόπαππας), Τσίγγας (59’ Γιάντσης).

* Το φιλικό παρακολούθησαν 3.000 περίπου οπαδοί του Αρη.

* Ο Κριστιάν Πορτίγια τραυματίστηκε στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου και αποφασίστηκε η αντικατάστασή του περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

* Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΡΗΣ Θανάσης Αθανασιάδης και το Δ.Σ. της εταιρίας θα παραθέσουν Συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα 9 Μαίου, στις 15:00, στην αίθουσα Grand Ballroom 3 του ξενοδοχείου HYATT REGENCY.



Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved