«Διαφύλαξη του θεσμού»

«Διαφύλαξη του θεσμού»

Ο Super 3 σε νέα του τοποθέτηση παίρνει θέση στα όσα διαδραματίζονται και μπαίνει «ασπίδα» στη Λέσχη Φίλων Αρη

Ο Super 3 σε νέα του τοποθέτηση μπαίνει «ασπίδα» Λέσχη Φίλων Αρη, καυτηριάζοντας όλους όσους προσπαθούν να υποβαθμίσουν τον φορέα και ζητάει σεβασμό των διαδικασιών.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του συνδέσμου:

«Τέσσερα είναι τα απαραίτητα στοιχεία που γιγαντώνουν μια ιδέα. Η συμμετοχή, ο σεβασμός, η ειλικρίνεια και φυσικά και η περιφρούρηση.

Η ανυπαρξία ενός και μόνο χαρακτηριστικού μπορεί να θέσει σε αμφιβολία την ύπαρξη ολόκληρου οικοδομήματος που χρειάστηκαν χρόνια για να χτιστεί και να ενισχυθεί.

Η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ δημιουργήθηκε ως ο ακρογωνιαίος λίθος μιας προσπάθειας σύνθεσης και συνένωσης δυνάμεων που πιστέψαμε και εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι αφενός θα οδηγήσει τον ΑΡΗ στην καταξίωση και θα τον προστατεύσει αφετέρου από υστερόβουλες και κακοπροαίρετες διοικητικές πρακτικές που θα διασαλεύσουν την πορεία προς την τελική καταξίωση, που είναι και ο στόχος.

Από χίλια μύρια κύματα κι από συμπληγάδες πέρασε η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ ως θεσμός. Χλευάστηκε, λοιδορήθηκε και απαξιώθηκε από δεκάδες κατευθυνόμενους δημοσιογράφους οι οποίοι άνηκαν σε στρατόπεδα αντίπαλα με τον ΑΡΗ.

Πρωτοσέλιδα εφημερίδων, ραδιοφωνικές παραγωγές, τηλεοπτικές εκπομπές που έριχναν λάσπη στο εγχείρημα της οικογένειας του ΑΡΗ η οποία πρωτοπορώντας δημιούργησε έναν θεσμό αντάξιο του πρωτοπόρου και ιστορικού Συλλόγου μας.

Το γεγονός ότι όλοι οι πολέμιοι του θεσμού της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ ήταν εκτός των τειχών, εκτός της οικογένειας το ΑΡΗ, μας συσπείρωνε και μας έδινε όραμα και βεβαιότητα ότι ο ΑΡΗΣ βαδίζει στο σωστό δρόμο, καθώς «δέντρο που όλοι το πετροβολούν, είναι αυτό που έχει για να δώσει».

Η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ ήταν ο θεσμός που συγκέντρωνε τα βέλη και τη μνησικακία όλων των αντιπάλων του.

Θλίψη, τεράστια θλίψη και αποτροπιασμό προκαλεί σ’ όλους μας αυτό που συμβαίνει το τελευταίο διάστημα εναντίον της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ. Αυτό που ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα συμβεί, άνθρωποι που αναδείχθηκαν και εκλέχθηκαν από το θεσμό της Λέσχης, να υποσκάπτουν τα θεμέλια της.

Συμπεριφέρονται με τεράστια έλλειψη σεβασμού στα πρόσωπα, τις αποφάσεις και τις διαδικασίες, επενδύουν στην ανειλικρίνεια, το ψέμα και τη συκοφαντία, αποθαρρύνοντας έτσι τη συμμετοχή.

Δεν μας μένει τίποτα περισσότερο από την περιφρούρηση της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ. Οι άνθρωποι που φέρονται με ασέβεια και υβριστικά απέναντι στους θεσμούς του ΑΡΗ, διαχρονικά έπαιρνα την κατάλληλη θέση στην ιστορία Συλλόγου: στο περιθώριο.

Οι θεσμοί, η λειτουργία τους και ο σεβασμός τον οποίο απαιτούμε, έχουν να κάνουν τόσο με τους «εκτός» αλλά πολύ περισσότεροι με τους «εντός» της οικογένειας του ΑΡΗ, έστω κι αν με την συμπεριφορά τους έχουν αποδείξει ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι τα δικά τους «θέλω», τα δικά τους σύνδρομα.

Αυτό που μας ενδιαφέρει και πρέπει να ενδιαφέρει ολόκληρη την οικογένεια του ΑΡΗ είναι ότι σε κανέναν δεν μπορεί να δοθεί το δικαίωμα να παίζει με την Λέσχη, άρα και με τον ΑΡΗ. Η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ δεν ανήκει περισσότερο σε κάποιο μέλος απ’ ό,τι σε κάποιο άλλο.

Χρέος όλων μας, ολόκληρης της Αρειανής οικογένειας, είναι η περιφρούρηση, ο σεβασμός των διαδικασιών της και η διαφύλαξή της από μεθοδεύσεις που μοναδικό αποτέλεσμα τους θα είναι η μείωση του κύρους της».



Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Παναθηναϊκός AKTOR: “Καθάρισε” το Περιστέρι και “σφράγισε” την πρωτιά με το μυαλό στη Μακάμπι
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Ολυμπιακός: To ζεϊμπέκικο του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου (vid)
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Τένις: Πρόκριση στα ημιτελικά της Βαρκελώνης για τον Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
Παναθηναϊκός AKTOR: Αυτό είναι το ΟΑΚΑ, αυτός είναι ο κόσμος
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved