«Εξαιρετική η νίκη επί της ΑΕΚ»

«Εξαιρετική η νίκη επί της ΑΕΚ»

Ο Φρανσουά Μοντεστό με δηλώσεις του σε γαλλική ιστοσελίδα μίλησε για την μέχρι τώρα εμπειρία του στον Ολυμπιακό και στάθηκε ιδιαίτερα στην νίκη των πρωταθλητών επί της ΑΕΚ με 6-0.

«Είναι όλα πολύ καλά, τελειώσαμε υπέροχα το πρωτάθλημα. Έχουμε σπάσει στο πρωτάθλημα καθώς κερδίσαμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας. Δεν το είχε καταφέρει κανένας στο παρελθόν. Ο πρωταρχικός μας στόχος ήταν το πρωτάθλημα», δήλωσε αρχικά το… «πολυεργαλείο» του Ολυμπιακού.

Για το παιχνίδι-τίτλο με την ΑΕΚ ο Μοντεστό δήλωσε: «Ήταν εξαιρετικό. Κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και κερδίσαμε την ΑΕΚ με 6-0, νομίζω ότι δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε περισσότερα. Κανένας δεν περίμενε να κερδίσουμε με 6-0. Αλλά αυτό είναι κάτι που έγινε. Ήταν μαγικό. Ήταν ένα μεγάλο πάρτι».

«Ανακάλυψα μια άλλη χώρα, έναν μεγάλο σύλλογο που είναι πολύ καλά οργανωμένος. Επίσης το γεγονός ότι υπάρχει ένας μεγάλος ενθουσιασμός για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Στα 33 μου επίσης ανακάλυψα μια νέα θέση. Έχω παίξει σε πολλά παιχνίδια στη μεσαία γραμμή και αυτό μου αρέσει πολύ. Το απολαμβάνω».

«Ήμουν στη Μονακό για έξι χρόνια και θεωρώ ότι είναι ένας σπουδαίος σύλλογος, ο οποίος κέρδισε πολλούς τίτλους και θα κερδίσει και πάλι στο μέλλον. Είναι βέβαιο ότι ο Ολυμπιακός θεωρείται ο μεγαλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα και έτσι είναι απαραίτητο να παίρνεις κάθε χρόνο τον τίτλο», πρόσθεσε ο πρώην άσος της Μονακό.

Συγκρίνοντας την ατμόσφαιρα του «Γ. Καραϊσκάκης» και του «Λουί Ντε» ο Φρανσουά Μοντεστό τόνισε: «Αν και η Μονακό είναι ένας σύλλογος μεγάλος το γήπεδο δεν έχει κόσμο. Εδώ έχουμε 30.000 θεατές κατά μέσο όρο σε κάθε ματς. Ακόμα και εάν έχουμε εκτός έδρας παιχνίδι, τα γήπεδα είναι γεμάτα γιατί είμαστε ο Ολυμπιακός. Είναι εντυπωσιακό αυτό και είναι πολύ καλύτερα όταν παίζεις μπροστά σε κόσμο».

Όσο για τα επεισόδια που συμβαίνουν στην χώρα μας αλλά και για τα όσα δήλωσε ο Τζιμπρίλ Σισέ μετά το τέλος του ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Νομίζω ότι πρέπει να επιλύσουμε αυτό το θέμα και οι πολιτικές αρχές να το κάνουν άμεσα. Επιπλέον αυτοί που κάνουν τα επεισόδια πρόκειται για μια μειοψηφία των οπαδών σε σχέση με την πλειοψηφία που αγαπά πραγματικά το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Αυτό που έγινε με τον Σισέ , είναι κάτι παρόμοιο με αυτό που συνέβη στη Γαλλία και υπήρχαν πολλά προβλήματα στο Παρίσι. Η βία κάτι που σε κάθε περίπτωση πρέπει να το λύσουμε».

Τέλος, για το αν θα ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Μονακό: «Ξέρεις, είμαι 33 ετών και έχω ακόμη συμβόλαιο ενός χρόνου με τον Ολυμπιακό. Σίγουρα, το όνειρο όλων των παικτών είναι να τελειώσουν την καριέρα τους στον σύλλογο που υποστήριζαν από μικροί. Είμαι πάντα οπαδός της Μπαστιά, μεγάλωσα σε αυτό το κλαμπ. Τώρα είμαι σε μια ηλικία που θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον».



ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Η FA ερευνά τον Σάντρο Τονάλι για παραβάσεις που αφορούν στοιχηματισμό
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved