«Μεγάλη ομάδα ο Ατρόμητος»

«Μεγάλη ομάδα ο Ατρόμητος»

Την άποψή του πως ο Ατρόμητος θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως μεγάλη ομάδα που είναι, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Βαγγέλης Νάστος.

Ο αμυντικός των Περιστεριωτών μιλώντας στον αέρα του NovaΣΠΟΡ FM 94.6, στάθηκε ιδιαίτερα στο βάθος και μάλιστα Ελλήνων που διαθέτει η ομάδα του, ενώ δεν παρέλειψε να θέσει ως στόχο την κατάληψη καλύτερης θέσης στο πρωτάθλημα από πέρυσι. Δίνοντας την υπόσχεση πως η πλήρης και δυνατή, όπως χαρακτήρισε ομάδα του Ατρόμητου, θα εμφανιστεί καλύτερη στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αναφέρθηκε στον αγώνα Κυπέλλου με τον Διαγορά, το ματς που ακολουθεί με τον Πανσερραϊκό, αλλά και το συμπαίκτη του, Τάτο, ο οποίος αποτελεί διακαή πόθο αρκετών «μεγάλων» της Super League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας δεξιός μπακ:

Για το ματς Κυπέλλου με τον Διαγόρα: «Ήταν πολύ δύσκολο, επειδή είναι πολύ καλή ομάδα ο Διαγόρας. Είναι άξιοι συγχαρητηρίων επειδή παίζουν πολύ καιρό απλήρωτοι».

Για το χαμένο πέναλτι του Ταραχούλσκι: «Αυτά υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Εμείς είμαστε πιο έμπειροι από αυτούς και δεν μπορείς να πεις ότι πάμε για να χάσουμε στη ρεβάνς. Πάμε για να κάνουμε δεύτερη νίκη και αυτή είναι η σωστή προσέγγιση από έναν ποδοσφαιριστή. Το 2-0 είναι ένα πολύ καλό σκορ αλλά εκεί θα γίνει "μάχη" για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το ματς του πρωταθλήματος που ακολουθεί: «Το βασικότερο είναι να ξεκουραστούμε όσο το δυνατόν πιο πολύ γιατί πάμε στις Σέρρες όπου θέλουμε τη νίκη για να εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα την παραμονή μας».

Για το αν υποτίμησαν τον Διαγόρα: «Δεν το είδαμε αφ υψηλού, ούτε έγινε φρεσκάρισμα, όλοι οι παίκτες είναι ισάξιοι. Ο Ατρόμητος είναι μεγάλη ομάδα κι έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Υπάρχει βάθος στον Ατρόμητο κι αυτό φαίνεται από το ποιοι ξεκίνησαν βασικοί χτες».

Για το αν λείπει κάτι από την ομάδα του Περιστερίου: «Η ομάδα είναι πολύ καλή και δυνατή και μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα δείτε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο απ’ ότι μέχρι τώρα. Είμαστε πλήρεις και δυνατοί σε όλες τις θέσεις».

Για τον πιο δυνατό αντίπαλο που αντιμετώπισαν μέχρι τώρα: «Εκτός από τις μεγάλες ομάδες που δεν συγκρίνονται επειδή μπορεί να μην παίξουν καλά και να σε νικήσουν είναι ο Βόλος και η Κέρκυρα. Βάλαμε 4 γκολ στην Κέρκυρα, αλλά τους βγάζω το καπέλο γιατί έχουν δέκα Έλληνες βασικούς και είναι πολύ σημαντικό. Και Βόλος πολύ καλή ομάδα».

Για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές: «Εύκολο είναι να βάζει Έλληνες κάποιος, το θέμα είναι πόσο τους εμπιστεύεσαι. Στην Ελλάδα προτιμούν τους ξένους. Στον Ατρόμητο υπάρχει βάθος Ελλήνων, ενώ σε άλλες ομάδες δεν γίνεται αυτό. Κάθε ομάδα έχει άλλη εικόνα αν οι Έλληνες παίκτες είναι η πλειοψηφία. Δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους ξένους. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που κάνουν τη διαφορά, αλλά δεν χρειάζεται να υποβαθμίζεις τον Έλληνα που ξέρει το πρωτάθλημα και τη γλώσσα, που είναι κάτι σημαντικό».

Για τους στόχους του: «Για φέτος, επειδή δεν θέλω να βλέπω μακριά, θετικό είναι να κάνεις κάτι καλύτερο από πέρσι. Την προηγούμενη σεζόν ήμασταν έβδομοι και φέτος θα πρέπει να κάνουμε το ίδιο ή να φτάσουμε και έκτοι. Στο Κύπελλο είναι σημαντικό που πάμε μέχρι τα ημιτελικά, όπως όλα δείχνουν. Δεν κάνω τρελά όνειρα, σιγά-σιγά τα βήματα».

Για τον Τάτο: «Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Τον συμβουλεύουμε επειδή είναι μικρός ακόμα, αλλά αν δουλέψει και μείνει προσγειωμένος θα έχει ένα πολύ καλό μέλλον».



Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved