«Έπρεπε να κάνει φίλους…»

«Έπρεπε να κάνει φίλους…»

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, ο πρώην διαιτητής, Σωτήρης Βοργιάς, προχώρησε σε σημαντικές καταγγελίες, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Libero».

Στα όσα ανέφερε ο κ. Βοργιάς ξεχώρισε το σχόλιο του πως ο Ηρακλής έπρεπα να κάνει «φίλους» για να πάρει το πιστοποιητικό συμμετοχής.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Αρχικά ζητήθηκε από τον κ. Βοργιά να σχολιάσει την δήλωση του ότι αν ο Ηρακλής έδινε τον Βέλλιο εκεί που έπρεπε, θα είχε πάρει την άδεια:

«Αυτά είναι γνωστά, όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο τα ξέρουν καλά. Παλαιότερα δεν είχε πει ο πρόεδρος του Άρη ότι ο κ. Βενιζέλος τους είπε να καταθέσουν άδειο φάκελο και θα πάρουν την άδεια;

Δεν είπα σε ποια ομάδα έπρεπε να δοθεί ο Βέλλιος, έπρεπε όμως να είναι η σωστή ομάδα και δεν θα έφτανε εδώ ο Ηρακλής».

Για την αντίδραση του Ηρακλή μετά την απόφαση: «Ακούστηκαν πολλά τελευταία με τις άδειες, όπως για κάτι ενημερότητες κτλ.

Όσοι λοιπόν έχουν έννομο συμφέρον ας κάνουν ασφαλιστικά μέτρα και να ζητήσουν να ανοιχτούν όλοι οι φάκελοι. Ο πρωθυπουργός δεν είχε μιλήσει για πλήρη διαφάνεια; Ότι όλα τα στοιχεία θα είναι στο διαδίκτυο για να μπορεί να τα βλέπει ο κάθε Έλληνας πολίτης, ας ανοίξει τους φακέλους τώρα».

Στην υπενθύμιση για το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ, ο κ. Βοργιάς ανέφερε: «Το αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ είναι ίδιο με το αυτοδιοίκητο στην Γερμανία; Γιατί εκεί πέφτει ένα μπουκάλι και διακόπτεται ο αγώνας ενώ εδώ οι αγώνες διακόπτονται, λένε ότι τελείωσαν και όλα καλά.

Το κράτος δεν πληρώνει για όλα και στο ποδόσφαιρο; να επέμβει λοιπόν. Πιο παλιά με τον Ορφανό πήγε να γίνει κάτι, αλλά τον έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια οι συνάδελφοι του στην Βουλή όταν πήγε να περάσει έναν νόμο, στην θέση του θα είχα φύγει μόνος μου αλλά αυτός έκατσε και έκανε τον υπουργό και μετά.

Το αυτοδιοίκητο η ΕΠΟ το επικαλείται όποτε βολεύει, τις προάλλες πάλι δεν έγινε διαγωνισμός για τον ιματισμό της Εθνικής ομάδας και κέρδισε μια εταιρεία από το Αιγίνιο, που ανήκει σε συγγενικό πρόσωπο στελέχους της ΕΠΟ.

Η εταιρεία αυτή κέρδισε μεγαθήρια όπως η adidas και άλλες και πληρώνει όμως ο ΟΠΑΠ τώρα, δηλαδή εμείς ενώ θα έπρεπε η Εθνική να παίρνει τζάμπα τον ιματισμό της».

Επιστρέφοντας στην υπόθεση του Ηρακλή, τόνισε: «Ο Ηρακλής έπρεπε να έχει πιο πολλούς φίλους για να τον βοηθήσουν όταν χρειαζόταν, όπως κάνουν άλλες ομάδες, ο Πανιώνιος, η Κέρκυρα κ.α.

Γίνονται διάφορες ψηφοφορίες και οι ομάδες κάνουν συνεργασίες, έπρεπε να το εκμεταλλευτεί ο Ηρακλής για να μπορεί να πάρει μετά ένα τηλέφωνο σε ώρα ανάγκης. Δεν το έκανε όμως και τώρα μπορεί να παίζει στην Δ΄ Εθνική».

Τέλος, σε ερώτηση για την υπόθεση των κασετών που μπήκε στο αρχείο, ο κ. Βοργιάς είπε: «Στην ΕΠΟ είχαν ψηφίσει να διαγράφεται το παράπτωμα αυτό μετά από 1 μήνα και έτσι είναι αναγκασμένοι να δικάζουν οι δικαστές.

Μίλησα πάντως με τον κ. Φάκο και τον ρώτησα «η εξύβριση διαγράφεται μετά από 3 μήνες αλλά αν εγώ μάθω ότι με έβρισες ένα χρόνο μετά, δεν μπορώ να κάνω μήνυση;»

Δεν υπάρχει δίκαιο της ΕΠΟ, υπάρχουν οι αλητείες της ΕΠΟ. Δηλαδή τώρα για τα στημένα, αν μάθουμε ποιος έστησε κτλ μετά από 3 χρόνια και 1 μέρα, δεν θα τιμωρηθεί κανείς;»



ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
ΑΕΚ: Αποκάλυψε το σλόγκαν των 100 ετών
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Stoiximan Super League: Τα ντέρμπι «παίζουν» στην COSMOTE TV
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός AKTOR - Προμηθέας λόγω του ΑΕΚ-Ολυμπιακός
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Οι διαιτητές των playoffs: Σλοβένος στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, Δανός στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved