Πηλαδάκη, έχεις γράμμα!

Πηλαδάκη, έχεις γράμμα!

Επιστολή απευθυνόμενη στον πρόεδρο της ΑΕΛ, έστειλε οπαδός των «βυσσινί» και το Onsports κρίνει ότι είναι άξια δημοσίευσης.

Ο οπαδός της Λάρισας κάνει λόγο για τις ευθύνες του προέδρου της θεσσαλικής ομάδας και παράλληλα προτείνει σ’ αυτόν λύσεις για την άμεση επιστροφή της ΑΕΛ στην Super League.

Προτείνουμε στον κ. Πηλαδάκη να διαβάσει την επιστολή με την προσοχή και με το ανοιχτό μυαλό που διαθέτει, ενώ αν επιθυμεί να έρθει σε επικοινωνία με τον εν λόγω οπαδό, τα στοιχεία του βρίσκονται στη διάθεση του Οnsports.

Αναλυτικά η επιστολή:

Αγαπητέ κύριε Πηλαδάκη,

τα καταφέρατε λοιπόν και στην καλύτερη ίσως χρονιά που προμηνυόταν κατά γενική ομολογία απ' όλους, «εχθρούς» και «φίλους», να ρίξετε την ομάδα στην Football League. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, καθώς ακόμα και στο κυνηγητό από διαιτησία και ποδοσφαιρικούς παράγοντες μείνατε απλά θεατής και αφήσατε απροστάτευτη την ομάδα. Οι χρόνιοι εσφαλμένοι χειρισμοί από την μεριά σας οδήγησαν στον φετινό υποβιβασμό.

Μην προσπαθήσετε να αποπροσανατολίσετε την κοινή γνώμη για τους υπαίτιους της φετινής μας τραγωδίας. Εσείς είστε ο κύριος υπεύθυνος της φετινής κατρακύλας. Μια κατρακύλα την οποία δεν κάνετε το οτιδήποτε να την αποτρέψετε, ενώ είχατε όλο τον χρόνο μπροστά σας.

Το σαθρό σας δημιούργημα κατέρρευσε και θα συμπαρασύρει τα πάντα πριν ολοκληρωθεί το τελικό στάδιο της κατρακύλας. Επειδή το  «παλάτι» που χτίσατε, το AEL FC Arena, χωρίς υγιή και ισχυρή ομάδα δεν είναι παρά ένας πύργος στην άμμο, ένα σαθρό οικοδόμημα, εάν δεν γίνουν οι ενέργειες που απαιτούνται.

Φρόντισε, κύριε Πρόεδρε, ούτως ώστε η ΑΕΛ να ανέβει τρένο την επόμενη χρονιά στην Football League και να έχει εξασφαλίσει την άνοδο από τον Γενάρη, γιατί αλλιώς θα το βλέπεις το γήπεδο άδειο και θα αναζητείς το γιατί και το πώς.

Άλλαξέ τα όλα, πρόεδρε, για το καλό της ΑΕΛ και το δικό σου συμφέρον, γιατί αλλιώς...

Οι κινήσεις που πρέπει να γίνουν για την ΕΚ βάθρων αναδιάρθρωση της ομάδας και την δημιουργία στέρεων βάσεων είναι οι ακόλουθες:

Μέχρι την 15η του Μάη

* Απόλυση όλων όσοι εμπλέκονται στο ποδοσφαιρικό τμήμα και έχουν λόγο στη λήψη αποφάσεων, ήτοι Γεν. Διευθυντή, Γεν. Αρχηγό, Προπονητικό Επιτελείο, Διοικητικοί Υπάλληλοι.

* Αντικατάσταση των ανωτέρω με σχετικούς με το άθλημα, έχοντες προϋπηρεσία και γνώση του αντικειμένου.

* Πρόσληψη Προπονητή με αποδεδειγμένες ικανότητες και εμπειρία.

* Δημιουργία νέων θέσεων όπως Τεχνικού Διευθυντή (υπεύθυνο για το μετεγγραφικό σχεδιασμό), Επικεφαλής Τμήματος Scouting και πρόσληψη των απαιτούμενων scouts για τη λειτουργία του τμήματος εντός νομού, χώρας και εξωτερικού.

* Αξιοποίηση Παλαιμάχων της ΑΕΛ σε θέσεις από τις παραπάνω.

* Στελέχωση Προπονητικού Επιτελείου των Υποδομών (Κ-20, Κ-17).

* Ουσιαστική συνεργασία με τη Μητρική Α.Ε.Λ. και σχεδιασμό πλάνου για την υποστήριξη, αξιοποίηση και εκμετάλλευση των Ακαδημιών της.

Μέχρι την 1η του Ιούνη

* Ολοκλήρωση του ρόστερ της επόμενης περιόδου κατά το 90% τουλάχιστον.

* Παρουσίαση πλάνου 3ετίας, στο τέλος της οποίας η ΑΕΛ θα διαθέτει ποδοσφαιρική ομάδα που θα αποτελείται σε μεγάλο ποσοστό από  Έλληνες, νέους και ντόπιους ποδοσφαιριστές.

* Καθορισμός στόχων για κάθε χρονιά της 3ετίας.

* Ξεκαθάρισμα οικονομικών πεπραγμένων θητείας Πηλαδάκη στην ΠΑΕ μέσω ελέγχου από ορκωτούς λογιστές.

* Αποσαφήνιση της σύμβασης μεταξύ ΠΑΕ και Γήπεδο Α.Ε. και αποκάλυψη του ύψους και της μορφής του μισθώματος για τη χρήση του γηπέδου.

* Διευκρίνιση του τρόπου αποπληρωμής του ομολογιακού δανείου, των υποχρεώσεων της ΠΑΕ και ανακοίνωση της νέας κοινοπραξίας που θα ολοκληρώσει το έργο.

* Κατάργηση της τριετούς διάρκειας των εισιτηρίων διαρκείας και παρουσίαση νέας πολιτικής εισιτηρίων, δέσμευση σταθερών τιμών στα μεμονωμένα εισιτήρια".

Στην επιστολή του, ο οπαδός της ΑΕΛ προτείνει και μια σειρά αντιδράσεων και καταλήγει λέγοντας:  «Εμείς οι οπαδοί της ΑΕΛ θα είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα, όπως έγινε στην εξέγερση του ‘88, στα συλλαλητήρια κατά του Μπατατούδη, στις υπογραφές για την ανέγερση του ΑΡΕΝΑ, σε κάθε αγώνα της, στο Αλκαζάρ, στο ΑΡΕΝΑ, εκτός έδρας. Απλά μερικές φορές η κοροϊδία, τα μεγάλα λόγια χωρίς συνέχεια πράξεων, μας εξωθούν σε ενέργειες που πονούν και εμάς τους ίδιους γιατί αφορούν στην ΙΔΕΑ ΑΕΛ.

Βοηθήστε μας κ. Πηλαδάκη με τις πράξεις σας, όχι με τα λόγια».



Super League: Ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | Επικίνδυνοι έξοδοι για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό
Super League: Ντέρμπι κορυφής ΑΕΚ - Παναθηναϊκός | Επικίνδυνοι έξοδοι για ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Αγωνία για Λούκα Βιλντόζα - Διάρρηξη στο σπίτι του
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (24/04) - «Πώρωση» στο ντέρμπι
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
NBA: «Έσπασαν» το Μιλγουόκι οι Πέισερς - Διέλυσαν τους Μπακς και έκαναν το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved