«Να κοιτάξουμε μπροστά»

«Να κοιτάξουμε μπροστά»

Απολογισμό της φετινής χρονιάς για τον Άρη, έκανε ο πρώην παίκτης της ομάδας, Σταύρος Λαμπριάκος.

Ο Σταύρος Λαμπριάκος, «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια την περσινή χρονιά φορώντας τη φανέλα του Άρη. Έκτοτε ακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα ως φίλαθλος κι ένα χρόνο μετά κάνει τον δικό του απολογισμό στα πεπραγμένα της πρώην ομάδας του, μιλώντας στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του συλλόγου.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σταύρου Λαμπριάκου στον «ΑΡΗΣ FM»:

«Η φετινή χρονιά είχε ανάμεικτα συναισθήματα. Στην Ευρώπη η ομάδα μας χάρισε μεγάλες χαρές όμως στο Πρωτάθλημα δεν ανταποκρίθηκε με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να εκπληρώσει κάποιο στόχο. Δεν είχαμε διάρκεια σαν ομάδα, χάσαμε πολλούς βαθμούς μέσα στην έδρα μας και αυτό το πληρώσαμε. Με βάση το υλικό που διαθέτει ο Άρης αλλά και τις συνθήκες που επικρατούν, η ομάδα δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων» είπε στην αρχική του τοποθέτηση.

Στη συνέχεια αναφερόμενος στα λάθη που έγιναν, κατά τη γνώμη του, τη φετινή σεζόν είπε: «Το ποδοσφαιρικό τμήμα αποτελείται από πολλούς κρίκους και όταν κάτι δεν πάει καλά φταίνε όλοι. Άλλος λίγο και άλλος πιο πολύ. Δεν μπορώ να εξηγήσω την αλλαγή της εικόνας της ομάδας σε Ευρώπη και Ελλάδα. Για να φτάσουμε στο σημείο να μην βγούμε στην Ευρώπη με το μπάτζετ που διαθέτουμε αλλά και με αυτόν τον κόσμο, σημαίνει ότι τα λάθη που έχουν γίνει αφορούν όλα τα επίπεδα.

Το γεγονός ότι η ομάδα έχασε 22 βαθμούς στο γήπεδό της φέτος και δεν βγήκε στη Ευρώπη, τα λέει όλα. Έγινε βέβαια μια καλή προσπάθεια στο τέλος αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν πρέπει όμως να κοιτάμε πίσω. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Για τον Σάκη Τσιώλη ανέφερε: «Όλα όσα μου μεταφέρουν οι παίκτες και όχι μόνο, είναι πολύ θετικά. Έχει τον τρόπο να φέρνει κοντά του τους ποδοσφαιριστές και να τους κερδίζει. Το όνομά του γίνεται συνεχώς όλο και πιο γνωστό και αρχίζει να καθιερώνεται στον ποδοσφαιρικό χάρτη».

Σχετικά με τις φήμες που εμπλέκουν το όνομά του με τα διοικητικά της ομάδας τόνισε: Δεν μου έχει περάσε ούτε μια στιγμή από το μυαλό να ασχοληθώ με το διοικητικό κομμάτι. Εγώ είμαι φίλαθλος της ομάδας και ενοχλούμαι όταν ακούγεται το όνομα μου για άλλους σκοπούς από τη στιγμή που δεν έχω σκεφτεί κάτι τέτοιο. Αυτή τη στιγμή ασχολούμαι με τη δουλειά μου και τις Κυριακές με τον Άρη».

Τέλος, ερωτηθείς για τις επερχόμενες εκλογές στη Λέσχη Φίλων Άρη, έκλεισε λέγοντας: «Εννοείται ότι θα συμμετέχω και θα είμαι παρών στη Έκτακτη Γενική Συνέλευση. Η Λέσχη είναι ένα δημιούργημα της οικογένειας του Άρη και του κόσμου του. Είναι θεματοφύλακας της ομάδας και μας δίνει το δικαίωμα να αποφασίζουμε για το μέλλον του συλλόγου.

Αυτό που θέλω είναι να γίνει ένας δημοκρατικός διάλογος από όλες τις πλευρές και να μην έχουμε παρατράγουδα. Ο Φορέας είναι κάτι το οποίο πρέπει να διαφυλάξουμε και όχι να διαλύσουμε».



Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved