«Στοίχημα για μένα ο Αρης»

«Στοίχημα για μένα ο Αρης»

Ο Χρήστος Αραβίδης μίλησε για την παρουσία του στο φιλικό με την Βέροια, αλλά και για το μέλλον του στους «κίτρινους».

Ο Χρήστος Αραβίδης ήταν από τις ευχάριστες εκπλήξεις στο φιλικό με την Βέροια (04/05). Ο 24χρονος επιθετικός του Αρη μίλησε στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του συλλόγου τόσο για την παρουσία του στο παιχνίδι με την ομάδα της Ημαθίας όσο και για το μέλλον του στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

«Σίγουρα αυτά τα φιλικά παιχνίδια είναι πολύ καλά για τους ποδοσφαιριστές, που δεν καταφέραμε να πάρουμε πολλά αγωνιστικά λεπτά στη διάρκεια της χρονιάς και δεν μπορέσαμε να δείξουμε ποιες είναι οι δυνατότητές μας», είπε ο Αραβίδης στο ξεκίνημα της τοποθέτησής του και συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι ο μόνος αρμόδιος για να κρίνει αν κάποιος παίκτης έπαιξε καλά σ’ έναν αγώνα είναι ο ίδιος ο προπονητής. Όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Κανείς μας δεν θέλει να μην παίζει καλά και κανένας δεν θέλει να χάνει η ομάδα».

Για την θέση στην οποία προτιμά να αγωνίζεται, δήλωσε:

«Η φυσική μου θέση είναι πλάγια δεξιά και αριστερά. Με αυτή την προοπτική ήρθα πριν δύο χρόνια από τον Πανιώνιο. Από εκεί και πέρα, μπορώ να βοηθήσω και μπροστά. Απλά προτιμώ να παίζω στη θέση από την οποία προσφέρω περισσότερα. Το έχουμε συζητήσει με τον προπονητή και του έχω πει ότι είμαι στη διάθεσή του να με χρησιμοποιήσει όπου θέλει».

Σχετικά με το γεγονός ότι προπονητής της ομάδας είναι ένας έμπειρος  έλληνας τεχνικός, όπως ο Σάκης Τσιώλης, ο νεαρός διεθνής επιθετικός, σημείωσε:

«Σίγουρα αυτό αποτελεί προνόμιο. Ένας έλληνας προπονητής έχει καλύτερη γνώση του ελληνικού ποδοσφαίρου και μας γνωρίζει σαν ποδοσφαιριστές.  Ξέρει την πορεία μας στις ομάδες, που έχουμε αγωνιστεί και σε ποια θέση αποδίδουμε καλύτερα. Ο Σάκης Τσιώλης νομίζω πως κέρδισε το στοίχημα, καθότι από την μέρα που ήρθε η ομάδα έχει μόνο νίκες. Και νομίζω πως αν ερχόταν από την αρχή της χρονιάς θα είχαμε ίσως την δυνατότητα να διεκδικήσουμε περισσότερα πράγματα».

Ερωτηθείς για το αν τα φιλικά παιχνίδια που έχει προγραμματίσει ο Αρης αποτελούν ευκαιρία για τον ίδιο, απάντησε:

«Φυσικά και ναι, αλλά ευκαιρία ήταν για μένα και κάθε προπόνηση που έχουμε κάνει με τον κ. Τσιώλη μέχρι σήμερα. Αυτός βέβαια είναι ο λόγος που γίνονται τα φιλικά για να πάρουν ευκαιρίες οι ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετό χρόνο στην διάρκεια της χρονιάς και για να αποδείξουν την αξία τους. Στη συνέχεια η επιλογή είναι καθαρά του προπονητή.  Φυσικά είναι πολύ θετικό το ότι γίνονται στην έδρα μας και έχουμε τους φιλάθλους του Αρη κοντά μας. Αυτό αποτελεί σίγουρα μια πρόκληση για τον καθένα μας».

Και κατέληξε:
«Βρίσκομαι στο ποιο κρίσιμο  σταυροδρόμι της καριέρας μου. Έχω ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τον Αρη και ελπίζω να μπορέσω να συνεχίσω στην ομάδα. Είναι κάτι που το θέλω πολύ. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην ομάδα ήταν για μένα ένα προσωπικό στοίχημα. Μέχρι τώρα δεν είχα τις κατάλληλες ευκαιρίες και αυτές που μου αξίζουν από τους προηγούμενους προπονητές, αλλά ξέρω πως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έχει τα πάνω του και τα κάτω του. Αυτό που συνεχίζω να κάνω είναι να δουλεύω σκληρά».



NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
NBA: Ισόβιος αποκλεισμός στον Πόρτερ για παράνομο στοιχηματισμό!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Champions League: Η Ρεάλ Μαδρίτης "έκλεψε" την πρόκριση στην Αγγλία!
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Θλίψη στον ελληνικό στίβο: Πέθανε ο Κώστας Ηλίας
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
Champions League: Στα ημιτελικά η Μπάγερν Μονάχου
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved