Η... μέρα του Μιραλάς!

Η... μέρα του Μιραλάς!

Καθοριστική αναμένεται να είναι η σημερινή (5/5) μέρα όσον αφορά στην καριέρα του Κέβιν Μιραλάς στον Ολυμπιακό.

Ο εκπρόσωπος του 24άχρονου Βέλγου επιθετικού, Κριστόφ Ενροτό, ο οποίος βρίσκεται από χθες στην Ελλάδα και είχε ήδη συνάντηση με τους ιθύνοντες των πρωταθλητών Ελλάδας, θα συζητήσει απ’ ευθείας με τον πρόεδρο του πειραϊκού συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη, σ’ ένα ραντεβού, το οποίο θεωρείται  -και είναι-  άκρως καθοριστικό για το αν θα συνεχίσει να φοράει ερυθρόλευκα και τη νέα σεζόν ο Μιραλάς!

Ο Ενροτό συζήτησε χθες, Τετάρτη, με τον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Βρέντζο, τον τεχνικό διευθυντή των Πειραιωτών, Εδουάρδο Μαθία, αλλά και τον δικηγόρο του συλλόγου, Θεόδωρο Γιαννίκο, σήμερα ωστόσο, θα έχει την ευκαιρία να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον «ισχυρό» άνδρα των «ερυθρόλευκων»…

Χωρίς να επιβεβαιώνεται κάτι από την πλευρά της διοίκησης του Ολυμπιακού, ο εκπρόσωπος του Μιραλάς έχει ζητήσει αύξηση των ετήσιων αποδοχών του ποδοσφαιριστή, χωρίς ωστόσο, να δέχεται την αφαίρεση της  -περίφημης πλέον-  ρήτρας των 4,2 εκατομμυρίων ευρώ από το νέο συμβόλαιο!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει δεχτεί να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Βέλγο επιθετικό προσφέροντας του ετήσιες αποδοχές ύψους 1,5 εκατομμυρίου (σ.σ. αντί του 1 εκατ. ευρώ, που προβλέπει η αρχική συμφωνία των δύο πλευρών), με την προϋπόθεση, όμως, να μπει νέα ρήτρα αντίστοιχη αυτών, που έχουν προβλεφθεί στις νέες συμφωνίες με τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Βασίλη Τοροσίδη.

Οι Πειραιώτες θέλουν, δηλαδή, να «δέσουν» τον Μιραλάς μ’ ένα συμβόλαιο, το οποίο θα ικανοποιεί τον ίδιο τον νεαρό ποδοσφαιριστή, αλλά παράλληλα θα επιτρέπει και στους ίδιους να έχουν το… κεφάλι τους ήσυχο, καθώς μία ρήτρα ύψους 10 εκατομμυρίων ευρώ θα εξανέμιζε σε μεγάλο βαθμό το ενδεχόμενο ξαφνικής αποχώρησης του Βέλγου από τον Ολυμπιακό!

Ο Ενροτό δεν δέχτηκε στην χθεσινή (4/5) συνάντηση κάτι τέτοιο, ίσως όμως  -με δεδομένη την επιθυμία του πελάτη του να παραμείνει στον Ολυμπιακό-  στο σημερινό (5/5) κρίσιμο ραντεβού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να εμφανιστεί περισσότερο διαλλακτικός και να ρίξει… νερό στο κρασί του προκειμένου να επιτευχθεί συμφωνία και να κλείσει οριστικά πλέον ένα «σίριαλ» που έχει κρατήσει αρκετούς μήνες.

Στην Πλατεία Αλεξάνδρας, πάντως, δεν δείχνουν διάθεση να δώσουν στον Μιραλάς ακόμα και το… Πασαλιμάνι, ώστε να δεχτεί να παραμείνει στην ομάδα! Όπως έλεγαν μάλιστα, κύκλοι της «ερυθρόλευκης» διοίκησης, σε περίπτωση που δεν δεχτεί η πλευρά του Βέλγου ποδοσφαιριστή ν’ αυξηθεί η ρήτρα στο συμβόλαιο του, θα γίνει κίνηση για την απόκτηση άλλου επιθετικού, ο οποίος θ’ αντικαταστήσει τον Μιραλάς στον Ολυμπιακό της νέας σεζόν και το όνομά του θα προκαλέσει αίσθηση, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά γενικότερα στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα!



Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Conference League, Άστον Βίλα - Ολυμπιακός: Με φιλοξενούμενους οπαδούς οι ημιτελικοί
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Αγορές με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα για το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved