Το πρώτο τεστ του Άρη

Το πρώτο τεστ του Άρη

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη δοκιμασία για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη, επικρατώντας της Βέροιας με 2-0.

Ο Άρης με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χρήστο Αραβίδη και παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο προηγήθηκε 2-0 της Βέροια στο πρώτο ημίχρονο. Ο Αραβίδης  ήταν αυτός που δημιούργησε το πρώτο γκολ με την ασίστ στον Τσεσνάουσκις, ο οποίος με πλασέ έκανε το 1-0 στο 4΄ και πέτυχε το 2-0 με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μενδρινού. Οι «κίτρινοι» είχαν ακόμα 2-3 καλές ευκαιρίες για να διευρύνουν το σκορ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σάκης Τσιώλης στην 11αδα του πρώτου ημιχρόνου χρησιμοποίησε τρεις παίκτες από την ομάδα Κ20 του Άρη που έχουν επαγγελματικό συμβόλαιο. Πρόκειται για τους Οικονομόπουλο (δεξί μπακ),  Αγτζίδη (αριστερό μπακ) και Κατίδη (αμυντικό χαφ).

Ο Άρης αγωνίστηκε με τις γνωστές απουσίες του Σηφάκη –βρίσκεται στην Αθήνα για την αποθεραπεία του-, Πρίττα, Τσέζαρεκ  και ο Ρονάλντο Γκιάρο που αναρρώνει από την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη πριν μερικές μέρες.  Για προληπτικούς λόγους εκτός έμεινε και ο Κάρλος Τόχα έπειτα από κάποιες ενοχλήσεις που ένιωσε στο πόδι, ενώ όσον αφορά τον Ισπανό τερματοφύλακα Χουάνμα, βρέθηκε στο γήπεδο και παρακολούθησε την αναμέτρηση από τα δημοσιογραφικά  θεωρεία.

Στην επανάληψη του αγώνα, αμφότερες οι ομάδες αγωνίστηκαν με περισσότερους βασικούς παίκτες, ενώ στο 75' ο Νέτο αισθάνθηκε ένα τράβηγμα στο πόδι και για προληπτικούς λόγους έμεινε στον πάγκο, αναγκάζοντας τον Σάκη Τσιώλη να χρησιμοποιήσει εκ νέου τον Νταϊσούκε Σακάτα στην εντεκάδα.

Οι Θεσσαλονικείς εμφανίστηκαν ανώτεροι και στο δεύτερο 45λεπτο με τον Ρικάρντο Φατί να ξεχωρίζει από τους «κίτρινους» πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση με πιο αξιόλογες φάσεις αυτές στο 49' όταν η σέντρα του Μίσελ κατέληξε στον Γάλλο κι αυτός από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, αλλά και στο 80' όταν ο Βανγκέλι πάσαρε στον Φατί κι αυτός επιχειρώντας το σουτ, έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ από το κάθετο δοκάρι της εστίας της Βέροιας.

Η επιλογή του Σάκη Τσιώλη να χρησιμοποιήσει στην επανάληψη, κάτω από τα καρέ του Άρη, τον βασικό τερματοφύλακα της Κ20, Σωκράτη Διούδη, φαίνεται να τον δικαίωσε καθώς οι καίριες επεμβάσεις του κράτησαν ανέπαφη την εστία του Άρη, αφήνοντας παράλληλα καλές εντυπώσεις στον τεχνικό επιτελείο αλλά και στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

*Με τη φανέλα της Βέροιας επέστρεψε ένας παλιός γνώριμος του Άρη. Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο, Μάρκο Αουρέλιο, που μετά από δύο χρόνια ξαναπάτησε το χορτάρι του «Κλεάνθης Βικελίδης», αυτή τη φορά ως αντίπαλος της παλιάς του ομάδας.

Άρης: Βελλίδης, Οριόλ, Κατίδης, Φατί, Μενδρινός, Παπαζαχαρίας, Αραβίδης, Οικονομόπουλος, Αγτζίδης, Τσεσνάουσκις, Σακάτα

Στο δεύτερο ημίχρονο για τον Άρη αγωνίστηκαν οι: Διούδης, Βανγκέλι, Μίσελ, Λαζαρίδης, Κουλουχέρης, Ντανίλο, Πορτίγια, Φατί, Νέτο, Καστίγιο, Κασναφέρης

Βέροια: Κοτταρίδης, Κάλι, Τζημογιάννης, Τσιάτσιος, Κουτσοσπύρος, Σκαθαρούδης, Παγώνης, Καμινιώτης, Κουτρουμάνος, Μπλαζέφσκι, Σαμαράς

Στο δεύτερο ημίχρονο για τη Βέροια αγωνίστηκαν οι: Σαϊτιώτης, Καλτσάς, Λαναρής, Μπάρμπας, Καπίας, Καλογέρης, Βεργώνης, Αουρέλιο, Αμαραντίδης, Μιχαλόπουλος, Γεωργιάδης, Μπαρκάν, Ολαϊτάν



Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Παναθηναϊκός AKTOR - Περιστέρι: Γιορτάζει με τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ πριν τη μάχη των playoffs
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved