«Ο Άρης είναι συσπειρωμένος»

«Ο Άρης είναι συσπειρωμένος»

Για την υποψηφιότητά του αλλά και τους λόγους που τον ώθησαν να μπει στο ψηφοδέλτιο της σημερινής διοίκησης του Άρη, μίλησε ο Ντίμης Παπαϊωάννου.

Ο Ντίμης Παπαϊωάννου αποτελεί ένα από τα νέα πρόσωπα στο ψηφοδέλτιο του Θανάση Αθανασιάδη για τις επερχόμενες εκλογές της Λέσχης Φίλων Άρη. Μιλώντας στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του συλλόγου εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να ασχοληθεί με τα διοικητικά της ΠΑΕ, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε καμία πίεση για συμμετοχή του στο υποψήφιο σχήμα, απαντώντας έτσι στα όσα έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό. 

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ντίμη Παπαϊωάννου στον «ΑΡΗΣ FM»:

«Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά και εδικά του Άρη, καλό θα είναι περισσότερο να δουλεύουν παρά να μιλούν. Αυτό συμβαίνει και στη διοίκηση της ΠΑΕ. Είναι από τα στοιχεία που μου αρέσει στον κ. Αθανασιάδη ο οποίος ακολουθεί μια πολύ σωστή πολιτική» είπε στην αρχική του τοποθέτηση.

Στη συνέχεια μιλώντας για την απόφασή του να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του Θανάση Αθανασιάδη ανέφερε: «Είχα αποφασίσει, μετά από δεκαοκτώ χρόνια που ήμουν παράγοντας, να μην ασχοληθώ άλλο γιατί είχα κουραστεί πραγματικά. Η αγάπη μου όμως για τον Άρη μου άλλαξε τη γνώμη, ειδικά μετά και από τις συζητήσεις που έκανα με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ. Η πρόταση που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του ήταν πραγματικά τιμή για μένα. Ποτέ δεν έφυγα μακριά από τον Άρη. Πάντα ήμουν κοντά στον Σύλλογο. Μαζί με τον Ηλία Πόππη είδαμε ότι μπορούμε να βάλουμε ένα «λιθαράκι» στην προσπάθεια της διοίκησης της ποδοσφαιρικής ομάδας. Αποτελείται από ανθρώπους που ξεκίνησαν από την κερκίδα ως φίλαθλοι και κατέληξαν να ασχολούνται με τα θέματα της ομάδας. Ο Πρόεδρος πραγματικά με έπεισε. Είδα ότι γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια παρά τις όποιες οικονομικές δυσκολίες της εποχής μας. Εύχομαι να ενώσουμε τις δυνάμεις και να κάνουμε τον καλύτερο για τον Άρη. Μέσα από τη δουλειά και τις πολλές ώρες καθημερινής δουλειάς, έχει μεγάλη  σημασία να βγαίνει το απαιτούμενο έργο. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε το έργο της διοίκησης του Άρη.
Καλό είναι πάντα να συμμετέχουν σε τέτοια εγχειρήματα καινούργιοι άνθρωποι οι οποίοι θα μπορούν να πουν τη γνώμη τους και να βοηθήσουν όσο μπορούν και μακάρι σε δύο χρόνια να υπάρξουν καινούργιοι άνθρωποι ώστε η προσπάθεια που γίνεται να είναι πιο ξεκούραστη για όλους. Το πιο σημαντικό είναι ο Άρης να αποτελείται από σωστούς ανθρώπους σε αυτές τις δύσκολες εποχές».

Για τους λόγους που τον οδήγησαν πάρει αυτή την απόφαση είπε: «Εμείς πραγματικά αγαπάμε αυτό που κάνουμε και όλο αυτό βγαίνει από τις ατελείωτες ώρες δουλειάς. Δεν είναι εύκολο να διοικείς μια ομάδα σαν τον Άρη όταν  οι εποχές που διανύουμε είναι οικονομικά δύσκολες. Παρόλα αυτά όμως υπάρχει συσπείρωση και μια διοίκηση που είναι τίμια και δουλεύει ακατάπαυστα. Οι αποφάσεις παίρνονται κοινά και όλοι αγωνίζονται για το καλό της ομάδας. Αυτοί είναι οι λόγοι που με έπεισαν να συμμετέχω στην προσπάθεια της διοίκησης. Ο Άρης είναι πρωτοποριακός. Αυτό φαίνεται από τις ιδέες που υπάρχουν και φυσικά από τη Λέσχη Φίλων Άρη. Δεν ασχολείται κανένας με την καρεκλά και αυτό που ενδιαφέρει όλους όσους βρίσκονται στον σύλλογο είναι μόνο το καλό του. Μακάρι να υπάρξει και άλλο σχήμα στις εκλογές γιατί αυτό δείχνει υγεία».

 Αναφερόμενος στη ΓΕΝΕΣΙΣ, η οποία ανέλαβε την ομάδα μπάσκετ του Άρη το 2003 και της οποίας είναι μέλος υπογράμμισε:«Είμαστε μια παρέα. Είμαστε φίλοι και έχουμε ένα κοινό σκοπό, τον Άρη και για αυτό είναι πετυχημένο μοντέλο. Μακάρι αυτό να μεταφερθεί και την ΠΑΕ η οποία είναι κοντά στο να το καταφέρει».

Για την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ σε ένδειξη στήριξης στην προσπάθεια τόσο του ίδιου όσο και του Ηλία Πόππη τόνισε: «Η κίνηση αυτή δείχνει πόσο κοντά είμαστε με όλες τις διοικήσεις του Άρη. Είναι πολύ σημαντικό και δείχνει ότι είμαστε ενωμένοι μεταξύ μας». 

 Αναφορικά με τα διάφορα αρνητικά σχόλια που ακούγονται το τελευταίο διάστημα με αφορμή τη συμμετοχή του στο σχήμα του Θανάση Αθανασιάδη τόνισε: «Δεν θέλω να μπω σε αυτήν τη διαδικασία. Αυτά ακούγονται είναι από έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει και αυτός στον Άρη και αναφέρομαι στον κ. Λάμπρο Σκόρδα. Τον γνωρίζω πολλά χρόνια και έχει τη δική του άποψη. Υπάρχει μια κόντρα του με τη διοίκηση την οποία δεν θέλω να σχολιάσω, αλλά σίγουρα θέλω να τονίσω πως δεν πιέστηκα να συμμετέχω όπως ισχυρίστηκε. Αν είναι δυνατόν να πιεστεί κάποιος για να μπει σε ένα διοικητικό σχήμα. Ήταν επιλογή μου να συνεργαστώ με αυτή τη διοίκηση γιατί ταιριάζουν τα χνώτα μας και αυτό είναι το μόνο που με ενδιαφέρει. Είναι αγνοί και τίμιοι άνιρωποι και προσφέρουν στον Άρη. Αυτό θα κάνω και εγώ για να βοηθήσουμε όλοι μαζί την ομάδα».

Ο Ντίμης Παπαϊωάννου έκλεισε τη συζήτηση λέγοντας: «Είναι πολύ σημαντικό στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση να υπάρχει όσο πιο πολύς κόσμος γίνεται. Ο Άρης ανήκει στον λαό του άρα αυτός μπορεί να κάνει τα πάντα. Τα 8.500 μέλη βέβαια δεν αντιπροσωπεύουν το μεγαλείο του λαού του Άρη όμως η Λέσχη κάνει καλή δουλειά σε αυτόν τον τομέα με αποτέλεσμα ο αριθμός αυτός να αυξάνεται συνεχώς».

«Εύχομαι το καλύτερο»

Τις ευχές του για το νέο ξεκίνημα του Ντίμη Παπαϊωάννου και του Ηλία Πόππη έστειλε και ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Γιάννης Δαμιανίδης, πραγματοποιώντας τηλεφωνική παρέμβαση στον «ΑΡΗΣ FM».

«Η χαρά που νιώθω προσωπικά αλλά και όλο το ΔΣ της ΚΑΕ Άρης είναι πολύ μεγάλη. Όταν το 2003 ξεκινήσαμε τη ΓΕΝΕΣΙΣ, ήμασταν όλοι φίλαθλοι του Άρη και πάνω από όλα είχαμε την ομάδα» είπε αρχικά ο κ. Δαμιανίδης και συνέχισε: «Τα λόγια του Ντίμη Παπαϊωάννου πρέπει όλοι οι φίλαθλοι του Άρη να τα λάβουν σοβαρά υπόψη τους. Είναι λόγια και σκέψεις που πρέπει να έχουν μέσα τους. Όλα αυτά καταλήγουν σε ένα κοινό σκοπό που είναι το μεγαλείο του συλλόγου που λέγεται Άρης. Αυτοί που προσπαθούν περισσότερο ή λιγότερο, όλοι το κάνουν για το καλό του συλλόγου. Ο Άρης έχει παράγοντες που μπορεί να βασιστεί και οι οποίοι έχουν το θάρρος της γνώμης γιατί πολύ απλά δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα από την ομάδα».

Κλείνοντας έδωσε τις ευχές του λέγοντας: «Να ευχηθώ με πολύ μεγάλη χαρά ότι το καλύτερο. Ο Ντίμης Παπαϊωάννου και ο Ηλίας Πόππης είναι άνθρωποι που χρειάζονται τη συμπαράσταση όλων των φιλάθλων του Άρη. Έχουν διοικητική εμπειρία και πάνω από όλα έχουν μέσα τους συναίσθημα του να είναι Άρης.
Πρέπει να τους δοθεί πίστωση χρόνου και είμαστε όλοι κοντά τους γιατί κανένας δεν περισσεύει σε αυτό το σύλλογο. Αισθάνονται τον Άρη σαν το σπίτι τους και έτσι πρέπει να αντιμετωπιστούν».



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved