Οι «4» στο πρωτάθλημα

Οι «4» στο πρωτάθλημα

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η ειδική βαθμολογία των τεσσάρων ομάδων που κοντράρονται στα play off, έτσι όπως αυτή προκύπτει από τα μεταξύ τους παιχνίδια στην κανονική διάρκεια.

Το Onsports αποφάσισε να δημιουργήσει την κατάταξη βάση των αποτελεσμάτων που έφεραν, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός Βόλου στην διάρκεια του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε.

Τα αποτελέσματα μάλιστα παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον, εάν αναλογιστούμε ότι το αουτσάιντερ, εφόσον επαναλάβει τα ίδια αποτελέσματα, θα τερματίσει στην πρώτη θέση του μίνι πρωταθλήματος. Και όταν λέμε αουτσάιντερ, εννοούμε τον Ολυμπιακό Βόλου, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί οι «ερυθρόλευκοι» είναι νεοφώτιστοι στην Super League.

Αποτελέσματα

Παναθηναϊκός –Ολυμπιακός Βόλου       0-1

Ολυμπιακός Βόλου-Παναθηναϊκός         3-2

ΑΕΚ- Παναθηναϊκός       1-0

Παναθηναϊκός –ΑΕΚ      3-1

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός    0-1

Παναθηναϊκός –ΠΑΟΚ  1-0

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ          4-0

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ          2-1

ΑΕΚ-Ολυμπιακός Βόλου               0-4

Ολυμπιακός Βόλου –ΑΕΚ 3-1

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Βόλου           1-1

Ολυμπιακός Βόλου –ΠΑΟΚ         0-3

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Β               ΓΚΟΛ

1 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ                13           12-7

2 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ***  9              7-6

3 ΠΑΟΚ 7              6-8

4 ΑΕΚ*  6              8-12

***Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει τα play off με 3 βαθμούς.

*Η ΑΕΚ ξεκινάει τα play off με 1 βαθμό.

Ας παρακολουθήσουμε όμως την πορεία της κάθε ομάδας ξεχωριστά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Οι Βολιώτες αν και ως νεοφώτιστοι είχαν θέσει ως στόχο την δυνατών γρηγορότερη εξασφάλιση της παραμονής τους στην Super League, σύντομα αναθεώρησαν. Τα αποτελέσματα των πρώτων αγωνιστικών απέδειξαν σε όλους πως ο Ολυμπιακός ήρθε για να… μείνει στην Super League και τα κατάφερε. Οι δυο νίκες απέναντι σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ ήταν τα highlights της ομάδας του Αχιλλέα Μπέου, ενώ παράλληλα κατάφερε να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Σάκης Τσιώλης που ανέλαβε την ομάδα του Βόλου από την Football League και την ανέβασε, ήταν εκ των βασικών συντελεστών της επιτυχίας. Η αντικατάσταση του από τον Μάκη Κατσαβάκη, ξένισε πολλούς, όμως η συνέπεια στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα ήρθαν να εξαλείψουν την γκρίνια που είχε αρχίσει να κάνει την εμφάνιση της.

-Παρακολουθείστε τα γκολ στις αναμετρήσεις του Ολυμπιακού Βόλου με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μετά το νταμπλ της περασμένης περιόδου, ο Παναθηναϊκός πήρε θέση στην αφετηρία της σεζόν, με βλέψεις για διατήρηση των κεκτημένων στον ελλαδικό χώρο και καλή πορεία στο Champions League. Ωστόσο τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη με αποτέλεσμα να αμφισβητείται έντονα το έργο του Νίκου Νιόπλια. Λίγο αργότερα ο νεαρός τεχνικός έλυσε την συνεργασία του με τους «πράσινους» και την θέση του στην άκρη του πάγκου την πήρε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Η εικόνα όμως και πάλι δεν βελτιώθηκε και σαν να μην έφταναν αυτά ακολούθησαν και οι παραιτήσεις των Ανδρέα Βγενόπουλου και Νικόλα Πατέρα. Η διοικητική αστάθεια ήρθε να επιβαρύνει ακόμα περισσότερο το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας και η κατάκτηση της πρώτης θέσης στα play off, που οδηγεί στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, μπορεί να βοηθήσει στην μείωση του οικονομικού ελλείμματος που έχει προκύψει.

-Παρακολουθείστε τις καλύτερες φάσεις των αναμετρήσεων του Παναθηναϊκού με αντιπάλους τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό Βόλου:

ΠΑΟΚ: Για ακόμα μια χρονιά ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση, τουλάχιστον στην κανονική διάρκεια. Έτσι τα play off είναι μια δεύτερη ευκαιρία για τον «δικέφαλο» του βορρά, μήπως και καταφέρει να εξασφαλίσει μια θέση για τα προκριματικά του Champions League, όπως και πέρυσι. Η σεζόν για τον ΠΑΟΚ είχε σκαμπανεβάσματα.  Πέρα από τα πολλά προβλήματα τραυματισμών, τον ρόλο τους έπαιξαν και οι πολλές αλλαγές προπονητών. Ο Ιταλός Μάριο Μπρερέτα έκανε την προετοιμασία, ωστόσο αντικαταστάθηκε από τον Παύλος Δερμιτζάκη, λίγο πριν τις αναμετρήσεις με τον Άγιαξ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Ωστόσο ούτε ο Δερμιτζάκης ρίζωσε. Αν και ξεκίνησε δυναμικά με τις καλές εμφανίσεις απέναντι στον «Αίαντα» αλλά και την πρόκριση στους ομίλους του UEFA κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, «πλήρωσε» τα εντός συνόρων στραβοπατήματα και άφησε την θέση του τον Μάκη Χάβο.

-Παρακολουθήστε στιγμιότυπα από τις εντός έδρας αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ με αντιπάλους τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό Βόλου.

ΑΕΚ: Θα μπορούσαμε να μιλάμε για άλλη μια «φτωχή» σεζόν για τα δεδομένα ενός συλλόγου με το μέγεθος της ΑΕΚ. Ωστόσο η κατάκτηση ενός τροπαίου μετά από χρόνια, είναι αρκετή για να κάνει το 2011 αξέχαστο στους φίλους της ομάδας. Μάλιστα ο «δικέφαλος» έχει την ευκαιρία να βγει ακόμη και δεύτερος μέσω της διαδικασίας των play off. O Ντούσαν Μπάγεβιτς ξεκίνησε την σεζόν στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων» ωστόσο σύντομα αντικαταστάθηκε από τον Μανόλο Χιμένεθ. Ωστόσο και πάλι η ομάδα δεν φάνηκε να βρίσκει το καλό της… πρόσωπο. Αποτελέσματα όπως το 4-0 εις βάρος του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αλλά και η ήττα με το ίδιο σκορ μέσα στην Αθήνα από τον Ολυμπιακό Βόλου, είναι ενδεικτικά της αστάθειας που χαρακτήρισε την φετινή ΑΕΚ.

-Παρακολουθήστε τις καλύτερες φάσεις των αναμετρήσεων της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό Βόλου και Παναθηναϊκό, στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.



Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
Άρης-Ολυμπιακός 1-1: Γκέλαρε στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
ΔΕΑΒ: Μία αγωνιστική «κεκλεισμένων των θυρών» στην ΑΕΛ
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
Βόλεϊ Γυναικών: Ψυχωμένος Παναθηναϊκός έκανε το 2-2
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Οι ενδεκάδες του ντέρμπι της Super League - Βασικός ο Αραούχο, εκτός o Μπερνάρ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved