«Έναν τίτλο με τον Άρη»

«Έναν τίτλο με τον Άρη»

Ο πρώτος σκόρερ των «κιτρίνων», Ντάρσι Νέτο, υποσχέθηκε σκληρή δουλειά στην προετοιμασία για την επίτευξη των στόχων της επόμενης σεζόν.

Ο Βραζιλιάνος μεσοαμυντικός του Αρη, Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη 18άδα του πρωταθλήματος, μετά από ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε από την συνδρομητική τηλεόραση, μιλώντας στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του συλλόγου, δεν έκρυψε την μεγάλη του επιθυμία του για την κατάκτηση ενός τίτλου με τους «κίτρινους» τη νέα χρονιά.

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος για τη βράβευση αυτή, η οποία ήρθε μέσα από σκληρή δουλειά και κόπο. Σίγουρα πολύ σημαντική ήταν η συμβολή του τεχνικού επιτελείου και των συμπαικτών μου. Θα ήθελα ακόμη να ευχαριστήσω και τον κόσμο που με ψήφισε», είπε ο Νέτο στην αρχική του τοποθέτηση και συμπλήρωσε: «Η αλήθεια είναι ότι μου αρέσει γενικά να βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο, όπως βέβαια αρέσει και σε όλους τους ποδοσφαιριστές. Η χρονιά εξελίχθηκε πολύ καλά για μένα αγωνιζόμενος στη μεσοεπιθετική γραμμή. Δεν θα είχα πρόβλημα να συνεχίσω να παίζω στην ίδια θέση, εφόσον μου δίνει τη δυνατότητα να πετυχαίνω γκολ και να βοηθάω την ομάδα μου».

Όσον αφορά την αρνητική κριτική που έχει δεχτεί κατά καιρούς και το πώς ο ίδιος την εισπράττει, επισήμανε: «Δεν έχω να δώσω κάποια απάντηση σε αυτούς που ασκούν κατά καιρούς κριτική με άσχημο τρόπο. Γνωρίζω πως όταν τα πράγματα δεν πηγαίνουν  καλά για μένα, υπάρχουν πάντα κάποιοι καλοθελητές που βγαίνουν και λένε  για παράδειγμα πως δεν έχω όρεξη να παίζω. Από την άλλη, σε μια καλή μου εμφάνιση οι ίδιοι θα μου δώσουν συγχαρητήρια. Είμαι αφοσιωμένος στην δουλειά  μου και στόχο έχω, σε συνεργασία με τους συμπαίκτες μου, να βοηθάω την ομάδα μου».

Για την προσωπική του απόδοση, αλλά και την γενικότερη πορεία της ομάδας, υπογράμμισε: «Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα. Δεν έχει καμία ουσία το να κοιτάζω την δική μου προσπάθεια, εάν το σύνολο δεν έχει πετύχει τους στόχους του.  Θέλαμε πολύ η ομάδα να φτάσει ψηλά, να αγωνιστεί στα πλέι οφ και να συμμετάσχει και την επόμενη χρονιά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ελπίζω τα φετινά λάθη να μας γίνουν μάθημα και να μην τα επαναλάβουμε, ώστε να μπορέσουμε την επόμενη σεζόν να διεκδικήσουμε με αξίωση τη θέση μας στην Ευρώπη».

Για το γεγονός ότι αποτελεί έναν από τους παλαιότερους παίκτες του Αρη, σχολίασε: «Σίγουρα αυτό με κάνει να νιώθω μεγάλη ευθύνη. Η ομάδα έχει έναν Έλληνα προπονητή που δουλεύει σκληρά και διαθέτει πολλούς έλληνες παίκτες που γνωρίζουν καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κάθε καλοκαίρι παρατηρώ ότι η ομάδα κάνει καλό σχεδιασμό και προσέχει πολύ στις μεταγραφές. Δυστυχώς κάποιοι παίκτες δεν μπόρεσαν να εγκλιματιστούν και να δέσουν με την ομάδα.

Στο σημείο αυτό νομίζω ότι θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα και η δική μας εμπειρία. Θα πρέπει ως παλιότεροι παίκτες να βοηθήσουμε του νεότερους να ενταχθούν πλήρως στο σύνολο και όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον Αρη να επιτύχει τους στόχους του».

Αναφορικά με τους προσωπικούς στόχους και τις φιλοδοξίες του,  δήλωσε: «Έχω χάσει ήδη δυο τελικούς κόντρα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Αυτό μου προκαλεί πίκρα. Για να νιώσω ολοκληρωμένος σαν ποδοσφαιριστής αυτό που θέλω είναι η κατάκτηση ενός τίτλου με τον Αρη. Νομίζω πως του χρόνου μπορούμε να το πετύχουμε. Δεν ξέρω τι τίτλος θα είναι αυτός, απλά τον θέλω πολύ. Το μόνο που θα υποσχεθώ στον κόσμο είναι σκληρή δουλειά από όλους μας. Πιστεύω πως με τον νέο προπονητή, που εργάζεται σκληρά, θα κάνουμε ένα καλό σύνολο, το οποίο θα διεκδικήσει ένα τίτλο».

Και κατέληξε: «Από δω και στο εξής θα ολοκληρώσουμε τις προπονήσεις μας και θα εκμεταλλευτούμε το κενό διάστημα, προκειμένου ξεκουραστούμε και να επιστρέψουμε δυνατότεροι. Πάντως, θα φύγω στην πατρίδα μου με μεγάλη πικρία, καθώς θα ήθελα πολύ να μείνω εδώ και να συνεχίσει η ομάδα να αγωνίζεται».



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved