Αρωγός η Λέσχη

Αρωγός η Λέσχη

Η Λέσχη Φίλων Άρη εγκανιάζει τη νέα συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχέυσεων υποστηρίζοντας έμπρακτα το έργο του.

Ο Άρης για ακόμα μία φορά δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο, μέσα από το  έργο της Λέσχης. Αυτή τη φορά στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης που δραστηριοποιείται ο Φορέας, έρχεται να ενταχθεί η συνεργασία του με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, έπειτα από σχετικό αίτημα του Διοικητή του ΠΓΝ ΑΧΕΠΑ προς τον πρόεδρο, Γιάννη Γρανούζη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λέσχης Φίλων Άρη:

«Το ΔΣ της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης του Φορέα, μετά από επιστολή-αίτημα για συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων που απέστειλε ο Διοικητής του ΠΓΝ ΑΧΕΠΑ, αποφάσισε την υποστήριξη και την προώθηση των δράσεων του γραφείου Συντονισμού Μεταμοσχεύσεων Β. Ελλάδος που εδρεύει στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, με σκοπό την ενημέρωση των φιλάθλων του ΑΡΗ για τον τρόπο που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στο δύσκολο αγώνα που δίνεται καθημερινά για να σωθούν ανθρώπινες ζωές.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ θα διατηρεί στην ιστοσελίδα της (arismembers.gr) ειδικό χώρο με πληροφορίες σχετικά με τη μεταμόσχευση, ενώ θα υπάρχει σύνδεσμος από τον οποίο τα μέλη θα μπορούν να επισκέπτονται την επίσημη σελίδα του ΕΟΜ (eom.gr). Επιπρόσθετα, η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ εξασφάλισε στον ΕΟΜ ενημερωτικές εκπομπές στον ΑΡΗΣ FM 92.8, οι οποίες θα πραγματοποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα και επέτρεψε στον Οργανισμό την διανομή ενημερωτικού υλικού πριν από τους αγώνες του ΑΡΗ και σε όλες τις εκδηλώσεις της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ.

Η επιστολή του Διοικητή ΠΓΝ ΑΧΕΠΑ και Υπεύθυνου γραφείου Συντονισμού Μεταμοσχεύσεων Β. Ελλάδος κ. Βέργουλα:

Προς τον Πρόεδρο
κον Γ. Γρανούζη

Κύριε Πρόεδρε,

Το γραφείο Συντονισμού Μεταμοσχεύσεων Β. Ελλάδος, που εδρεύει στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, στα πλαίσια της ενημερωτικής του εκστρατείας με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης στο θέμα της δωρεάς οργάνων και την αύξηση του αριθμού των μεταμοσχεύσεων στην Ελλάδα, θα επιθυμούσε την συνεργασία σας.

Είναι γνωστό το κοινωνικό έργο που επιτελεί η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ, με αιμοδοσίες, το σπιτάκι ανακύκλωσης που διατηρεί, την ενθάρρυνση του εθελοντισμού, την παρουσία διασωστών στο Κλ. Βικελίδης και την ενίσχυση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, είναι ευρέως γνωστά σε ολόκληρη την πόλη και τιμά τη Θεσσαλονίκη μας το γεγονός ότι υπάρχει μία ομάδα με κοινωνική ευαισθησία σαν αυτή της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ.

Θεωρούμε ότι η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ μπορεί και διαπαιδαγωγεί τους φιλάθλους σχετικά με κοινωνικά ζητήματα, καθώς στο Φορέα συμμετέχουν ενεργά πολλά παιδιά και γονείς παιδιών σε ηλικία που μπορούν να μάθουν να προλαμβάνουν και να αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα προβλήματα της κοινωνίας μας.

Για τους λόγους αυτούς, θα θέλαμε να ζητήσουμε τη συνδρομή σας, ώστε να μπορέσουμε να προβάλουμε την ιδέα της δωρεάς οργάνων και των μεταμοσχεύσεων με στόχο να ενημερώσουμε τους φιλάθλους του ΑΡΗ για τον τρόπο που θα μπορούσαν να βοηθήσουν και αυτοί στο δύσκολο αγώνα που δίνουμε καθημερινά για να σώσουμε ανθρώπινες ζωές.

Ευελπιστούμε η επιστολή να αποτελέσει την απαρχή μιας μακράς και πρόσφορης για την κοινωνία μας συνεργασίας.

Με τιμή,
Γ. Βέργουλας
Διοικητής Π.Γ.Ν. ΑΧΕΠΑ
Υπεύθυνος γραφείου
Συντονισμού Μεταμοσχεύσεων Β. Ελλάδος»



Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Euroleague: Ισοφάρισε η Μονακό τη Φενέρμπαχτσε μετά από ντέρμπι
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Η απονομή του χρυσού στον Λευτέρη Πετρούνια
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Basketball Champions League: "Έπεσε" μαχόμενο το Περιστέρι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
Ολυμπιακοί Αγώνες: Παραδόθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα στη Γαλλία
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved