«Ο Πανιώνιος είναι καθαρός»

«Ο Πανιώνιος είναι καθαρός»

Σίγουρος για την αδειοδότηση του Πανιωνίου εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων», Γεράσιμος Βεντούρης.

Το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος του Πανιωνίου, Γεράσιμος Βεντούρης, βρέθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ για την υπόθεση της αδειοδότησης των «κυανέρυθρων». Με δηλώσεις του λοιπόν στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ο κ. Βεντούρης επεσήμανε μεταξύ άλλων πως η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα πάρει την άδεια για τη νέα σεζόν. Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Αχιλλέα Μπέο, στην υπόθεση με τις κασέτες αλλά και στα επεισόδια μετά τον τελικό του Κυπέλλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

Για τις αδειοδοτήσεις: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς έφτασε εδώ ο Πανιώνιος. Ελπίζουμε ότι σήμερα θα τελειώσει αυτό που ξεκίνησε το τελευταίο διάστημα».

Για τον κ. Πηλαδάκη: «Όλο αυτό το σύστημα που λειτούργησε αυτό τον καιρό και έβγαλε προς τα έξω ότι ο Πανιώνιος έχει πλαστές φορολογικές ενημερότητες, σήμερα θα εκπέσει. Είμαι βέβαιος ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη και ο Πανιώνιος θα αγωνιστεί κανονικά στο επόμενο πρωτάθλημα. Ο Πανιώνιος είναι μια από τις πιο καθαρές ομάδες του πρωταθλήματος κι αυτό θα φανεί».

Για τις κασέτες: «Αποδείξεις δεν νομίζω ότι έχει κανείς μας. Ακόμα και οι κασέτες δεν είναι σοβαρές, γιατί δεν έχουν βγει αυτούσιες, και αφετέρου βγήκαν σε μια χρονική στιγμή που γίνεται καιροσκοπική εκμετάλλευση γεγονότων. Όλα αυτά έγιναν Σεπτέμβρη – Οκτώβρη. Για ποιο λόγο βγήκαν το Μάρτιο; Έκαναν έξι μήνες να τις βγάλουν για το καλό του ποδοσφαίρου; Και μονταρισμένες όπως είναι. Εγώ δεν ξέρω τι ακριβώς είναι, αλλά ξέρω ότι ο κ. Μπέος έχει δίκιο. Δεν μιλούσε σε τοίχο. Μιλούσε σε κάποιον. Ότι έχουν σβήσει οι φωνές των συνομιλητών του με βάζει σε σκέψεις. Ισχυρίζεται ο ίδιος ότι είναι μονταρισμένες».

Για το αν πρέπει να απομακρυνθεί ο κ. Μπέος από το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Δεν είναι δικό μου θέμα αν πρέπει να απομακρυνθεί ο κ. Μπέος από το ποδόσφαιρο. Σίγουρα οι συνομιλίες δεν έπρεπε να γίνουν, δεν υπάρχει αμφιβολία. Από εκεί και πέρα το κράτος πρέπει να ενεργήσει. Το να πετάει το μπαλάκι δεν είναι λύση. Δεν υπάρχει κράτος, αυτό θα πρέπει να ενεργήσει. Είναι θέμα έρευνας οι κασέτες. Από εκεί και πέρα πρέπει να επιληφθεί η δικαιοσύνη και να κάνει ό,τι πρέπει. Εγώ με τον τρόπο που βγήκαν οι κασέτες αμφιβάλλω αν είχαν στόχο τον εξαγνισμό του ποδοσφαίρου. Εφόσον αποδειχτεί ότι είναι πραγματικές συνομιλίες, θα πρέπει να ληφθούν μέτρα. Εν ανάγκη να φύγουν και κάποιοι άνθρωποι από το χώρο, ναι».

Για τους οπαδούς που έκαναν επεισόδια στον τελικό κυπέλλου: «Απαράδεκτα πράγματα, δεν πιστεύω ότι θα καλυτερέψει η κατάσταση. Το κράτος δεν εφαρμόζει το νόμο. Υπάρχει ατιμωρησία στην Ελλάδα. Οι ομάδες πληρώνουν ιδιωτικές υπηρεσίες, για να αποφευχθούν τέτοια φαινόμενα αλλά δυστυχώς δεν μπορούν να επηρεάσουν τους οπαδούς. Και εμείς έχουμε κάνει δεκάδες συζητήσεις με τους οπαδούς, αλλά γίνονται διάφορα. Στο παιχνίδι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός δεν τιμωρήθηκε κανείς. Και έχει μεγάλη ευθύνη η αστυνομία».



Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Παναθηναϊκός: «Συναντήθηκε με τον Αλαφούζο ο Τερίμ, συνεχίζει ακόμα κι αν χάσει τον τίτλο»
Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
Παναθηναϊκός AKTOR: Κυκλοφόρησαν κι εξαφανίζονται τα εισιτήρια για τα playoffs της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR: Κυκλοφόρησαν κι εξαφανίζονται τα εισιτήρια για τα playoffs της EuroLeague
ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ: Σκληρή ανακοίνωση για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων στη ρεβάνς
ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ: Σκληρή ανακοίνωση για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων στη ρεβάνς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved