Το Οnsports σάς συστήνει τον  Αρίας

Το Οnsports σάς συστήνει τον Αρίας

Οι φήμες έγιναν επαφές και οι επαφές συμβόλαιο. Παίκτης του ΠΑΟΚ θεωρείται από σήμερα (20/1) και επισήμως ο Ντιέγο Αρίας και το Onsports σας παραθέτει όλα τα στοιχεία για τον Κολομβιανό μέσο, που θα αγωνιστεί με τη φανέλα του Δικεφάλου για τον επόμενο 1.5 χρόνο.

Νούμερο "6"

Εξάρι με τα όλα του ο Αρίας, οποίος στον ΠΑΟΚ μάλλον θα αναγκαστεί να καταλήξει σε κάποιο άλλο νούμερο φανέλας, αφού αυτό ανήκει στον Βίκτορ Βιτόλο. Οι δυο ισπανόφωνοι μάλλον θα έχουν έναν παραγωγικό ανταγωνισμό γενικότερα μεταξύ τους, αφού αγωνίζονται στην ίδια θέση και ο Κολομβιανός έφθασε στη Θεσσαλονίκη σε μία περίοδο όπου ο Βιτόλο είναι τραυματίας και σίγουρα ο δρόμος προς την ενδεκάδα φαντάζει ευκολότερος, ειδικά εάν διαπιστωθεί από τον Μάκη Χάβο ότι βρίσκεται σε ικανοποιητικό αγωνιστικό επίπεδο. Φυσικά ο παίκτης προορίζεται για «back up», πίσω από Βιτόλο και Γκαρσία. Θα αγωνίζεται δηλαδή όταν για οποιοδήποτε λόγο απουσιάζει ο ένας εκ των δύο. 

Κάρτες και... στον ύπνο του!

Η θέση του το επιβάλει, αλλά κι εκείνος το προκαλεί λίγο! Στατιστικά αντικρίζει δύο κάρτες σε πέντε παιχνίδια, ενώ στην τελευταία του συμμετοχή με την Όνσε Κάλδας αποβλήθηκε και με κόκκινη!

Επαγγελματίας από τα 19 του

Γεννημένος στις 15/6/1985 υπέγραψε για πρώτη φορά επαγγελματικό συμβόλαιο στην Ντεπορτίβο Περέιρα το 2004, μία συνεργασία που έληξε την περίοδο 2009-2010 όταν και πήρε μεταγραφή για την Όνσε Κάλδας. Να σημειώσουμε, ότι αμφότερες οι ομάδες τις περιόδους αυτές αγωνιζόντουσαν στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος της Κολομβίας. Στην Όνσε Κάλδας, η οποία ήταν και η τελευταία του ομάδα πριν τον ΠΑΟΚ, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην ενδεκάδα, ενδεικτικά τον τελευταίο χρόνο έχει πάρει φανέλα βασικού σε 31 επίσημα παιχνίδια, ενώ σε 9 αγωνίστηκε ως αναπληρωματικός. Στο ίδιο διάστημα πέτυχε και 3 τέρματα, ενώ προστέθηκε στο παλμαρέ του και η κατάκτηση του πρωταθλήματος Κολομβίας 2010.

Η ρήτρα του συμβολαίου με την Όνσε Κάλδας

Ο Αρίας σίγουρα είχε στο μυαλό του κάποια στιγμή να στραφεί προς το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Γι' αυτό και με την Όνσε Κάλδας υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο, το οποίο περιλάμβανε, ωστόσο, ρήτρα με την οποία μπορούσε ανά πάσα στιγμή να φύγει για κάποια ομάδα του εξωτερικού, όπως κι έγινε. Ο πρόεδρος της ομάδας, Χουάν Ερνάνδο Ράμος, παρά τις προσπάθειες που έκανε να τον κρατήσει, δεν τα κατάφερε, καθώς ο 25χρονος μέσος είχε ήδη δεχθεί ανεπίσημη πρόταση από τον ΠΑΟΚ.

Δύο πόδια

Ένα από τα βασικά στοιχεία του σύγχρονου ποδοσφαίρου, είναι η ενεργοποίηση και του «κακού ποδιού»του παίκτη, έτσι ώστε εκτός από τον συμπλέκτη να φαίνεται χρήσιμο και στο χορτάρι! Ευτυχώς ο Αρίας  σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές του δουλεύει και το αριστερό συχνά πυκνά. 

Για τα μάτια μιας Γαλλίδας

Ο μόνος λόγος για τον οποίο ο Αρίας δε θα συμφωνούσε με τον ΠΑΟΚ, θα μπορούσε να είναι η σύζυγός του, η οποία είναι Γαλλιδα και του ζητούσε επίμονα να βρει ομάδα στη χώρα της. Πιθανώς να υπήρξαν προτάσεις, όχι όμως σημαντικές, αφού τελικά κατέληξε στην Ελλάδα και στον Δικέφαλο του Βορρά. Πάντως δεν είναι η πρώτη Γαλλίδα γυναίκα ποδοσφαιριστή που δημιουργεί τέτοιο θέμα. Ποιος ξεχνάει την κυρία Σορλέν;

Το Οnsports σάς συστήνει τον Αρίας



Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι περιλαμβάνει η δικογραφία - Η πορεία του «μαύρου» χρήματος
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Μακάμπι: Χαλάρωμα και πανέτοιμη για τον Παναθηναϊκό AKTOR
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
Σαν ηφαίστειο που… ξυπνά!
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ακόμα 100 εισιτήρια λόγω ακυρώσεων»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved