Στα άκρα φτάνει η ΑΕΛ

Στα άκρα φτάνει η ΑΕΛ

Η Λάρισα απέστειλε εξώδικο στην επιτροπή εφέσων της ΕΠΟ, αλλά και επιστολή διαμαρτυρίας στην UEFA, ζητώντας να ισχύσουν τα κριτήρια αδειοδότησης.


Οι «βυσσινί» με το εξώδικο που απέστειλαν στην επιτροπή εφέσεων αδειδότησης της ΕΠΟ, το οποίο και κοινοποιήθηκε στον αθλητικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου, αλλά και στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, επικαλούνται δημοσιεύματα του Τύπου που αναφέρουν οικονομικές παρατυπίες του Πανιωνίου και γι' αυτό το λόγο δεν πρέπει να δοθεί άδεια στους Νεοσμυρνιώτες.

Μεταξύ άλλλων στο εξώδικο η Λάρισα αναφέρει: «Ο κ. Τσολακάκης έκανε λόγο για χρήματα που αποδεδειγμένα δεν έχει εισπράξει ο ποδοσφαιριστής κ Μάχο, για τα οποία του παρέδωσε μία κατά τα λεγόμενα του Τσολακάκη πέτσινη επιταγή ο κύριος Απέγιτος, που έχει υπάρξει αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Πανιώνιος»…

«Επίσης υπάρχουν δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για εκπρόθεσμες καταβολές προς τους ποδοσφαιριστές Μπάλαμπαν και Ριέρα, για παρέλαση ποδοσφαιριστών ενώπιον της επιτροπής σας οι οποίοι θα βεβαιώσουν ότι έχουν εξοφληθεί, για προσφυγές στην UEFA ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου όπως του Ρισγκαρντ, το περιεχόμενο της οποίας σας έχει κοινοποιηθεί»….

«Μας προκαλεί ιδιαίτερη κατάπληξη πώς είναι δυνατόν να συζητείται το ενδεχόμενο χορήγησης άδειας στην ΠΑΕ Πανιώνιος, όταν υπάρχουν τέτοιες κραυγαλέες περιπτώσεις από τις οποίες φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι απαιτήσεις του νόμου δεν εκπληρώθηκαν»...

«Οποιοδήποτε στοιχείο υποβάλλεται αργότερα από την καταληκτική ημερομηνία (8/4/2011 όταν κατατέθηκαν οι φάκελοι στην πρωτοβάθμια επιτροπή αδειοδότησης) και αφορά καταβολές ή διακανονισμούς πέρα από τις αυστηρά καθορισμένες από τον κανονισμό προθεσμίες αδειοδότησης, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να ληφθεί υπόψη».

«Δεν θα ανεχθούμε καμία απολύτως παρέκκλιση που αναμφίβολα θα συνιστά παράβαση καθήκοντος και δεν θα διστάσουμε να προσφύγουμε στον αρμόδιο εισαγγελέα. Επιφυλασσόμαστε δε να κινηθούμε νομικά για την απόδοση οποιονδήποτε ευθυνών, εφόσον διαπιστώσουμε ότι οι διατάξεις των κανονισμών παραβιάστηκαν».

Με την επιστολή στην UEFA η ΑΕΛ ενημερώνει την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του Πανιωνίου και για τα διαιτητικά λάθη που έγιναν εις βάρος των «βυσσινί».

Μεταξύ άλλων αναφέρεται στη διαμαρτυρία της ΑΕΛ: «Αναγνωρίζουμε ότι δεν είμαστε σε θέση να στραφούμε εναντίον της διαδικασίας αδειοδότρησης της ΕΠΟ, αλλά η ΟΥΕΦΑ ως εποπτεύων οργανισμός μπορεί να ζητήσει από την ΕΠΟ να εφαρμόσει τα κριτήρια χωρίς παρεκκλίσεις. Καλούμε την UEFA σε έρευνα και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση».



Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
Europa Conference League LIVE: ΠΑΟΚ – Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Europa Conference League LIVE: ΠΑΟΚ – Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Volley League: Ματσάρα και μείωσε ο Παναθηναϊκός
Volley League: Ματσάρα και μείωσε ο Παναθηναϊκός
ΕΟΚΑΝ: Επιβεβαίωση από FIFA - «Κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη»
ΕΟΚΑΝ: Επιβεβαίωση από FIFA - «Κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη»
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved