Όταν παίζει με ελλείψεις...  (vd)

Όταν παίζει με ελλείψεις... (vd)

Στον φετινό Παναθηναϊκό έχουν μάθει να ζουν με τις απουσίες, οπότε τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουν ενόψει Τούμπας, δεν τους… τρομάζουν. Το «Onsports» θυμάται και σας παρουσιάζει αναμετρήσεις στις οποίες οι «πράσινοι» παρατάχτηκαν με ελλείψεις.

Όσα κυλάνε οι μέρες και πλησιάζει η έναρξη των play off τόσο μεγαλώνει ο προβληματισμός του Ζεσουάλδο Φερέιρα αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει στην Τούμπα.

Οι πολλές απουσίες δεν αφήνουν πολλά περιθώρια στον Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος σκοπεύει να προχωρήσει σε πειραματισμούς, προκειμένου να καλύψει τα πολλά κενά. Πιο συγκεκριμένα το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στα μετόπισθεν, αφού από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ θα απουσιάσουν οι Καντέ, Μπουμσόνγκ και Σπυρόπουλος. Απών θα είναι επίσης και ο Λέτο που έχει συμπληρώσει κάρτες.

Ωστόσο όπως δείχνει η πρόσφατη ιστορία οι παίκτες του Παναθηναϊκού, «πεισμώνουν» όταν παίζουν με απουσίες, αφού δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως σε πολλές τέτοιες περιπτώσεις, έφυγαν νικητές από το γήπεδο.

Αξίζει ακόμα να σημειωθεί πως ο Μπουμσόνγκ πρόλαβε να αγωνιστεί, μόνο στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, αφού σε όλα τα υπόλοιπα… μεγάλα ματς, ο Γάλλος αμυντικός δεν αγωνίστηκε λόγο τραυματισμών.

Για του λόγου το αληθές το «Onsports» θυμάται κάποια παραδείγματα και σας τα παρουσιάζει.

16/10/2010 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ 1-0: Οι «πράσινοι» υποδέχτηκαν τον ΠΑΟΚ χωρίς να έχουν στην σύνθεση τους το μεγάλο… όνομα του καλοκαιριού. Τον Σίντεϊ Γκοβού ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού. Οι συμπαίκτες του ωστόσο τα κατάφεραν και χωρίς αυτόν, καθώς επικράτησαν με τέρμα του Λουκά Βύντρα.

24/10/2010 ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-0: Απέναντι στην ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να υπερκεράσει τις απουσίες των Λέτο, Νίνη και με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 1-0. Σκόρερ του «δικεφάλου» ήταν ο Τζιμπούρ.

30/10/2010 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΟΛΥΠΙΑΚΟΣ 2-1: Ο τραυματισμός του Λέτο προβλημάτιζε πριν το ντέρμπι το τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, ωστόσο ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που τον αντικατέστησε τα πήγε περίφημα. Έφτιαξε μάλιστα και το ένα από τα δυο τέρματα των «πράσινων», τα οποία πέτυχε ο Σισέ.

6/2/2011 ΠΑΟΚ –ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 0-1: Το «τριφύλλι» πήγε στην Τούμπα χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τζιμπρίλ Σισέ και Μπουμσόνγκ. Γεγονός που σίγουρα προβλημάτιζε τον Φερέιρα ο οποίος αναγκάστηκε να ξεκινήσει το παιχνίδι με φορ περιοχής τον Γκοβού. Το αποτέλεσμα με μια γρήγορη ματιά τον δικαίωσε, αφού με γκολ του Νίνη ο Παναθηναϊκός πέρασε από την Θεσσαλονίκη με 1-0.

13/2/2011 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΕΚ 3-1: Με τους Νίνη, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Γκοβού και Μπουμσόνγκ να βρίσκονται στα… πιτς, οι «πράσινοι» αντιμετώπιζαν την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι που ήθελαν πολύ τους βαθμούς της νίκης, για να πάνε στο «Καραϊσκάκη» με την μικρότερη δυνατή διαφορά από τον Ολυμπιακό. Κατσουράνης, Βύνρα και Σισέ ωστόσο ανέλαβαν να… βγάλουν το φίδι από την τρύπα και τα κατάφεραν πετυχαίνοντας από ένα τέρμα ο κάθε ένας.

Όταν παίζει με ελλείψεις... (vd)



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς, Στάνκοβιτς, πριν το ντέρμπι κορυφής στη Super League
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς, Στάνκοβιτς, πριν το ντέρμπι κορυφής στη Super League
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved